Nieuwe maan: vernieuwing, verandering, bevrijding ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Op vrijdag om 19u39 is er Nieuwe Maan, en die kan toch wel zorgen voor plotse vernieuwing, verandering, bevrijding.

De zware energie sinds de vorige Volle maan begint stilaan op te lossen - alhoewel dat sterk afhangt van de mate waarin je jouw innerlijke werk doet, dat je opruimt, herschikt, herbekijkt en loslaat dat wat nodig is voor je.

De energie was vorig weekend zeer hoog, het kan best zijn dat je toen last had van een ijl hoofd, moeite met landen, mistig denken, kou ofwel veel hitte, spijsverteringsstoornissen, diepe vermoeidheid, slecht slapen of moeilijk inslapen, enzovoort.

En het kan ook zijn dat je nu nog altijd bezig bent met het verwerken van die energie. Je weet dat veel frisse lucht, een voor jou juiste mix tussen beweging en rust, veel water (een plonsbadje is nu ideaal :) ), en lichte voeding.

Maar ook emotioneel beweegt er deze maand veel, en het kan soms verwarrend zijn om deze emoties die naar boven komen te plaatsen. De sterke druk vd energie kan maken dat je veel emotioneler reageert dan anders, dat je een kort lontje hebt, of dat je de dingen niet meer helder ziet. Heb geduld met jezelf, schoon je aura op, hou je omgeving, je huis zo schoon (ook energetisch) mogelijk, en hou al wat en wie je belast ver weg van je.

Je bent zo druk al met jezelf nu, en dat allemaal in balans krijgen maakt dat je er nadien weer helemaal bent voor de anderen.

Dit doen zonder schuldgevoel is voor velen een moeilijke oefening, maar ze is wel nodig om jezelf die groei en die ruimte te geven die jij nodig hebt om het uitgebreide innerlijke proces dat zich dit jaar aandient te voltooien. Zodat het niet nodeloos langer hoeft te duren.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Hemelvaartsdag: Lichtactivatie Indalen van je Goddelijke Zelf


Velen van ons hebben veel van het oude losgelaten en betreden een nieuwe ruimte, een nieuwe fase.

Eigenlijk is alles daar nog onbekend en dat kan vreemd voelen. Fijn en vrij, maar ook vreemd. Je weet nog niet zo goed welke kant je uit wil en dat kan maken dat je je wat stuurloos voelt. Sommigen ervaren het als ongemotiveerd. Maar dat is vooral je hoofd dat er iets van vindt. Je denken / ego vindt het prettig om een richting en een doel te hebben en kan met lege ruimte niet zo goed overweg. We worden nog dieper teruggebracht in, teruggeleid naar onsZelf.

Het gaat om Zijn, de nieuwe ruimte ontdekken en ook jeZelf verder ontdekken. De richting die je zoekt gaat niet naar buiten en vooruit, maar nog dieper naar binnen en dieper in die nieuwe ruimte.

Er zijn geen mensen die je voor zijn gegaan en die je antwoorden op je vragen kunnen geven.

Echt alles is nieuw en het gaat om jouw unieke pad en energie.

Het gaat er om dat jij jouw antwoorden vindt. Elk antwoord dat je zoekt, ligt te wachten in jou, op jou. Het gaat niet alleen om het vinden van je antwoord, ook de reis ernaartoe brengt je vele waardevolle ervaringen en inzichten.

Als er voldoende verdieping en verankering heeft plaatsgevonden, komen er vanzelf geïnspireerde stappen naar buiten en in de vorm.

Vertrouwen op divine timing. Het goddelijke proces ontvouwt zich...

Vanavond, op donderdag 21 mei om 20 uur is de lichtactivatie 'Indalen van je Goddelijke Zelf'.

Goddelijk is niet iets verhevens of alleen weggelegd voor enkelen, het is de oorspronkelijke bron van energie waaruit jij en ik bestaan, dat wat overblijft als beschermlagen wegvallen, je pure kern, licht.

Tijdens deze activatie laten we harde lagen verzachten en worden we weer verbonden, re-connected, met onze bronenergie en integreren dit licht en bewustzijn in ons lichaam.

Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek: lekker thuis.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

 

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.