Nieuwe maan in Steenbok - Reset. Vernieuwing ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

We hebben nieuwe Maan in Steenbok op 13 januari 2021 op 23 ° Steenbok.

De 1e Nieuwe Maan van 2021 is ongelooflijk krachtig, omdat hij precies conjunct Pluto is.

Stel je voor dat je naast je kat of hond op de bank zit te knuffelen. Je voelt je gezellig, comfortabel en ontspannen. Heb je de foto? Nou, dit is alles wat deze nieuwe maan NIET is.

De nieuwe maan in Steenbok is allesbehalve comfortabel - en allesbehalve knuffelbaar. De nieuwe maan in Steenbok is serieus en vraagt je uiterste aandacht.

 

Nieuwe Maan in Steenbok - Het Steenbok - archetype

 

Normaal regeert Steenbok de regering, grote bedrijven, grote instellingen en mondiale en nationale leiders. Op individueel niveau is Steenbok ons ‘besturingssysteem’, hoe we ‘functioneren’.

 

Elke beweging die we maken, elke beslissing die we nemen, wordt als eerst gefilterd door ons Steenbok-besturingssysteem.

 

Steenbok staat ook voor ons Hogere Zelf en is de reden waarom we niet zomaar 10 chocolaatjes per dag eten of ruzie krijgen met een vreemde - ook al hebben we soms zin om 10 chocolaatjes te eten of ruzie te krijgen met een vreemde.

 

Steenbok is ons innerlijke ''verkeerslichtsysteem'' en al onze beslissingen worden door Steenbok gefilterd. We zijn ons er niet altijd van bewust waarom we ons op een bepaalde manier gedragen, of hoe we lijken te ‘weten’ hoe we juiste beslissingen moeten nemen en hoe we uit de problemen kunnen blijven.

 

Steenbok is onze innerlijke baas, onze innerlijke leiding, onze innerlijke ouder die soms nee zegt, maar ons ook het beste wenst. Steenbok is onze innerlijke autoriteit.

 

Natuurlijk moet onze innerlijke autoriteit, net als elke oude computer of "regels en procedures", af en toe opnieuw worden opgestart.

 

Daarom, elke keer dat we een nieuwe maan hebben in Steenbok (Steenbok Nieuwe Manen in Steenbok vinden altijd plaats aan het begin van het jaar, tussen 21 december en 19 januari), drukken we op de resetknop en beginnen opnieuw.

 

Vandaar de goede voornemens voor het nieuwe jaar. En hoewel we misschien niet altijd vasthouden aan deze goede voornemens voor het nieuwe jaar, is er een reden waarom we deze voorhouden. Die reden is de nieuwe maan in Steenbok.

 

Het is je waarschijnlijk wel opgevallen, dat al deze goede voornemens voor het nieuwe jaar altijd over serieuze zaken gaan, en erg op Steenbok lijken. Niemand die zegt: "Ik wil dit jaar meer suiker eten!" of "Ik wil meer Netflix kijken".

 

De goede voornemens van ons nieuwe jaar gaan vaak over fit worden, een soort van 'professioneel' succes behalen en om betere mensen te worden. Omdat dat de essentie is van Steenbok. Steenbok wil dat we hoger stijgen en steeds betere versies van onszelf worden.

 

Pluto, totale Transformatie

 

De nieuwe maan in Steenbok is slechts 1 graad verwijderd van Pluto. Omdat we geen andere aspecten hebben, is deze nieuwe maan in Steenbok zo Plutonisch als je het maar kunt krijgen.

 

In de astrologie staat Pluto synoniem voor transformatie en wedergeboorte, maar we gebruiken deze woorden zo vaak dat ze op de een of andere manier hun betekenis hebben verloren.

 

Een rups die in een vlinder verandert, is een mooi voorbeeld van een diepe transformatie, gevolgd door een wedergeboorte. De vlinder is niet langer een rups. Het is een compleet nieuw wezen. Het kruipt niet meer: het vliegt. Dit is niet alleen een transformatie van één plus één gelijk aan twee.

 

Het is niet zo dat we wat vleugels aan een rups toevoegen en we krijgen een vlinder.

 

Het besturingssysteem is volledig gereset. Er zijn nieuwe regels en paden gemaakt. De vlinder is een compleet nieuw wezen.

 

Nieuwe maan in Steenbok Conjunct Pluto = Reset en Vernieuwing

 

Elk jaar hebben we een nieuwe maan in Steenbok. Hoe verschilt deze nieuwe maan in Steenbok met de nieuwe manen van vorig jaar in Steenbok?

 

De nieuwe maan van vorig jaar in Steenbok deelde het bord met Pluto, Saturnus, Jupiter, Mercurius en de Zuidknoop. Het was een druk huis.

 

Aangezien Saturnus, Jupiter en de Zuidelijke Node niet langer in Steenbok zijn, kunnen we nu "het Pluto-werk doen" zonder afleiding.

 

Het thema van de Nieuwe Maan in Steenbok in 2020 was "Veerkracht". Een soort van "blijf daar hangen en word sterker, want je zult het NODIG hebben".

 

Het thema van de Nieuwe Maan in Steenbok van 13 januari 2021 is "Vernieuwing". Je bent nu KLAAR voor wedergeboorte.

 

Er is geen Saturnus meer om je te vertragen - en de zwaarte en insluiting die met Saturnus gepaard gaan, zijn ook verdwenen. Geen Jupiter meer om dingen buiten proportie op te blazen. En geen South Node meer om je aan je verleden te herinneren - en de mogelijke gevolgen en vertakkingen van je acties.

 

De nieuwe maan in Steenbok conjunct Pluto zal aanvoelen als spontane zuivering.

 

Pluto zal onze innerlijke autoriteit (Steenbok) volledig vernietigen zodat een nieuw besturingssysteem - een "nieuwe jij" kan ontstaan.

 

Zoals bij elke zuivering, zal het proces niet gemakkelijk zijn en zal je totale overgave vereisen. Je kunt geen onderhandelingsronde met Pluto voeren. Je gaat zoals je bent, ontdaan van alle oordelen of verwachtingen.

 

Laat de zuiverende Plutonische vlammen hun eigen gang gaan en verbrand wat verbrand moet worden.

 

Net als een Phoenix-vogel zul ook jij getuige zijn van een totale wedergeboorte. Uit de as van het verleden zal een nieuwe jij opstaan - wijzer, sterker - en ook lichter, zuiverder en vrijer.

 

Dit metamorfoseproces - hoezeer intens deze mag zijn- zal nogal bevrijdend aanvoelen. Wees niet bang. Misschien vind je je nieuwe paar vleugels zelfs wel leuk.

Angelina
astrobutterfly.com

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.