Nieuwe maan in Waterman - AQUARIFICATIE ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag op 11 februari 2021 hebben we een nieuwe maan op 23 ° Waterman. Met een record van 6 planeten in Waterman, is deze nieuwe maan net zo Aquarius als dat je het kunt krijgen!

 

Tot december vorig jaar hadden we nul planeten in Waterman. Saturnus, Jupiter en Pluto waren allemaal in Steenbok.

 

Maar met Jupiter en Saturnus die eind 2020 naar Waterman verschoven, is ook de energie volledig verschoven: van de aarde, door regels aangestuurde Steenbok, naar de lucht, innovatie-humanitair-sociaal Waterman.

Misschien heb je de verschuiving al opgemerkt… maar je bent misschien nog steeds niet zeker waar deze Waterman-energie over gaat, of hoe het jou en je geboortehoroscoop beïnvloedt.

 

Eén ding is zeker: bij de nieuwe maan kom je erachter.


Met 6 van de 10 planeten in Waterman, is er geen manier om er NIET achter te komen waar deze nieuwe Aquarius-agenda over gaat. 6 planeten in één enkel teken is veel!

 

Bij de nieuwe maan in Waterman ligt er een ongelooflijke nadruk op de Waterman-thema's: sociale hervorming, innovatie, groepen en gemeenschappen, vrijheid van beperkende regels, ruimdenkendheid en humanitarisme.

 

Waterman - Kennis voor de mensen

 

Waterman wil vooral het licht van kennis naar zoveel mogelijk mensen brengen.

 

Groepen mensen verenigen hun krachten om betere systemen en betere samenlevingen te creëren. Net zoals de waterdrager het water van wijsheid uitstort, kan in het Aquariustijdperk de waarheid niet langer verstopt en verborgen blijven. 

 

Waterman is een vast teken, dus het is een doener. Als we een betere samenleving willen, moeten we in het Waterman-tijdperk onze krachten bundelen en concrete maatregelen nemen om dingen te laten gebeuren.


Als in het teken Steenbok - de regering / de staat / de grote instelling 'de leiding' en alle macht hadden, dan hebben wij, de mensen de macht, met de kansen en verplichtingen die daarbij horen in Waterman.

Als we een bepaald aspect van onze samenleving niet leuk vinden, moeten we er iets aan doen. Soms komt er verandering als we in opstand komen tegen de oude regels, in een poging ze te veranderen.

 

Andere keren betekent het rustig aan de kleine dingen doen die onze samenleving een betere plek maken: onze buren in nood helpen, of niet verkwistend zijn, en alleen het voedsel kopen dat we eten.

 

Nieuwe maan in Waterman - een nieuw begin van ''Waterman''

 

Elke nieuwe maan is een nieuw begin, en een nieuwe maan met 6 planeten in Waterman betekent dat een GROOT nieuw begin voor Waterman - afhankelijk van waar de nieuwe maan valt in je geboortehoroscoop.

 

Als het in het 2e huis valt, kan het samengaan met een nieuwe bron van inkomsten. Als het in het 4e of 6e huis is, kan het samengaan met een nieuwe baan, en als het in het 7e huis valt, met een nieuwe relatie, enz.

 

❥ Een ander interessant aspect van de nieuwe maan is dat we op 11 februari 2021 ook een drievoudige conjunctie hebben tussen Mercurius retrograde, Venus en Jupiter.

 

Venus conjunct Jupiter is een ongelooflijk positief voorteken voor een nieuwe maan, omdat Venus-Jupiter conjuncties groei, positieve gevoelens en een gevoel van verbondenheid bevorderen.

 

Hoewel het Saturnus-Uranus-vierkant bijna exact is, is Venus conjunct Jupiter een verademing die ons zal bezielen met optimisme en waardering voor de goede dingen in het leven.


Mercurius retrograde conjunct Venus en Jupiter zal ervoor zorgen dat we de inzichten op een diep, persoonlijk niveau integreren.

 

 

De nieuwe maan in Waterman is je kans om erachter te komen wat er echt toe doet in dit nieuwe Aquariustijdperk - en welke rol je wilt spelen in deze nieuwe samenleving.

Een thema dat we allemaal hebben meegemaakt sinds de grote verschuiving in 2020 van de Aarde naar de Lucht, was de versnelling van online werken, leren en dagelijkse interacties.

 

Veel van deze veranderingen zijn op de moeilijke manier gekomen - waarbij veel mensen hun baan, inkomen en zelfs mensen in hun naaste omgeving verliezen.

 

Positief is dat de pandemie ons ook de mogelijkheid heeft geboden om nieuwe wegen voor groei en zelfexpressie te vinden. Verandering, hoe ongemakkelijk ook, leidt altijd tot kansen.

 

De vraag die we allemaal 'moeten' beantwoorden tijdens de nieuwe maan in Waterman is:

 

❥ ''Welke rol wil ik spelen in deze nieuwe Waterman-wereld?''

 

Mercurius (onze vaardigheden, denkcommunicatie)

 

Venus (onze waarden, gevoelens en talenten)

 

En Jupiter (de samenleving en groepen mensen), komen allemaal samen om jou te helpen de best mogelijke manieren en antwoorden te vinden om vooruit te komen.

 

Mercurius is retrograde - zoek dus naar antwoorden binnenin. Het maakt niet uit wat andere mensen doen of welke kansen ze grijpen. Je zult je unieke weg moeten vinden om verder te gaan.

 

Het mooie van elk nieuw begin is dat het een leeg canvas is. Je kunt letterlijk alles zaaien wat je wilt, zonder gebonden te zijn aan de erfenissen uit het verleden.

 

 

En de nieuwe maan in toekomstgericht Waterman is een prachtige kans om dat te doen.

Angelina
astrobutterfly.com


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.