Nieuwe maan in Vissen: het helen van je hartzeer ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Wauw! Wat heeft deze Nieuwe Maan in Vissen al veel emoties bij mij losgemaakt, toen ik door mijn tweelingziel in mijn hartzeer werd geraakt!

Mijn hartzeer niet goed genoeg te zijn, doordat ik van hem een zoveelste afwijzing mocht ontvangen.

Ik zat dus kennelijk nog steeds vast in mijn aardse verlangen.

Mijn verlangen om zo snel mogelijk een relatie met hem te manifesteren, mijn verlangen om een familie te beginnen, zodat ik dáármee mijn leven kon gaan keren.

Grootmoeder Maan heeft daar echter geheel anders over gedacht en activeerde mijn tweelingziel om eens flink de waarheid naar mij uit te spreken, geheel onverwacht!

Hij vertelde mij dat mijn berichten en woorden helemaal niks voor hem deden. Ik bleef maar doorgaan met doen en hem proberen te forceren, ''was ik ooit zover afgegleden?''.

Dat ik mij volledig afhankelijk van zijn pad deed opstellen. En de hele tijd bezig bleef met alles wat ik hem vanuit Spirit moest vertellen. In plaats van mijn eigen leven te leven, waarom bleef ik maar geven, geven en geven?

Terwijl de ander daar helemaal niet om deed vragen? En mijn tweelingziel nu zelfs erover begon te klagen!

Zolang ik maar met hem bezig bleef om hem op zijn pad te helpen door hem te begeleiden, bleef ik mijzelf van het voelen van mijn pijn afleiden.

Na het uitspreken van zijn waarheid naar mij, voelde ik me wederom afgewezen en pijn gedaan. Want dit ging toch even niet zoals ik verwachtte en zoals het in mijn ogen ''moest'' gaan.

Dit was Spirit die mij liet zien dat ik los moest laten. Door te stoppen met over onze toekomst te praten. Door te stoppen met zoveel woorden te zeggen en van alles proberen te doen, om hem te bewegen. De energie is er nog niet klaar voor, Spirit hield mij tegen.

Maar juist door zijn waarheid naar mij uit te spreken,  zorgde hij ervoor dat ook ik mijn gevoelens niet meer onder stoelen en banken deed steken.

Ik erkende mijn fouten richting hem en opende mijn hart om mijn pijn te mogen voelen. Ik begreep eindelijk wat Spirit met onvoorwaardelijke liefde doet bedoelen. Dat is dat wij allebei, onafhankelijk van elkaar, onszelf mogen zijn. Ook wanneer de ander zich nog bevindt in hartzeer en pijn.

Dat is oké, want dan zijn er gewoon nog lessen te leren, voordat de ander op het eigen tijdstip en moment weer terug zal keren.

Deze Nieuwe Maan zal ervoor zorgen dat onze emoties van onszelf er mogen zijn. Dat we onszelf toestaan, om álles te mogen ervaren én voelen, ook onze pijn.

Vissen is een emotioneel sterrenteken dat ons veel kan aanzetten tot huilen. Wie heeft verzonnen dat huilen ''verkeerd'' is? We hoeven ons niet langer achter onze ''harde'' muur te verschuilen.

We mogen ons met elkaar verbinden. Ons niets meer aantrekken van wat anderen van ons doen vinden. We mogen ons hart openen, ook naar onze tweelingziel, door kwetsbaar te durven zijn en over ons gevoel te durven praten. We mogen onszelf uiten vanuit ons open hart, maar de ander wel in de eigenwaarde laten.

Dat betekent dat we onszelf van de ander mogen afscheiden, we mogen onszelf van ons karma bevrijden.

Pas wanneer we leren om alleen te zijn. In ons licht, maar ook in onze pijn, leren we wat het is om samen te kunnen helen, door onze waarheid met elkaar te durven delen.

Deze Nieuwe Maan in Vissen zal daarom voor velen, een NIEUW BEGIN zijn, van het durven delen. Van het loslaten van het oordeel naar onszelf dat we niet goed genoeg zijn. Van acceptatie van alles van onszelf, ook vervelende gevoelens, ook pijn.

Vele Divine Masculines (ook in jou als Divine Feminine!) zullen deze Nieuwe Maan in actie gaan komen. En henzelf toe gaan staan om de liefde voor hunzelf weer te mogen laten stromen. Door de aandacht en focus op zichzelf te richten en op het laten herleven van de passies en de dromen.

Ook wanneer dat betekent dat we single door het leven gaan.

We realiseren ons deze Nieuwe Maan, dat we met onze eigen gedachten onszelf in de weg staan.

Mercurius in retrograde (vanaf 17 februari t/m 8 maart) zal ons de patronen onder ogen brengen, waarmee we ons hartzeer blijven verlengen.

We hebben nu eindelijk de moed en kracht om onze patronen te gaan doorbreken, waarom Spirit er om vraagt om dáár onze aandacht in te steken.

Dat betekent niet dat jij geen plezier kunt hebben, juist is het belangrijk om daarin voor jezelf meer balans te creëren. Dat is ten slotte waarom we hier zijn als lichtwerkers. Om het leven van anderen te helpen keren.

Door te laten zien dat je echt hier op aarde allerlei moois voor jezelf kunt manifesteren. Door enkel en alleen helemaal jezelf te mogen zijn, in liefde, onvoorwaardelijk, dus ook met jouw pijn.

Gebed

 

''Lieve Spirit, Grootmoeder Maan, help mij om niet langer om te kijken naar mijn verleden.

Help mij om in kwetsbaarheid, met een open hart, mijn toekomst tegemoet te treden.

Help mij om mijn geest tot rust te brengen, zodat ik niet langer mijn oude patronen zal blijven verlengen.

Help mij om mijn emoties toe te laten, en vol van compassie tegen mijzelf te praten.

Help mij om anderen te vertrouwen en met hen samen te werken. Want in de gezamenlijke verbinding, vind ik de kracht om mijn eigen licht te versterken.

Help mij om mijn hart niet langer voor mijn waarheid af te sluiten. Ik beloof U Grootmoeder Maan, ik sluit mijn gevoelens, mijn ware zelf, niet langer buiten.

Mijn ziel mag er zijn, ook in donker en in pijn.

Ik houd mijzelf niet langer klein.

Door de liefde door mij heen te laten stromen, sta ik mezelf toe om weer te mogen dromen.

De hulp die ik daarvoor nodig heb zal ik doen inschakelen door mij met spirit te verbinden.

Lieve Grootmoeder Maan, help mij om de liefde weer te vinden.

De liefde voor mijzelf zal deuren voor mij openmaken.

Dat mijn liefde, ieder ander in het hart mag raken''.

Liefs,

Avalon 
vindjouwspirit.nl


Maandag 24 - 02 - 2020 kun je met ons meedoen met de channeling van Pamela Kribbe. In deze channeling zal Pamela een boodschap doorgeven van Maria Magdalena over mannelijke en vrouwelijke energie, de weg naar heelwording van oude trauma’s en de betekenis van hartgedragen relaties. De channelings van Pamela zijn vanaf nu bij ons mee te doen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis 

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland