Nieuwe Maan: bereid zijn om te landen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Vandaag, op 17 september om 13:00 uur, is er Nieuwe Maan. Deze Nieuwe Maan brengt je - wanneer je tenminste bereid bent te 'landen' - meer bewustzijn over jouw toestand van aarding op dit moment. Hij helpt je te zien wat je tot nu toe hebt gemanifesteerd in je leven, op alle vlakken - relatie (s), job, woonplek, leefomstandigheden, lichaam,...- .


Je weet, al wat je ziet rondom jou is jouw realisatie, heb jij gezaaid en gecreëerd, vanuit je gedachten, gevoelens, je aflijning. En dit moment, voor Nieuwe Maan, en voor de Equinox en de toch wel grote energieshift die dit dit jaar toch weer meebrengt, loont het om de balans op te maken van al wat je vanuit de in jou opgebouwde harmonie hebt gecreëerd, - wat je dan ervaart als zegeningen en positieve dingen-, én van al wat je hebt gecreëerd vanuit onopgeloste stukken en disharmonie in jezelf, - wat zich uit in conflicten en lastige dingen rondom jou, of onvrede in jezelf-.

 De Nieuwe Maan stelt je altijd een hoop energie ter beschikking, die jij kan inzetten voor jouw leven


Om bijvoorbeeld al wat jij op dit moment nog als lastig of onharmonisch ervaart om te zetten, te vernieuwen, nieuwe keuzes te maken, en dingen anders te bekijken maar vooral ook te doén. Om al wat je hebt geleerd en beseft in de context van spirituele cursussen, meditaties, sessies nu echt in de praktijk te brengen, zodat je stilaan je leven steeds meer op koers ziet komen.


❥ Dit is een 4-maand in een 4-jaar, - dit is dus een aardingsmaand, waarin je met beide voeten op de grond komt, en dingen pas écht ziet zoals ze zijn, waarin je vanuit de wereld van theorieën en meningen en groeps-overtuigingen neerdaalt tot in de concrete situatie van je eigen leven.

Waarbij je kan tevreden zijn met hoe je tot nu aan de gang was, en met wat zich manifesteert voor je. Of waarbij je heel eerlijk met jezelf meningen en theorieën kan herzien, om nadien nieuwe gezonde harmonieuze funderingen te bouwen, waarbij je steeds meer harmonie en overvloed gaat ervaren op alle facetten van je leven, en niet meer hoeft geconfronteerd te worden met onopgeloste emoties en verhardingen meegesleept uit je verleden naar het nu, je teruggespiegeld door toestanden en relaties in je leven nu.

Elke seconde van je leven kan je gebruiken om te klagen en boos te zijn over het vroegere, ofwel om met doortastendheid en blijheid de duisternis om te keren.

 

 Elke seconde heb je die keuze, en kies jij met welke energie, golf en groepsdenken jij meestroomt


❥ Elke seconde van je leven bouw jij op, of zet je jezelf weer meer gewrongen in een neerwaartse spiraal.

 

De eerste keuze kan veel energie en aandacht en moeite vragen, maar loont uiteindelijk altijd het meest. De tweede kan veel makkelijker zijn, tot je merkt dat je als een hamster in een rad telkens weer dezelfde rondjes loopt. En al het bovenstaande geldt op het vlak van het eigen leven, maar ook voor de hele maatschappij. Kijk er de media maar op na.

Fran Tielemans
www.maitreya.beDe energie van 2021 begint zich al aan te kondigen, wordt voelbaar. 

In 2021 ga je op een dieper niveau begrijpen en voelen wat het betekent om ankerpunt, drager en kanaal van licht te zijn. 

De oude wereld om ons heen zal verder uit elkaar gaan vallen.  Jij bent nodig om het nieuwe bewustzijn te ankeren.  Dit doe je door vanuit verbinding met je innerlijke licht aanwezig te zijn in je lichaam.

We zijn met vele ankerpunten en we zijn allemaal ontzettend nodig en belangrijk.  Jouw licht en aanwezigheid is gevraagd.

Elke dag kan je volop oefenen met aanwezig zijn vanuit licht en bewustzijn bij alles wat er op je afkomt. Zo anker je het nieuwe veld.

Dit is een grote uitdaging te midden van alle oude, duale velden, veranderingen en onzekerheid en vraagt om meesterschap in het beheer van jouw energie.

 

Meer en meer ga je ontdekken wat jouw unieke manier van bijdragen is

 

❥ Niet meer (weg)geven op de oude manier, zoals je waarschijnlijk zeer goed kent, maar bijdragen vanuit het nieuwe bewustzijn, vanuit aanwezig zijn in jezelf, liefde, gemak en overvloed.

 

De afgelopen maanden, werden patronen, gedachten en gedragingen in je bewustzijn gebracht die het uitvoeren van je lichttaak versluieren. Om je verder voor te bereiden op wat komen gaat werden deze oude energieën al aangeraakt en losgemaakt uit jouw systeem. Dit is onderdeel van het reinigingsproces.

 

Tijdens de Lichtactivatie Herfst Equinox 2020 op zondag 20 september worden oude energieën en versluierende patronen verder getransformeerd en vrijgemaakt. Dit proces wordt liefdevol begeleid door de wereld van Licht.

 

Daarbij ontvang je nieuw inzicht in wat jij de laatste maanden van 2020 mag ontvangen ter ondersteuning van het uitvoeren van jouw lichttaak en wat jouw unieke manier van bijdragen is vanuit het nieuwe bewustzijn.

 

❥ Zondag 20 september van 20 – 21 uur

❥ Thuis op je eigen fijne plek.

❥ Door Lea van der Eem

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland