Nieuwe maan en totale zonsverduistering in Boogschutter - Herstart ♥ Angelina ♥ Lichtwerkers Nederland

Afgelopen 14 december 2020 hadden we één van de belangrijkste astrologische gebeurtenissen van het jaar: een nieuwe maan én een totale zonsverduistering in Boogschutter.

 

Als je aandacht hebt besteed aan verduisteringen, weet je al hoe krachtig deze zijn. Maar niet alle Eclipsen zijn 'gelijk aan elkaar'. Gedeeltelijke verduisteringen, hoewel nog steeds voorbestemd, hebben minder impact dan totale verduisteringen.

 

Deze zonsverduistering is een totale zonsverduistering, dus het is een grote.

 

De zonsverduistering in Boogschutter is ook een zuidknoopverduistering. Zuidknoopverduisteringen (in tegenstelling tot Noordknoopverduisteringen) zijn verbonden met het opruimen van karma. "Wat rond gaat, komt terug" / “What goes around comes around”.

 

Hoewel ze vaak een slechte reputatie hebben, hebben verduisteringen van zuidknooppunten niet altijd negatieve gevolgen.

 

De South Node lijkt veel op een uitbetaling. Sommige mensen kunnen hun grootste prestaties en erkenningen behalen bij een zonsverduistering in de South Node.

 

Het verschil hier is dat terwijl Noord-Node-eclipsen iets nieuws in ons leven brengen, Zuid-Node-eclipsen resultaten opleveren op basis van eerdere acties. Bij een Noordknoopverduistering creëer je 'nieuw karma', bij een Zuidknoopverduistering oogst je wat je hebt gezaaid.

Deze zonsverduistering is echter een zonsverduistering of een 'nieuwe maansverduistering' en je bent je er wellicht van bewust dat nieuwe manen en zonsverduisteringen geassocieerd worden met een nieuw begin.

 

Dus hoe komt het dat we zowel een einde (zuidknooppunt) als een nieuw begin hebben?

 

Als je terugkijkt op je leven, zul je ontdekken dat je grootste keerpunten een combinatie waren van beide: een einde en een nieuw begin. Om iets nieuws te zaaien, moeten we de ruimte vrijmaken.

Een nieuw begin is alleen mogelijk als we wat losse eindjes aan elkaar knopen. Verhuizen naar een nieuwe stad of land is een nieuw begin, maar het is ook een einde, want je laat een deel van je geschiedenis achter.

 

De zonsverduistering in Boogschutter op 14 december 2020 is de belangrijkste zonsverduistering tot nu toe sinds de maanknopen zich in de Tweelingen / Boogschutter-as hebben verplaatst, dus er zal iets fundamenteels over de Tweelingen-Boogschutter-knooppuntdoorvoer worden onthuld.

 

Tweelingen versus Boogschutter

 

De Tweelingen / Boogschutter-as is de as van kennis, van hoe we de wereld begrijpen. Maar Tweelingen en Boogschutter hebben verschillende benaderingen van kennis.

 

❥ Tweelingen beheerst ons primaire denkproces, hoe we informatie verwerken en begrijpen, vanuit een logisch, op feiten gebaseerd perspectief.

 

❥ Boogschutter beheerst de hogere denkprocessen zoals abstract denken en verbeelding.

 

❥ Zowel Tweelingen als Boogschutter houden zich bezig met informatie.

 

Als Tweelingen de basislevering van informatie is (zonder opinieverklaringen), is Boogschutter opzettelijk vervaardigde communicatie die kan worden gebruikt om meningen te onderwijzen / beïnvloeden of om propaganda te delen.

 

Als Tweelingen wordt gedefinieerd door nieuwsgierigheid, en alles benadert met de geest van een beginner, kan Boogschutter nieuwsgierigheid missen en geeft hij er de voorkeur aan om het gemarkeerde pad te volgen, dat voor- en nadelen heeft.

 

Boogschutter verspilt geen tijd aan het opnieuw uitvinden van het wiel en kan inderdaad tijd en energie besparen door vast te houden aan wat al is bewezen wat werkt. We zouden tenslotte niet om de dag met een nieuwe wet willen komen.

 

Het nadeel is dat het ook het slachtoffer kan worden van dogma's en vast kan komen te zitten in paradigma's die zichzelf ontgroeid zijn. De keerzijde van “het gemarkeerde pad volgen” is het missen van belangrijke informatie, het trekken van foutieve conclusies en uiteindelijk het nemen van slechte beslissingen.

 

Nu, aangezien 14 december de zonsverduistering in Boogschutter een zuidknoopverduistering was, zal het waarschijnlijk de beperking van de "Boogschutter" -benadering blootleggen, en al die thema's die door Boogschutter worden geregeerd, zijn nu aan hervorming toe.

 

Zonsverduistering in Boogschutter - Waarheid versus verkeerde informatie

 

Informatiecensuur is momenteel een groot onderwerp - wat niet verwonderlijk is als je een astroloog bent. De zuidknoop bevindt zich tenslotte in Boogschutter.

 

En hoewel mensen hier gemengde meningen over hebben (waarschijnlijk afhankelijk van hoeveel Boogschutter vs. Tweelingen-energie ze in hun grafieken hebben), lijkt één ding voor de meesten waar te klinken: tegenwoordig hebben mensen zo ongeveer 'genoeg' van te horen wat ze moeten doen. denken, en wat te geloven.

 

Informatiecensurering is NIET wat North Node in Tweelingen wil, en de South Node-eclips in Boogschutter zullen enkele corrupte pogingen blootleggen om ons geloofssysteem te beïnvloeden.

 

Mensen vertellen welke informatie waar is en welke informatie niet waar is, is een tweesnijdend zwaard.

 

We doen het misschien om anderen te beschermen, maar hoe kunnen we er anderzijds zo zeker van zijn dat we weten wat goed voor hen is?

Waar maakt onze vrijheid van denken inbreuk op de vrijheid van het denken van een ander?

 

Dit is een catch 2.0, maar met Noordknooppunt in Tweelingen en Zuidknooppunt in Boogschutter is één ding zeker, steeds meer willen mensen voor zichzelf denken (Noordknooppunt in Tweelingen) en niet te horen krijgen wat ze moeten geloven (Zuidknoop in Boogschutter).

 

Sociale media die informatie censureren als vals nieuws heeft velen woedend gemaakt. Niet omdat het nieuws wel of niet vals was, maar omdat Social Media namens ons heeft ‘besloten’ wat waar en wat niet waar is, waarbij we negeren dat de meesten van ons voldoende kritisch nadenken om een besluit te nemen en voor onszelf te beslissen.

 

❥ En aangezien de Noordelijke Node in Tweelingen ligt, is ons instinct ‘laat me zelf beslissen’ gewekt!

 

Maar ja, soms is het censureren van informatie misschien wel het ‘juiste’, zoals een Boogschutter zou zeggen. We willen geen gewelddadige of beledigende inhoud online hebben, vooral niet als onze kinderen er gemakkelijk toegang toe hebben.

 

Wat voor soort informatie ‘zou’ moeten worden uitgezonden en wat voor soort informatie ‘zou moeten’ worden gecensureerd, is geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden - vooral wanneer de maanknooppunten zich op de as van kennis en informatie bevinden.

 

Het is echter in de heen-en-weer-dans van de Noord- en Zuidknoop die we kunnen vinden, misschien niet de ‘juiste’ antwoorden, maar in ieder geval betere soorten antwoorden.

 

Wat we kunnen verwachten van de uitwerking zonverduistering in Boogschutter

 

Boogschutter is het teken van moreel gedrag, levensfilosofie, hogere waarheid, recht en gerechtelijke systemen, religie, globalisering, buitenlandse betrekkingen, verre reizen, handel, hoger onderwijs, uitgeverij en omroep.

Hier zijn enkele ontwikkelingen die de Zonsverduistering in Boogschutter kan brengen:

 

❥ Opstand tegen te horen wat je moet denken en waarin je moet geloven.

❥ Veranderingen in de manier waarop informatie wordt gecommuniceerd en uitgezonden.

❥ Waarheden kunnen naar boven komen, iets dat verborgen is geweest, kan aan het licht komen.

❥ Sommige onweerlegbare overtuigingen / morele normen kunnen in twijfel worden getrokken.

❥ Belangrijke wetten kunnen worden gewijzigd.

❥ Ontwikkelingen in verre reizen en internationale handel.

❥ Hervormingen in het hoger onderwijs.

Natuurlijk zal de zonsverduistering in Boogschutter niet iedereen even sterk beïnvloeden. Als je een planeet of een hoek hebt die bijna 23 ° Boogschutter of Tweelingen benadert, wordt je direct beïnvloed.

 

Als je geen persoonlijke planeet of hoek hebt die dicht bij de mate van de Eclips ligt, heeft de zonsverduistering misschien geen directe invloed op jou, maar wel indirect, omdat wereldwijde gebeurtenissen ons allemaal treffen, ongeacht onze geboortehoroscoop.

Angelina
www.astrobutterfly.com Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.