Stilaan zien waar je bent geland ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De heftige energie-shift van drie eclipsen op één maand tijd, gecombineerd met de Zomerzonnewende, kunnen je op dit moment nog extra vermoeidheid en wat spijsverteringsproblemen bezorgen.

❥ Er is heel wat opgedwarreld - een plots besef, aangename of onaangename inzichten, restanten verdriet of woede of andere emotionele sluiers, of een andere kijk op sommige relaties of groepen.

Nu gaat het stof stilaan liggen en zie je stilaan waar je bent geland - wat er is blijven staan, wat de storm heeft overleefd, en wat krachtiger en Lichter is dan ooit.

Dit is een tijd waarin blijft staan al wat je Hoogste Goed is, en wat dat niet is brokkelt af, spoelt weg of verandert van vorm - naar een hogere versie van de vorige vorm gebracht.

Heb je afgelopen tijd een gevoel gehad van vooral behoefte te hebben aan stilte, aan bezinning, aan thuiskomen bij je kern-prioriteiten, aan schoonmaak en heroriëntering - herschikking van je meubels of plannen of prioriteiten, dan kon dat ook te maken hebben met de Mercurius retrograde, die afloopt zondag.

Misschien voel je zelfs nu al een bepaalde ontspanning, het gevoel dat er meer helderheid is gekomen in je, het gevoel van weer wat verder te kunnen. 


Maar je merkt wel volop in en rondom je dat dit een 11-maand is - een grotere druk, meer spanningen, en hoe groter je weerstand naar Licht, bewustwording, spirituele groei en overgave, hoe onaangenamer deze energie kan aanvoelen. Voel je jezelf op koers, heb je klare en zuivere intenties, en lijn je af op het Hoogste Goed, in je Zelf en voor de wereld, dan voel je je echt opgetild, gesteund, en kan je de grote creatieve kracht voelen die nu al die grote veranderingen (in jezelf en in de maatschappij) in de steigers zet.

En je merkt steeds meer vreugde, straling en mededogen in al wie steeds meer vaart op dat innerlijke kompas van hart en ziel. Je merkt het steeds meer want de onzichtbare hand van ons Hoger Zelf maakt ze steeds meer zichtbaar rondom jou, omdat verbinding, delen, samenwerken de sleutels zijn van de Nieuwe Tijd.

Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.