Nieuwe maan in Stier - Wat is goed voor Jou? ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

Op 11 mei 2021 hebben we een prachtige Nieuwe Maan op 21 ° Stier.

 

De maan voelt geweldig in Stier omdat ze verheven is in het aardse teken van de stier. Een ander wonderbaarlijk aspect van de nieuwe maan in Stier, is dat het harmonieuze aspecten maakt met andere planeten: een driehoek naar Pluto in Steenbok en een sextiel naar Neptunus.

 

Dit is absoluut een nieuwe maan om naar uit te kijken!

Elke nieuwe maan is een gelegenheid om gebruik te maken van de energie van dat specifieke teken. We hebben 12 nieuwe manen in een jaar, één in elk teken van de dierenriem. Nu, in het Stier-seizoen, hebben we de mogelijkheid om de energie van Stier aan te boren.

 

Het archetype van de Stier

 

❥ Wat weten we over Stier?

 

Stier is een vast aardeteken. De combinatie van deze vaste en aardse energie maakt Stier stabiel, geaard, praktisch, stabiel en betrouwbaar.

 

Stier volgt Ram, het eerste sterrenbeeld. Als Ram staat voor de eerste vonk, de oerknal, dan neemt Stier de vonk van Ram over en vervolgt die energie in vorm.

 

In Stier begint het levenszaad te ontkiemen, groter en sterker te worden. Tegelijkertijd zakken de wortels van de planten steeds dieper de aarde in, op zoek naar voedingsstoffen uit de bodem. De rol van Stier is om te ontdekken wat voedzaam is en de groei kan ondersteunen.

 

Stier beantwoordt een heel eenvoudige - maar zeer belangrijke, ja of nee vraag: 'Ondersteunt dit het leven?' Oké, fijn ik 'neem' het op. 'Ondersteunt dit het leven niet?' Bedankt, maar ik sla over.

 

Stiermensen ‘weten’ gewoon wat goed voor hen is en hebben een groot vermogen om de juiste voeding van het onkruid te onderscheiden.

 

Dit is geen supergecompliceerd, abstract en filosofisch begrip van het leven. Dit is een heel gezond, tastbaar, praktisch begrip van het leven. Stier neemt dingen op met het eerste gezicht. Met Stier is het 'Wat je ziet is wat je krijgt'.

 

Stier - Wat goed voor je is

 

Stiermensen zijn enkele van de beste investeerders, omdat ze gewoon de gave hebben om te weten wanneer iets waardevol is, wanneer iets potentieel heeft.

 

Gelukkig gaat Stier niet alleen over het aangrijpen van de kans. Stier heeft het uithoudingsvermogen en de vastberadenheid om eraan vast te houden en er iets waardevols van te maken.

 

Stier wordt van nature geassocieerd met voedsel. Het ‘voedsel’ van de Stier is niet alleen wat we eten. Het staat voor alles dat we in ons opnemen: energie, informatie, emoties - en wat we ‘opslaan’ in ons lichaam en onze psyche. Het gezegde 'Je bent wat je eet' kan niet nauwkeuriger zijn.

 

Stier is verbonden met de natuur, met de aarde, met de levenskracht. Stier is een stabiele en geaarde energie die ons helpt een solide basis te leggen. Stier leert ons autonoom, zelfvoorzienend en zelfredzaam te zijn, zodat we niet overgeleverd zijn ''aan het lot'' of aan andere mensen.

 

Dankzij Stier kunnen we voor onszelf zorgen en hebben we de beschikking over deze middelen.

 

Als we een gezonde Stier-energie hebben dan zijn we praktisch, verbonden met de natuur en onze omgeving en hebben we een gezond gevoel van eigenwaarde.

 

Wanneer ons een nieuwe kans wordt geboden, kunnen we ons gezond verstand toepassen en beslissen of dit de juiste gelegenheid voor ons is, of we de vaardigheden, energie en tijd hebben om die kans te grijpen - of NIET.

 

Als we een onevenwichtige Stier-energie hebben, voelen we ons losgekoppeld van de fysieke wereld. We weten niet wanneer we moeten gaan voor wat we willen, of wanneer we 'nee' moeten zeggen. We weten niet of iets echt goed voor ons is of niet.

 

Het verzamelen van middelen om een veilig en comfortabel leven te leiden is natuurlijk een gezond, het is een volwassen iets om te doen, maar als we eigendommen in de plaats stellen van eigenwaarde, kunnen we geobsedeerd raken door geld, geschenken en kostbaarheden. Dat is de donkere kant van Stier-energie.

 

De meest extreme manifestatie is hamsteren en het onvermogen om enkele van de meest onbelangrijkste dingen in huis, los te laten.

 

Nieuwe maan in Stier - hoe het je zal beïnvloeden

 

Wanneer we een nieuwe maan hebben in Stier, worden we uitgenodigd om de Stier-energie aan te boren, de "Stierbenadering" te volgen, om positieve Stierkwaliteiten te manifesteren en de negatieve eigenschappen van Stier los te laten.

 

De nieuwe maan in Stier is geweldig voor een nieuw begin dat verband houdt met typische Stier-onderwerpen: de aarde, het lichaam, voedsel, geld, land, eigendommen en kostbaarheden.

 

De nieuwe maan is ook een "reset" en een kans om wat ongezond Stiergedrag los te laten, zoals een lage eigenwaarde, verslavingen, koppigheid, te veel eten of over accumulatie.

 

De Volle Maan in Stier zal een bepaald deel van je leven beïnvloeden - dat wil zeggen: het huis waar je Stier in je geboortehoroscoop hebt. Om erachter te komen hoe de nieuwe maan in Stier je zal beïnvloeden, kijk dan waar 21 ° Stier op je kaart valt.

 

Staat de nieuwe maan bijvoorbeeld in je 1e huis, dan heeft dat invloed op je persoonlijkheid, gezondheid en vitaliteit. Dit is een kans om aan een nieuw gezondheidsregime te beginnen of een verslaving los te laten.

 

Als de nieuwe maan in je 3e huis is, let dan op nieuws of communicatie - er wacht een kans, maar je moet erachter komen of het goed voor je is. Als de nieuwe maan in je 11e huis is, kan er een nieuwe vriend of een nieuwe groepskans in je leven komen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

 

 

Kijk ook of de nieuwe maan in Stier aspecten maakt met een planeet of hoek - dit geeft je meer inzicht in wat je van deze nieuwe maan kunt verwachten.

Gelukkige nieuwe maan in Stier en gelukkige manifesterende Stier-dingen!

Angelina
astrobutterfly.com


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.