Nieuwe maan: intro tot de Lente-equinox ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag om 11:23 uur is er dus Nieuwe Maan, die je op een positieve manier wat gevoeliger kan maken, zodat je doelen en dromen duidelijker afgelijnd worden, zodat ruimte vrij komt voor nieuwe hoop, en je plots mogelijkheden ziet die je voordien niet opmerkte.


Het kan ook dat je nu pas écht ziet wat er altijd al was, omdat je meer contact krijgt met de waarde ervan.

Er kunnen wel gevoeligheden opduiken in verband met relaties, jouw plek daarin, en je kan groeien in zelfwaardering, waardoor je relaties als vanzelf veranderen, op een hoger level gaan draaien, of misschien gewoonweg verdwijnen.

Deze Nieuwe Maan leidt de intro in tot de Lente-equinox, en dan weet je hoe laat het is: de dagen tot 21/3 kan je je ongemakkelijk voelen door de energetische shift, - maar als je daar rekening mee houdt (rust/beweging/frisse lucht/aangepaste voeding/auraschoonmaak) ga je daar vlot doorheen.

Het kan een wilde rit worden tot eind maart, met veel beweging, opwinding en onverwachte dingen, maar denk eraan, het ben jij zélf die aan het stuur zit van jouw wagen, die via jouw intenties mee zal creëren of die rit afgelijnd is op jouw weg, en hogere en kleinere doelen - of de rit in het ijle strandt ergens in het niets, vol ergernis om heftige energie en een lastige wereld.

Dit is tenslotte nog altijd een 8-maand: gericht op het leren aanvoelen waar jouw balans in alle aspecten van je leven ligt. Je kan beter leren doseren, en nee zeggen wanneer je voelt dat je een grens over gaat die niet meer goed is voor je. Het kan best zijn dat je volop aan het herschikken bent, en dan zal de tweede helft van deze maand je helpen om hierdoor een nieuwe en betere harmonie te scheppen.

Het loont dus de moeite om vandaag even stil te staan bij het thema balans in je leven. Je zou wel eens waardevolle inzichten kunnen krijgen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.