Nog nooit in de geschiedenis... ♥ Boele Ytsma ♥ Lichtwerkers Nederland

❥ Nog nooit in de geschiedenis hebben overheden zo breed (namelijk wereldwijd) en zo hard oorlog gevoerd tegen hun eigen bevolking.

Nog nooit in de geschiedenis zijn er zoveel leugens voor waarheid verkocht en worden mensen massa’s zo grof gemanipuleerd. Nog nooit is een bevolking zo massaal en zo geruisloos in onderdrukking geleid…

Wie bereid is even verder te kijken dan het officiële verhaal dat radio, tv en kranten ons voorschotelen, ziet het meteen: er wordt gelogen door overheid en media. 


De wereld is in de ban van een volledig verzonnen en gecreëerde pandemie. Vanaf dag 1 is er gelogen over de cijfers en gemanipuleerd met beelden van stervende mensen op ic’s. Er is nooit aanwijzing geweest dat ℃☉VID-19 erger zou zijn dan een gemiddeld griepseizoen – en dat is het ook nergens geworden. Er is een beeld van een pandemie gecreëerd, maar die is er nooit geweest. Hoor je dat: er is geen pandemie geweest! En toch is de hele wereld platgelegd… Overheden en media hebben de cijfers gemanipuleerd en hebben gegoocheld met woorden. En dat gebeurt tot op de dag van vandaag. Er is geen tweede golf, het is louter gegoochel met cijfers. En het is volstrekt duidelijk waarom deze leugens worden verteld: het moet de motivatie en legitimatie zijn voor de wrede en onmenselijke regels die ons zijn opgelegd. Regels die onze samenleving van binnenuit kapot maken.

De lockdown heeft duizenden mensen uitgesloten van noodzakelijke zorg en dat heeft geleid tot duizenden onnodige sterfgevallen. De lockdown heeft mensen vervreemd van elkaar: oude van dagen stierven in eenzaamheid, zonder kinderen of familie aan het bed. Opa’s en oma’s mochten hun kleinkinderen niet meer zien. De lockdown heeft de economie, het sociale leven, het culturele leven en de hele samenleving stilgelegd. O ja, veel mensen genoten van de rust en stilte en de financiële compensatie van de overheid – de mensen aan de macht weten wel hoe ze ons koest moeten houden. We zijn met snoepjes en mooie verhaaltjes zoet gehouden zodat zij, zonder last te hebben van noemenswaardig protest, onze samenleving konden uithollen en vernietigen. En de paar protesten die er wel zijn, worden simpelweg door burgemeesters en corrupte rechters verboden of uit elkaar gedreven… gebeurt dit werkelijk ook in Nederland? Ons recht op demonstratie en protest is dus ook al afgenomen?

Realiseren we ons wel wat er gebeurt?

 

Wat is er met ons gebeurd in de afgelopen decennia? Waar is onze ziel? Waar is ons geweten? Waar is het besef van onrecht en de morele plicht om op te staan tegen onrecht? Waar is de burgerlijke ongehoorzaamheid tegen een overheid die zich tegen haar burgers keert? We zijn verlamd, monddood, apathisch en volgzaam geworden.

De leugens worden nauwelijks meer verstopt. Het virus is praktisch het land uit, er zijn geen zieken meer, er vallen geen doden meer… en toch worden de duimschroeven weer aangedraaid: we moeten ons veel beter aan de regels houden, anders krijgen we straf en komen er nieuwe maatregelen. Het is zo voorspelbaar: binnen 14 dagen zullen ook wij, in navolging van de landen rondom, in winkels en op straat met mondkapjes moeten rondlopen. En waarom?

Experts in binnen- en buitenland zeggen ons dat mondkapjes als bescherming geen enkele zin hebben. 


Maar daar gaat het kennelijk ook niet om! Het mondkapje is een ultieme blijk van onderdrukking, we worden letterlijk gemuilkorfd en monddood gemaakt… en ik voorspel je: de meerderheid gaat het doen en kijkt verwijtend naar de enkeling die het weigert. De morele druk wordt volledig gelegd bij de mensen die nog enigszins zelf nadenken en zien dat hier iets anders gaande is dan een strijd tegen een virus.

We worden tegen elkaar uitgespeeld met psychologische oorlogsvoering! Het een gruwelijke psychologische operatie tegen de mensheid. We zijn gaan geloven dat we een gevaar zijn voor elkaar. Letterlijk alle maatregelen vertolken die boodschap: ‘Jij ben een gevaar voor mij, ik ben een gevaar voor jou’. Daarom geven we geen handen meer, daarom lopen we met een boog om elkaar heen, daarom gebruiken we ontsmettingsmiddel, daarom gaan we niet meer naar stadions en festivals…. Iedereen is gevaarlijk voor iedereen. En daarom natuurlijk in steeds meer landen ook de mondkapjes: ik ben gevaarlijk voor jou / jij bent gevaarlijk voor mij. Elke vorm van samen, van verbondenheid, van vertrouwen wordt vernietigd.

Zie je wat er gebeurt? Dit is de aloude methode van ‘verdeel en heers’ – maar dit keer op wereldschaal. 


Wie welbewust verdeeldheid creëert, hoeft niet bang te zijn voor de kracht van de groep. De groep komt immers niet meer tot stand. Iedereen heeft redenen om de ander niet te vertrouwen en zich in te dekken tegen het gevaar dat de ander vormt. Vandaag is dat: besmettingsgevaar! Iedereen is te druk met de kleine vijand die de ander vormt om nog toe te komen aan de grote vijand die ons onderdrukt, uitkleedt en tot slaven maakt. En het werkt. We worden teruggedrongen achter schermen en mondkapjes, we worden uit elkaar gedreven, we durven niet meer publiek samen te komen… en dus komt er geen protest op gang.

We krijgen de illusie voorgeschoteld dat we online nog steeds alles kunnen voortzetten wat we in de echte wereld niet meer mogen doen. Maar dat is precies wat het is: een illusie. Agressieve censuur op letterlijke alle platforms ontnemen ons de kans om de waarheid te achterhalen.

Wat gaat er nog allemaal komen? De agenda’s zijn niet moeilijk te vinden: afschaffen van contact geld, verplichte vaccinatie en het op de voet volgen van elke burger met of zonder apps (want die heeft onze mobiele telefoon niet nodig om getraceerd te worden). Het is duidelijk dat de bestaande vaccins zelfs na tientallen jaren van testen en bijschaven noch afdoende bescherming bieden, noch veilig zijn… maar nu moeten we geloven dat er een afdoende en volledig veilig vaccin binnen een jaar beschikbaar is voor alle mensen op aarde? Serieus? Geloven mensen die leugens? Geloof jij dat? Gaan we ons werkelijk laten inenten met een ongetest vaccin waarvan niemand precies weet wat er in zit? Maar het gebeurt: week na week worden de geesten klaar gemasseerd voor de acceptatie (want noodzaak) van dit vaccin! Opnieuw zal de publieke verontwaardiging degenen treffen die dat vaccin weigeren: zij worden afgeschilderd als de asociale en immorele mensen. Deze psychologische oorlog is van een ongekende geraffineerdheid.

Ik nodig jullie uit om niet langer mee te doen met de wrede poppenkast. 


Alsjeblieft, wees moedig! Sta op en weiger je te laten uitspelen tegen anderen. Onderzoek de leugens en laat je niet reduceren tot een gevaar voor de samenleving. Dat ben je niet! Hoor je dat? Je bent geen gevaar voor de samenleving. Maar als je opstaat en weigert de onmenselijke maatregelen te volgen ben je wel een gevaar voor de machthebbers. Dan ben je een spaak in het wiel van overheden met hun agenda’s van totale overheersing van het publieke leven. Ik zou je willen smeken: organiseer verzet met je gezin, met je vrienden, met je collega’s. Weiger de onzin van de anderhalve meter, de angst voor handen, de obsessie met giftige sanitizers, de absurditeit van mondkapjes… Je brengt niemand in gevaar als je het niet doet. Dat wordt je weliswaar met agressieve NLP-methoden wijsgemaakt, maar het is gewoon niet waar.

Doe je onderzoek en ontmasker de leugens.

 

Alsjeblief, wees moedig, laat je horen, laat je zien. Sta op tegen het onrecht en geloof de leugens niet. Verbind je in liefde met elkaar, wees een pionier, een verzetsstrijder, een baken van licht en vertrouwen!

❥ In liefde verbonden,

©️ Boele Ytsma
boeleytsma.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland