Nieuwe Maan in Tweeling: je grenzen respecteren ♥ Avalon ♥ Lichtwerkers Nederland

Deze Nieuwe Maan in Tweelingen, mag jij, lieve tweelingziel, vooral de aandacht op jouzelf gaan richten. In welke situaties zorgt jouw innerlijke criticus ervoor dat je voor de prikkels in jouw buitenwereld doet zwichten? Waardoor je weer snel in je hoofd terugkeert, vanuit de angst dat jouw hart raakt bezeerd.

Het sterrenbeeld Tweelingen bestaat uit lucht-energie en heeft een open geest. Tweelingen houden ervan om plekken te bezoeken, waar zij nog nooit eerder zijn geweest. Het zijn intellectuele sterrenbeelden die graag geestelijk actief en geprikkeld blijven. Veel Tweelingen én tweelingzielen hebben dan ook een gezamenlijke missie om hun verhaal te delen door erover te schrijven.

Zij hebben veel kennis en ervaring om te delen, en vertrouw er maar op lieve tweelingziel. Je zult anderen echt niet met jouw verhaal vervelen!

Zit het zijn van schrijver en het schrijven van boeken in jouw dromenpakket? Zorg er dan voor dat jouw innerlijke criticus jou niet langer daarvan belet! Want was is het nodig dat jij jouw ware zelf aan de wereld laat zien. En ook al vind je dat nu nog wat eng misschien..

Anderen zullen daardoor geïnspireerd raken om óók hun waarheid uit te spreken. En hun ware zelf steeds meer durven te (laten) zien, in plaats van hun gevoelens onder stoelen of banken te steken.

 

Sta jezelf toe om alles wat er in jou omgaat te mogen voelen. Pas dan kun je ervaren wat God met onvoorwaardelijke liefde doet bedoelen.

Tweelingen zijn vernieuwers. Ze komen graag uit hun comfortzone, dus waag het maar om te springen! Lieve tweelingziel, laat je hart weer zingen!

Mis jij jouw tweelingziel in de buitenwereld en lukt het je moeilijk om de ander los te laten en het eigen pad te (laten) bewandelen? Zorg er dan voor, lieve tweelingziel, dat jij naar de stem van jouw éigen hart doet handelen. Dat jij stilstaat en verbinding maakt door tegen de ander in Spirit te praten. Wanneer je díe verbinding weer kunt voelen, is het echt veel makkelijker om de ander in de buitenwereld los te laten. Wanneer je met jouw aandacht op jezelf, op jouw eigen binnenwereld en de verbinding met jouw hart bent gericht. Voel je jezelf veel sterker, ook alleen, en leef je vol van licht.

Geloof niet wat je wel of niet ziet in de buitenwereld ziet van de ander, laat je niet door de aardse 3-D wereld leiden. Keer terug naar de verbinding met jezelf, alleen zo kun jij jezelf van je zorgen bevrijden. Jij hebt de liefde al in jou lieve tweelingziel, vergroot die liefde, vergroot jouw éigen kracht. Dan zal jouw tweelingziel in de buitenwereld op het juiste moment weer in jouw leven terugkeren, geheel onverwacht. Want wat je uitstraalt, trek je aan. Tijd om met jezelf aan de slag te gaan!

Venus, de planeet van de (zelf)liefde en relaties is vanaf 13 mei in Retrograde gaan lopen. Dat betekent voor de tweelingzielen dat het belangrijk is dat jij jouzelf niet langer onzin doet verkopen. Droom lieve tweelingziel, maar wees ook realistisch en neem voor jouzelf de stappen die nodig zijn om jóuw zelfliefde te versterken! Jouw tweelingziel zal weer terugkeren in jouw leven, wanneer jij de man (Divine Masculine) en vrouw (Divine Feminine) in jou met elkaar samen leert te werken.

Dat betekent dat jouw geest voor jouw hart buigen mag gaan. Waardoor de relatie met jouw tweelingziel uit meer liefde kan gaan bestaan. Want vergeet niet, lieve Tweelingziel, jouw Tweelingziel is jouw spiegel, wat betekent dat de gebrokenheid die de ander vertoont, jij binnenin jouzelf dient te helen. Het is daarom de hoogste tijd om jouw waarheid als Lichtwerker én Tweelingziel, met de wereld te gaan delen! Het is tijd om vanuit de onvoorwaardelijke liefdesstroom aan anderen te gaan geven. Geloof in jezelf. Je bent echt klaar voor jouw nieuwe leven!

Een nieuw leven van romantiek en samenzijn, in liefde en verbinding, in plaats van met de nadruk op strijd, zwaarte en pijn. Een leven in lichtheid, waarin jij, misschien wel sneller dan jij denkt, met jouw Tweelingziel in een harmonieuze relatie gezamenlijk jullie licht verspreidt. Een relatie waarin jullie met respect met elkaar om zullen gaan. Dat kondigt deze Nieuwe Maan in Tweeling voor de Tweelingzielen aan.

Het is tijd om van jezelf te mogen stralen! Tijd om alles uit jóuw leven te halen!! Tijd om onafhankelijk van jouw buitenwereld te raken! Het is tijd, lieve Tweelingziel, om jouw hart open te maken.

Gebed

 

“Lieve Grootmoeder Maan, Ik voel het, ik weet het, ik hoor het, ik ga de uitdaging aan! Ik ben klaar om mijn ware zelf te uiten! Ik sluit de liefde niet langer uit mijn leven buiten! Ik overwin mijn angsten en patronen en ben er klaar voor om uit te vliegen! Niet langer laat ik mijn innerlijke criticus mij onzin vertellen en mij met leugens bedriegen!

Ik weet dat het nodig is om mijn patronen te doorbreken en mijn energetische frequentie te gaan verhogen, want daarmee trek ik liefde aan. Ik weet, voel en vertrouw erop, dat mijn Tweelingziel dan vanzelf weer op het juiste moment bij mij op de stoep zal staan. En dit keer ben ik er wél klaar voor om voor de ware liefde te gaan! Dit keer laat ik mij niet meer door mijn angsten uit het veld slaan!

Ik ga mijzelf met respect behandelen. En beloof U dat ik in overgave aan mijn regenboogpad zal gaan en de juiste rode weg zal doen bewandelen. Het duw- en trekwerk en de strijd tussen ons is daarmee afgelopen. Ik beloof mezelf dat ik van mezelf op liefde en geluk mag hopen! Hopen op onze samenkomst en het uitkomen van onze gezamenlijke dromen. Lieve Grootmoeder Maan, ik doe er alles aan om mijn energie te laten stromen.

Ik wil dat mijn Tweelingziel weer terug in mijn leven zal komen. Ik wil een harmonieuze relatie met mijn Tweelingziel manifesteren! Ik ben er klaar voor om mijn leven in geluk en liefde om te keren”.

Lieve Tweelingziel, hoe meer jij voor jouzelf jullie gouden toekomst met jouw innerlijke oog doet visualiseren, hoe meer hoop jij zult voelen en krijgen dat jij een harmonieuze relatie met jouw Tweelingziel écht zelf kunt manifesteren. Ben je er klaar voor om je leven binnenste buiten te keren? Je hoeft niet langer je hart te blijven bezeren. Je mag écht op geluk, voorspoed en liefde doen hopen. Visualiseer maar dat jullie hand in hand op het strand of over straat doen lopen. Laat de gedachte aan de wáre zelf van de ander je blij maken, en vertrouw op jullie samenkomst, laat jouw hart maar open raken”.

Liefs,

Avalon ♥️
www.vindjouwspirit.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 Zondag 6 december om 20:00 uur


Channelings van Atlantisch naar christusbewustzijn: Deze keer gaat Jeshua in op het dadertrauma en slachtoffertrauma in lichtwerkers, hoe deze te herkennen en hoe ervan los te komen.

 Zaterdag 12 december ( 12 - 12 ) om 20:00 uur


Door het goud van jouw lessen en ervaringen te zien, voelen en diep in je op te nemen, kunnen de processen van 2020 tot een afronding worden gebracht.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland