Nieuwe Maan in Waterman 1 februari 2022 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 Dinsdag 1 februari is er Nieuwe Maan die in Waterman staat en dat is altijd goed nieuws voor zij die sterk resoneren met deze energie, die staat voor gelijkwaardigheid, samenwerking, integriteit en vernieuwing.

Ook al kan je je behoorlijk murw voelen door de vele zonnevlammen die de afgelopen dagen opnieuw het Aardeveld en dus ook jouw aura en lichaam binnenkomen (diepe slaap, soms verstoord slaappatroon, intense dromen, onrustig hart, onevenwicht, veel trek in vet/zout/zoet, emotionaliteit, versluierd denken,...).

Toch kan je, eens je veld is opgeschoond en je lichaam de hogere frequenties geassimileerd heeft, opnieuw zin krijgen om iets aan te pakken, om dingen te doen waarvan je blij wordt, om de landerigheid van de diepste donkere winter van je af te gooien en volop frisse lucht binnen te laten.

 Donderdag gaat Mercurius dan ook direct lopen, wat altijd aangeeft dat er meer stroming komt in wat vast zat (afgeremd werd, zodat je alle aspecten van voor jou belangrijke thema's kon bekijken).

Nieuwe Maan is altijd een goede tijd om je intenties opnieuw kristalhelder te maken - ze eerst te ontdoen van sluiers van weerstand en angst en vast willen houden wat is - , en ze nieuwe voeding en extra Licht te geven, wat komt vanuit de motor van je hart en ziel.

En dan zal je je de komende weken vast meer gedragen voelen en opnieuw voelen dat je meesurft op je hoogste golven, goed verbonden met de Aarde en jouw basis


Fran Tielemans
www.maitreya.beBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.