Numerologie 2021 - Universeel 5 jaar ♥ Simone Matthews ♥ Lichtwerkers Nederland

2021 wordt een jaar van WIJZIGING. Snelle, versnelde en onverwachte verandering.

Hoewel het ongemakkelijk is, en soms misschien zelfs een beetje zenuwslopend, is er een grootser visioen dat zich ontvouwt en dat tegen het einde van 2021 een groter doel aan het licht zal brengen.

Over het geheel genomen zal 2021 een enorme wilde rit worden, dat is zeker!

De keuze is aan jou of je door de vele tsunami's vliegt die op je pad komen, of dat je afstand doet van je vrije wil en door de turbulente onderstroom van de controle wordt gesleept/verdronken.

Terugkijkend op de Numerologie van 2020, een Universele 4 jaar, was dit een jaar van dramatische omwenteling & verbrijzeling van onze fundamenten.

De nummer 4 regels structuur & stabiliteit, en wanneer de basis van ons leven bleek te zijn gebouwd op illusionaire waarheden of misleidende overtuigingen, dan is onze fundamenten verbrijzeld tijdens onze 2020 Universele 4 jaar.

Een noodzakelijke vernietiging vond plaats, die nu de capaciteit heeft om de katalysator te zijn voor de wederopbouw van ons leven sterker, veerkrachtiger & meer in overeenstemming met een wereld die mooier is.

Nu in 2021, een Universeel 5 jaar in de Numerologie, is alles wat in 2020 verbrijzeld is, roept om opnieuw te worden beoordeeld, opnieuw in kaart te worden gebracht en opnieuw in lijn te worden gebracht in de komende 12 maanden.

Dit is niet een jaar waarin de verbrijzelde stukken van 2020 weer in elkaar worden gezet (dat begint in 2022), maar een jaar waarin wordt bepaald of een van de verbrijzelde stukken überhaupt bewaard moet worden... en waarin de moed, vasthoudendheid en vrijheid wordt getoond om misschien zelfs maar een geheel nieuwe set van puzzelstukjes voor je leven te bedenken.

De nummer 5 in de numerologie heeft betrekking op instabiliteit, verandering, vluchtigheid, exploratie, vrijheid & avontuur.

De Nummer 5 is het middelpunt van de enkelcijferige serie 1 tot en met 9.

Omdat we dit jaar op het middelpunt van de 5 staan, hebben we het voordeel dat we nadenken over waar we vandaan komen (1, 2, 3, 4), maar ook over waar we naartoe gaan (6, 7, 8, 9). We hebben het vermogen om ons niet te laten definiëren door het verleden, maar ons in staat te stellen te leren/groeien van onze fouten en zo de auteur te zijn van een meer ontwaakte & met wijsheid gevulde toekomst.

Het Nummer 5 maakt uitbreiding mogelijk, het vermogen om het leven outside the box te leven, en om de grenzen van een volledige 3600 bol (nulpuntveld) van het leven te verleggen, door alle richtingen van tijd & ruimte.

Het getal 5 is een automorf of cirkelvormig priemgetal waarvan het vierkant eindigt op 5. Het getal 5 herinnert ons eraan dat er nooit een begin of een einde is, er is alleen het NU, een eenheid met alle leven.

Aangezien het getal 5 op het draaipunt binnen de getallen 1 tot en met 9 reeksen zit, is het geheel aan jou om te bepalen hoe je jezelf in 2021 als Ziel met een Menselijke ervaring zult uitdrukken.

Als je in 2021 op dit middelpunt zit, heb je de keuze om een jaar van FEAR of een jaar van LOVE te belichamen.

 

Wat zal je keuze zijn?

 

ANGST - Je hebt de keuze om gedurende een 5-maandelijks jaar terug te kijken naar het verleden, bang om te leven, bang voor de natuur, bang voor onze globale Biome/Virome, en ervoor te kiezen om je af te zonderen van de wereld door middel van onredelijke maskering. FEAR leidt tot afscheiding, emotionele sterilisatie van de samenleving en uiteindelijk een ontkoppeling van de inherente intelligentie van onze Kosmisch-Aardse Biome. Angst houdt je gevangen en gescheiden van je Hart & Ziel verlangen om te stromen in een heilige vereniging met de natuur cycli.

LIEFDE - Tijdens ons 2021 Universele 5-kanteljaar heb je ook de keuze om de wijsheden uit het verleden te eren (kritisch denken), het bezit van het huidige moment te commanderen (cognitieve vooringenomenheid & cognitieve dissonantie overbrengen) en ervoor te kiezen om met heel het leven in je Goddelijkheid te vloeien. Je bent een kind van het universum, soeverein geboren, vrij geboren. Een 5 Universele Jaar heeft het vermogen voor u om te ontwaken voor uw inherente belichaming van universele intelligentie in dit huidige moment (lichaam, geest & ziel), en geef uw leven een Liefde die probeert te genezen, te groeien en te evolueren. Liefde verenigt. Liefde herstelt & versterkt onze immuniteit in co-creatieve relatie met de natuur.

 

Het getal 5 - Het Goddelijke binnenste

 

Het getal 5 is een zeer heilig en vereerd getal. Als we de hogere octaven van het getal 5 aanboren, ontsluiten we de brug tussen de Fysieke & Spirituele Werelden. We worden onze eigen alchemisten, onze eigen agenten van transformerende verandering.

Dit is wat het getal 5 Universele Jaar ons in 2021 zal laten zien - alleen maar omdat de wereld om je heen er somber uitziet, definieert de chaos van buitenaf je NIET. Jij bent de medeschepper van je werkelijkheid.

Het Nummer 5 activeert & ontwaakt u voor uw grootse Zieligheid. Oneindige uitbreiding. Geen grenzen.

Een moedig verlangen om de manier waarop je leeft & liefhebt te transformeren.

Een verlangen om je te wagen en nederig te leunen in de visie van een mooiere wereld.

Terwijl het getal 4 betrekking heeft op de fysieke / fundamentele structuren binnen ons leven, geeft het getal 5 onze fysieke ervaring met Spirit, glorieuze Goddelijkheid, door.

Wanneer we de moed hebben om zowel onze inherente Goddelijkheid te bezitten & te bloeien door middel van het Nummer 5, kunnen we tijdens een Universele 5 jaar bergen verzetten - zowel in ons eigen leven als in de wereld om ons heen.

 

Het getal 5 - Het hart

 

Ons Kristallijne Matrix Octaëder Lichtlichaam bestaat uit 9 Energiecentra, beginnend bij onze Aardester (waar ons Aurisch Veld zich verankert in het Aardse mycelium van de LICHT-Leylijnen), en zich op weg naar onze Basis, Sacraal, Zonneplexus, Hart, Keel, Derde Oog & Kroon Chakra's. En ten slotte is ons 9e Energiecentrum onze Zielesster, onze I AM-aanwezigheid.

Ons Hart is het 5e Chakra, dat ons via het 4e Dimensionale Astrale Veld verbindt met de Goddelijkheid van onze Zielesster, onze 5e Dimensionale resonantie. Ons HART, het 5e Chakra, is het energiecentrum dat wordt geactiveerd tijdens ons 5e Universele Jaar 2021.

 

Door de trilling van het nummer 5 wordt dit jaar de 5e Kamer van onze Harten geactiveerd

 

Deze 5e Kamer is onze directe link naar het omarmen van onze Meta-Menselijke of Ziel-Menselijke ervaring. Deze opening & activering zal het Collectief Bewustzijn van de Geesteswetenschappen wakker maken in een New Age, en ons leven transformeren tot 2021 en verder.

Tijdens dit 2021 Universele 5 Jaar, begeleidt onze 5e Kamer Hartopening ons om andere mogelijkheden in ons leven te verkennen.

Terwijl reizen waarschijnlijk niet meer mogelijk is, kunnen we door onze Harten reizen om de Intelligentie van de Natuurlijke Wereld te verkennen en oplossingen te vinden voor onze problemen die verder gaan dan de grenzen van onze Menselijke Geest.

De 5e Hartkamer zal ons op diepgaande metafysische manieren betrekken bij de natuurlijke wereld - voorkennis, intuïtie, synaesthesie,
telepathie, licht-voeding, het voelen van de taal van de natuur enz. Het Grote Ontwaken van een Nieuw Aarde-tijdperk.

Vergeet niet, een Universele 5 jaar herinnert ons eraan dat er GEEN LIMIETEN of lockdowns van de Geest zijn, waar je je op concentreert en ervoor kiest om te bloeien is wat je zult ervaren en worden!

Kijk waar je je energie plaatst dit jaar, want je hart zal in de 5e Kamer uitbreiden waar je je op richt... dus zorg dat je focus & intenties echt meetellen!

 

Plaats je eigen in stromen van Liefde

 

Het Pentagram (Nummer 5), vertegenwoordigt de brug die onze Fysieke & Spirituele werelden met elkaar verbindt. Hoe goddelijkheid wordt doordrenkt in onze lichamelijkheid, en hoe we niet gescheiden zijn van de natuur, maar hoe de natuur in onze ware aard is.

Het Nummer 5 wekt ons bewustzijn tot de Microkosmos van het Menselijk Wezen, binnen de Macrokosmos van de Kosmos.

We ervaren het Pentagram als onze 5 zintuigen, 5 vingers, 5 tenen, evenals de 5 aanhangsels van onze romp - hoofd, twee armen & twee benen.

Als je 12 Pentagrammen neemt en de 5 driehoekige punten van elk Pentagram naar binnen vouwt in het centrum, creëer je een Dodecaëder, die 12 Pentagon (5-zijdige) gezichten heeft. De Dodecaëder staat voor het 5e Element, het symbool van SPIRIT in Sacred Geometry.

 

Het Licht en de Liefde van de Schepping in ons

 

En als je dan nog eens 12 Pentagrammen neemt, maar deze keer de 5 driehoekige punten van elk Pentagram naar buiten vouwt, dan creëer je de Stellated Dodecahedron, ons Dubbel Merkabah Lichaam. Dit is het oude Metatron's Kubussymbool van OmAhOm, het oneindige veld van de Schepping dat door de 13 Heilige Sleutels tot het Wezen wordt gebracht.

 

Hoe verhoudt zich dit alles tot 2021?

 

Door het Nummer 5 hebben we het vermogen om ons bewustzijn te verplaatsen naar grotere stromen van kosmisch bewustzijn, onze inherente goddelijkheid.

We zijn niet alleen fysieke wezens, en we zijn zeker NIET het slachtoffer van de machthebbers in onze wereld die geloven dat ze met hun beperkte geest ons kunnen beheersen en onze inherente goddelijkheid kunnen ondermijnen.

Tijdens een Universele 5 jaar gaan we dieper in op de LICHT & de Liefde van het Goddelijke in ons. We zijn aangetrokken om onze soevereiniteit te bezitten, en ervaren de vingerafdruk van Gods liefde in onze lichamelijkheid.

Gedurende 2021, als onze 5e Hartkamer opent en we ons bezighouden met onze 5e Dimensionale Zielster zelf, door middel van onze 24 Pentagram Gestelde Dodecaëder Lichaam van Licht (de Oude Lemurische Metatron's Kubus), hebben we het vermogen om de tijdlijnen van de mogelijkheid te verschuiven.

We worden niet langer klein gehouden binnen het programma van een lineair leven als robotachtige volgelingen, waarbij we onze kracht en waardigheid weggeven aan anderen. In plaats daarvan staan we op in 2021 om een multidimensionaal leven te leiden, en om CREATORS & Architecten te zijn met & van het leven zelf.

Simone Matthews
www.universallifetools.com 

Vertaling:

Nancy Zuijdendorp
Soul Balanced HealingBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.