Nieuwe maan in Ram - Laten we het doen! ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

We hebben een nieuwe maan in Ram op maandag 12 april 2021.

 

De nieuwe maan in Ram is de eerste nieuwe maan van het astrologische jaar. Dit is het moment waarop de dingen eindelijk vooruitgaan.

 

Als je je een beetje lusteloos voelt of vastzit tijdens het Vissen-seizoen, zal dit gaan veranderen. De nieuwe maan in Ram is een kosmische reset - het universum geeft je groen licht om helemaal opnieuw te beginnen.

 

We hebben een record van 5 planeten in Ram: de zon, de maan, Mercurius, Venus en Cheiron staan allemaal in het eerste teken van de dierenriem. Deze nieuwe maan is zo ‘Ram’ als je het maar kunt krijgen.

 

Ram-energie staat synoniem voor een nieuw begin. Wanneer je een vuurtje maakt, is Ram de eerste vonk die vaste materie in vlammen verandert. Wanneer je de autosleutels omdraait, is Ram die eerste ontsteking die de auto op gang brengt. Ram is de vonk van het leven, de oerknal, het begin van alles.

 

Ram - Het spirituele instinct

 

Ram-mensen staan bekend om hun ongeremde moed en instinct. Ram zal niet wachten tot het leven naar hen toekomt. Ze zullen naar buiten gaan en zelf actie ondernemen.

 

Zoals de Weegschaal - het tegenovergestelde teken - de tijd neemt om na te denken en te rationaliseren, hoeft Ram niet na te denken - hun acties zijn het resultaat van een impuls, van een interne verbranding waarvan ze voelen dat ze zo snel mogelijk moeten handelen.

 

Voor de meesten lijkt deze benadering misschien een beetje gek en riskant, maar niets dat Ram doet is willekeurig; het wordt ontstoken door de goddelijke vonk van bewustzijn waaruit het aanvankelijk voortkwam.

 

Het is belangrijk om te vermelden dat hoewel Ram erg instinctief is, we het NIET hebben over het aardse, Stier-instinct. Ram is een vuurteken.

 

Hier hebben we het over het ‘spirituele’ instinct, dat innerlijke weten van wat juist is, van wat ons het gevoel geeft dat we leven, van waartoe we ons geroepen voelen in dit leven.

 

Bij de nieuwe maan in Ram voelen we een drang om te handelen en onszelf daarin te bekrachtigen

 

We zijn doordrenkt met dit oorspronkelijke verlangen van dit zelfbekrachtende, rauwe instinct. We verlangen om het te ZIJN en eraan deel te nemen. We willen allemaal ALL IN, in deze totale stroom, pulserend met dezelfde hartslag als het universum.

 

Psychologen hebben het creatieve potentieel ingezien wanneer mensen in een flow-staat zijn, of "in de zone". Als we in de zone zijn, zijn we volledig gefocust, energiek en ondergedompeld in wat we doen.

 

Psychologen hebben verschillende factoren geïdentificeerd die deze 'flow' beschrijven:

 

❥ Intense en gefocuste concentratie in het huidige moment

❥ Samenvoegen van actie en bewustwording

❥ Een verlies van reflecterend zelfbewustzijn

❥ Een gevoel van persoonlijke controle over de situatie of activiteit

❥ Een verstoring van tijdelijke ervaring

❥ Ervaring van de activiteit als intrinsiek lonend

De staat van flow is niet zomaar een willekeurige ervaring, het is het resultaat van bewust zijn, iets heel fundamenteels begrijpen over de rol die we in dit leven moeten spelen.

 

De nieuwe maan in Ram - Lets do this!

 

De nieuwe maan staat op 22 ° Ram en is sextiel Mars in Tweelingen, sextiel Jupiter in Waterman en vierkant Pluto in Steenbok.

 

Mars, Jupiter en Pluto zijn de krachtpatsers van het zonnestelsel. In principe hebben alle planeten die aspecten hebben met de nieuwe maan in Ram deze "laten we het doen", "we gaan het nu doen!" -sfeer.

 

Mars is de heerser van deze nieuwe maan, en een harmonieus aspect tussen de nieuwe maan en zijn heerser is zeer gunstig.

 

De wederzijdse ontvangst tussen Mars en Mercurius suggereert dat deze nieuwe maan gaat over het afstemmen van onze gedachten op onze acties.

 

''Wat de geest kan bedenken, kan de geest ook bereiken'' - Napoleon Hill

 

Het sextiel met Jupiter geeft ons vertrouwen, optimisme en het gevoel van het grotere geheel. Jupiter gaat niet over het hebben van geloof omwille van het hebben van geloof. Met Jupiter zijn we ervan overtuigd dat we de grotere context begrijpen, de grotere visie van wat we proberen te bereiken.

 

Het vierkant naar Pluto in Steenbok zal ervoor zorgen dat we onze integriteit in toom houden. Welk doel of project het ook is, je wilt dat het over JOU gaat, niet over iemand anders.

 

Dit is een visionaire nieuwe maan die ons zal vragen te verkennen, een standpunt in te nemen en betrokken te raken bij projecten die de waarheid weerspiegelen van wie we zijn.

 

En hoewel je alle redenen hebt om enthousiast te worden over de nieuwe maan in Ram, moet je in gedachten houden dat deze maan slechts de eerste nieuwe maan van dit astrologische jaar is!

 

Je hebt elf 'andere' manen om jouw visie werkelijkheid te laten worden. ''Je hoeft de wereld niet meteen gigantisch te veranderen'', dus wees niet teleurgesteld als er op 12 april niets spectaculairs gebeurt.

 

Maak je op dit moment ook niet al te veel zorgen over 'hoe' je het gaat laten gebeuren.

 

Jouw rol nu is om het zaadje te planten :-)

 

Vergeet tegelijkertijd niet dat dit het Ram-seizoen is, dus alleen maar nadenken over je project of stap (en er niets concreets aan doen / geen gerichte actie nemen) dan zal je waarschijnlijk niet manifesteren.

 

Zelfs als je geen Ram bent en normaal gesproken niet resoneert met de Ram-benadering, probeer tijdens de Nieuwe Maan te experimenteren met deze frisse, gedurfde en moedige energie.

En als je geen enkel project in gedachten hebt, ga dan toch buiten je coconnetje en vertrouw erop dat het universum je in de goede richting zal leiden.

Angelina
www.astrobutterfly.comBlijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.