Nieuwe Maan: bereid zijn om te landen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag, op 17 september om 13:00 uur, is er Nieuwe Maan. Deze Nieuwe Maan brengt je - wanneer je tenminste bereid bent te 'landen' - meer bewustzijn over jouw toestand van aarding op dit moment. Hij helpt je te zien wat je tot nu toe hebt gemanifesteerd in je leven, op alle vlakken - relatie (s), job, woonplek, leefomstandigheden, lichaam,...- .


Je weet, al wat je ziet rondom jou is jouw realisatie, heb jij gezaaid en gecreëerd, vanuit je gedachten, gevoelens, je aflijning. En dit moment, voor Nieuwe Maan, en voor de Equinox en de toch wel grote energieshift die dit dit jaar toch weer meebrengt, loont het om de balans op te maken van al wat je vanuit de in jou opgebouwde harmonie hebt gecreëerd, - wat je dan ervaart als zegeningen en positieve dingen-, én van al wat je hebt gecreëerd vanuit onopgeloste stukken en disharmonie in jezelf, - wat zich uit in conflicten en lastige dingen rondom jou, of onvrede in jezelf-.

 De Nieuwe Maan stelt je altijd een hoop energie ter beschikking, die jij kan inzetten voor jouw leven


Om bijvoorbeeld al wat jij op dit moment nog als lastig of onharmonisch ervaart om te zetten, te vernieuwen, nieuwe keuzes te maken, en dingen anders te bekijken maar vooral ook te doén. Om al wat je hebt geleerd en beseft in de context van spirituele cursussen, meditaties, sessies nu echt in de praktijk te brengen, zodat je stilaan je leven steeds meer op koers ziet komen.


❥ Dit is een 4-maand in een 4-jaar, - dit is dus een aardingsmaand, waarin je met beide voeten op de grond komt, en dingen pas écht ziet zoals ze zijn, waarin je vanuit de wereld van theorieën en meningen en groeps-overtuigingen neerdaalt tot in de concrete situatie van je eigen leven.

Waarbij je kan tevreden zijn met hoe je tot nu aan de gang was, en met wat zich manifesteert voor je. Of waarbij je heel eerlijk met jezelf meningen en theorieën kan herzien, om nadien nieuwe gezonde harmonieuze funderingen te bouwen, waarbij je steeds meer harmonie en overvloed gaat ervaren op alle facetten van je leven, en niet meer hoeft geconfronteerd te worden met onopgeloste emoties en verhardingen meegesleept uit je verleden naar het nu, je teruggespiegeld door toestanden en relaties in je leven nu.

Elke seconde van je leven kan je gebruiken om te klagen en boos te zijn over het vroegere, ofwel om met doortastendheid en blijheid de duisternis om te keren.

 

 Elke seconde heb je die keuze, en kies jij met welke energie, golf en groepsdenken jij meestroomt


❥ Elke seconde van je leven bouw jij op, of zet je jezelf weer meer gewrongen in een neerwaartse spiraal.

 

De eerste keuze kan veel energie en aandacht en moeite vragen, maar loont uiteindelijk altijd het meest. De tweede kan veel makkelijker zijn, tot je merkt dat je als een hamster in een rad telkens weer dezelfde rondjes loopt. En al het bovenstaande geldt op het vlak van het eigen leven, maar ook voor de hele maatschappij. Kijk er de media maar op na.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.