Nieuwe Maan 19 mei 2023 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


De dag voor Nieuwe Maan (17:55 uur) is het goed even terug te kijken naar de weg die je tot nu toe hebt afgelegd in dit (al niet meer zo) nieuwe jaar.

Veel kans dat je dit jaar tot nu toe ervaren hebt als een rit op een supersnelle trein, met een onafgebroken reeks uitdagingen, groeistukken, ervaringen, kansen die je wel of niet hebt genomen, dingen waar je blij mee bent en dingen waar je je ontevreden over voelt.

 En veel kans dat je af en toe het gevoel had even aan de noodrem te willen trekken op die turbo-treinrit omdat het je te hard gaat.

Maar je kan nu eenmaal geen vakantie nemen van je eigen proces, waarheen je in de wereld ook trekt. Vandaar dat velen zich regelmatig moe en overbelast voelen.

De energetische realiteit van supersnelle transformatie brengt dan ook vaak problemen mee met slaap (wakker worden, moeilijk inslapen, veel meer slaap nodig, behoefte aan zoet/vet/zout, 's morgens moeilijk aarden, enz).

In elk geval is er dus morgen Nieuwe Maan, en kan je nu even de tijd nemen om terug te kijken hoe je het niét meer wil, en bij jezelf te verwoorden hoe je het wél wil gaan bekijken/doen.

Misschien kan je je leven eenvoudiger maken door te herkennen wat prioriteit is op je pad en wat niet. Misschien kan je wat meer zelfzorg in je dag/week brengen, zodat je gevoel van welzijn groter wordt.

Misschien kan je even checken waarmee /waaraan je veel energie verliest, en daar concreet wat aan gaan doen.

De hoofdenergie van mei is doordrongen van het leren van 'overgave', voelen dat er verandering mag komen, én tegelijkertijd voelen dat het nog niet het moment is. Volgende maand is het dat wél, en daarom is het goed nu al je krijtlijnen te zetten en je koers te bepalen.

 Wat is de komende weken jouw kostbare aandacht/tijd/energie waard?

 Wanneer je terug kijkt naar de voorbije maanden: wat is er toe aan loslaten, veranderen, vernieuwing - en wat wil je daar zelf actief aan gaan doén?

Je weet: jouw wereld bouw jij zélf, daarvoor ben alleen jij zelf verantwoordelijk. Ook: doorzettingsvermogen, moed, geduld zijn niet bepaald hippe spirituele kwaliteiten, maar in deze tijd hebben we ze broodnodig. En je hoeft die kwaliteiten gewoon op te halen in je Zelf. Je hoeft het alleen maar te willen en te doen, zo eenvoudig is dat.

Fran Tielemans
www.maitreya.beIn deze transmissie:

 De 3 rode vlaggen die typerend zijn voor een onzuivere verbinding

 Niets is zwart wit / Alles is Een: een inzichtelijke en beeldende uitleg om het fenomeen ‘channelen’ in al haar nuances, beter te begrijpen

 Hoe weet je wanneer je zelf channelt?

 De 3 kenmerken van een zuivere boodschap met een hoge vibratie.

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel met als onderwerp: Channeling – Hoe herken je een (on)zuivere verbinding op zondag 28 mei 2023, 20:00 uur


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.