Nieuwe Maan in Vissen • I have a Dream ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag, op 13 maart 2021 hebben we een nieuwe maan bij 23 ° Vissen.

 

Dit is echt een droom die uitkomt - Nieuwe Maan omdat de Nieuwe Maan conjunct Venus en Neptunus is.

 

Wat geweldig is aan deze nieuwe maan in Vissen, is dat hij zeer goed geaspecteerd is. Venus is in verheffing in Vissen, en Neptunus is thuis in Vissen.

 

Dit betekent dat Venus en Neptunus bijzonder ondersteunend zijn in alles wat je nu wilt manifesteren.

 

En het sextiel naar Pluto in Steenbok is nog een reden om te geloven dat het universum 'deze keer' achter je staat.

 

Bij de nieuwe maan in Vissen zweert het hele universum samen om je te helpen je droom werkelijkheid te laten worden.

 

Vissen - Veranderlijk water

 

Om te begrijpen wat voor soort magie de nieuwe maan belooft te brengen, laten we het eens hebben over Vissen en Neptunus.

 

Vissen is een waterteken. We hebben 3 watertekens, Kreeft, Schorpioen en Vissen.

 

Kreeft, het kardinale waterteken, is de bron die uit de berg stroomt om zijn weg naar de oceaan te vinden.

 

Schorpioen, het vaste waterteken, is dat hij - door zijn stille wateren - een heel ecosysteem bij elkaar houdt.

 

Vissen is een veranderlijk waterteken dat de oceaan van eenheid symboliseert, waar alle rivieren en zeeën in samenvloeien. Alles komt in de oceaan terecht, en daarom hebben Vissen-mensen het unieke vermogen om te zien - en te voelen - hoe dingen met elkaar verbonden zijn en hoe alles samenwerkt.

 

Veel kunstenaars - maar ook veel wetenschappers, wiskundigen, architecten en softwareontwikkelaars hebben een sterke Vissen-energie in hun grafieken, en het is dankzij hun Vissen-plaatsingen dat ze begrijpen hoe grote systemen ‘werken’.

 

Er is nog een andere kwaliteit die Vissen gemeen hebben: verbeeldingskracht

 

Een Vissen-artiest, wiskundige of softwareontwikkelaar kan beginnen met een klein patroon of formule en deze vervolgens verder ontwikkelen en iets creëren dat nog niet bestond.

 

Hoe gebeurt dit? Vissen hebben het natuurlijke vermogen om 'aan te boren' in de oceaan van kennis waar we het eerder over hadden - en dit is waar ze hun inspiratie vandaan halen.

 

Nieuwe maan in Vissen en Neptunus

 

Vissen wordt geregeerd door 2 planeten, Jupiter (de traditionele heerser) en Neptunus (de moderne heerser). Zowel Jupiter als Neptunus kunnen ons veel vertellen over de aard van Vissen.

 

Jupiter wordt geassocieerd met kennis, geloof en optimisme. Jupiter is hier om ons te leren dat als we geloof hebben, het bewandelde pad volgen en ons verbinden met iets groters dan onszelf, de dingen automatisch in ons voordeel werken.

 

Mensen die de borden volgen, de patronen opmerken, het grote geheel zien en uiteindelijk de zegeningen van Jupiter ontvangen. Dat is hoe Jupiter werkt.


Neptunus gaat nog een stap verder. Neptunus heeft geen duidelijke hints, of in ieder geval; hij is niet zo letterlijk als Jupiter.

 

De berichten van Neptunus zijn cryptisch. Neptunus kan in je dromen komen. Het kan via je gevoel of intuïtie tot je 'spreken'. De boodschappen van Neptunus zijn nooit duidelijk, en voordat we Neptunus bashen en zeggen dat hij verwarrend / misleidend is, laten we proberen te begrijpen hoe Neptunus ‘werkt’.

 

De bedoeling van Neptunus is NIET om jou te misleiden. Neptunus is de planeet van onvoorwaardelijke liefde - als er iets is, houdt Neptunus van je en wenst hij je het beste.

 

Maar laten we niet vergeten dat Neptunus een buitenplaneet is, onzichtbaar voor het oog. De ‘realiteiten’ van Neptunus zijn niet gemakkelijk te begrijpen met ons 3D-brein, maar dit betekent niet dat ze minder ‘echt’, minder waar of minder belangrijk zijn.

 

Neptunus giet zijn magie door onze verbeelding

 

Verbeelding is een complex cognitief proces waarbij onze gedachten, gevoelens, ervaringen uit verleden, heden en toekomst botsen, zichzelf herschikken en nieuwe verbindingen en creatieve uitdrukkingen vinden.

 

De gebouwen, de dammen, de schepen, de infrastructuur, de ruimteschepen van Elon Musk - in eerste instantie is alles een abstract idee. Al het leven wordt geboren (Ram) in de creatieve baarmoeder van Vissen.

 

Nieuwe maan in Vissen: Ik heb een DROOM

 

Burgerrechtenleider Martin Luther King had de maan en Venus in Vissen. Zijn toespraak "I have a dream " heeft de geschiedenis veranderd.

 

Maar de geschiedenis is niet van de ene op de andere dag veranderd. In 1963 was de toespraak precies wat hij zei: slechts een droom. Een mogelijkheid. Maar toen de droom van MLK de harten en de verbeelding van velen raakte, begon het langzaam werkelijkheid te worden.

 

Alle grote dingen in het leven worden aanvankelijk in onze verbeelding geboren, in de oerzee van het Vissentijdperk van eenheid, op die plek waar alles mogelijk is.

 

De magie van Neptunus wordt misschien niet van de ene op de andere dag een praktische realiteit. Grote dingen hebben tijd nodig.

 

Maar dromen worden werkelijkheid


Misschien niet vandaag, niet morgen, of over een jaar...

 

Wanneer wat je probeert tot leven te wekken (nieuwe maan) in lijn is met je waarden en gevoelens (Venus), evenals met de collectieve waarden en gevoelens (Neptunus), dan ZAL je het laten gebeuren.


Wanneer de manifestatiekracht van een nieuwe maan Venus en Neptunus ontmoet, is alles mogelijk.


Kijk in welk huis (in je geboortehoroscoop) de nieuwe maan in Vissen valt, om meer aanwijzingen te krijgen over de gebieden van je leven waar magie op je pad komt.

 

 

Besteed aandacht aan je dromen, inspiraties en eventuele toevallige gebeurtenissen - en laat je meer dan ooit leiden door je verbeeldingskracht om fantastische mogelijkheden te creëren die uniek zijn voor jou en je missie.

Angelina
astrobutterfly.com

 


I HAVE A DREAM

Bakermat • One day


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.