Nieuwe maan 22 mei 2020 ♥ Petra Stam ♥ Lichtwerkers Nederland

19:40 uur

Dit is de tijd dat het groen het hardst groeit. Zonlicht, aarde en in iets mindere mate regen zorgen voor de maximale voedingsstoffen in deze tijd. Het risico bestaat dat wat je bewust hebt gezaaid of geplant wordt overwoekerd door wat je niet wilt hebben. In deze metafoor schuilen mooie boodschappen voor ons: Waarvoor heb jij je de afgelopen maanden ingezet en welke resultaten zie je daarvan al?

En welke nieuwe inzichten en doelen zijn in deze tijd van lock-down, maatregelen of veranderde omstandigheden bij je omhoog gekomen?

Sta stil bij je eigen groei, bij jouw wensen en doelen voor de komende tijd. Stuur jezelf indien nodig bij en laat je niet afleiden. Maak in een wereld die hectisch en onoverzichtelijk is steeds weer tijd om in verbinding te blijven met jezelf, om je af te stemmen op jouw zelf. Gebruik je energie doelgericht, sla niet ieder zijpad in, maar richt je op zaken die voor jou het belangrijkst zijn. Welke vruchten wil jij verderop in het jaar oogsten?

Wat moet je daarvoor de komende tijd wel en/of juist niet doen?

De nieuwe maan in Tweelingen maakt het lastig om je op een ding te focussen. Alles kan dienen als afleiding, als excuus om iets onaangenaams te ontlopen of om fijn met anderen uit te wisselen. Nieuws kan informatie geven die zinnig is, maar ook overdadig en eenzijdig zijn. Wees selectief in wat je kijkt, leest en uitwisselt. De uitdaging is vooral om te voelen wat waarheid voor jou is, wat er toe doet voor jou of wat vraagt om eigen onderzoek. Nieuwe manen vragen om introspectie, dus stem af op jezelf, overleg met jezelf en voel wat jouw waarheid is. Die zie je niet alleen met je fysieke ogen en hoor je niet alleen met je fysieke oren, maar juist ook met je geestelijke ogen en oren. Wees stil, luister naar je innerlijke stem, zie het grotere beeld, en deel dán met anderen.

Ook Mercurius en Venus staan (naast elkaar) in Tweelingen, wat diplomatie, bemiddeling, optimisme en handelen volgens je hart aanwakkert. Beide planeten staan echter onharmonisch ten opzichte van Neptunus, wat een gebrek aan duidelijkheid en desinformatie geeft. Deze tijd vraagt erom dat je alert bent op onsamenhangende of leugenachtige woorden. Hoopvolle verwachtingen kunnen leiden tot teleurstelling, dus probeer realistische wensen na te streven. Laat je niet gek maken, ook niet als er verwarring is om je heen.

Saturnus geeft een serieuze inslag, zelfbeheersing, en helpt je om je te verdiepen in serieuze zaken, realistisch te zijn en je te richten op wat voor jou van waarde is. Door gestaag te werken aan hetgeen jij wilt nastreven, kun je (weer) een goede basis opbouwen. Onder deze nieuwe maan kun je nieuwe dingen leren en uitdragen, verstevigen wat wankel kwam te staan en duidelijke stappen te zetten in de vervulling van jouw hartewensen.

© Petra Stam
www.petrastam.comVelen van ons hebben veel van het oude losgelaten en betreden een nieuwe ruimte, een nieuwe fase.

Eigenlijk is alles daar nog onbekend en dat kan vreemd voelen. Fijn en vrij, maar ook vreemd. Je weet nog niet zo goed welke kant je uit wil en dat kan maken dat je je wat stuurloos voelt. Sommigen ervaren het als ongemotiveerd. Maar dat is vooral je hoofd dat er iets van vindt. Je denken / ego vindt het prettig om een richting en een doel te hebben en kan met lege ruimte niet zo goed overweg. We worden nog dieper teruggebracht in, teruggeleid naar onsZelf.

Het gaat om Zijn, de nieuwe ruimte ontdekken en ook jeZelf verder ontdekken. De richting die je zoekt gaat niet naar buiten en vooruit, maar nog dieper naar binnen en dieper in die nieuwe ruimte.

Er zijn geen mensen die je voor zijn gegaan en die je antwoorden op je vragen kunnen geven.

Echt alles is nieuw en het gaat om jouw unieke pad en energie.

Het gaat er om dat jij jouw antwoorden vindt. Elk antwoord dat je zoekt, ligt te wachten in jou, op jou. Het gaat niet alleen om het vinden van je antwoord, ook de reis ernaartoe brengt je vele waardevolle ervaringen en inzichten.

Als er voldoende verdieping en verankering heeft plaatsgevonden, komen er vanzelf geïnspireerde stappen naar buiten en in de vorm.

Vertrouwen op divine timing. Het goddelijke proces ontvouwt zich...

Vanavond, op donderdag 21 mei om 20 uur is de lichtactivatie 'Indalen van je Goddelijke Zelf'.

Goddelijk is niet iets verhevens of alleen weggelegd voor enkelen, het is de oorspronkelijke bron van energie waaruit jij en ik bestaan, dat wat overblijft als beschermlagen wegvallen, je pure kern, licht.

Tijdens deze activatie laten we harde lagen verzachten en worden we weer verbonden, re-connected, met onze bronenergie en integreren dit licht en bewustzijn in ons lichaam.

Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek: lekker thuis. 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.