Nieuwe maan 19 augustus 2020 ♥ Petra Stam ♥ Lichtwerkers Nederland

04:43 uur

We beleven uitersten op allerlei gebieden in het leven en zeker ook wat betreft de temperatuur. We gingen van fris zomerweer naar tropische temperaturen met fikse regenbuien her en der. Van 14 augustus tot 12 september bevinden we ons in de periode van de Maan van het Hemelvuur met het thema ‘inzicht en waarheid’. Iedere actie heeft een reactie, iedere oorzaak een gevolg. In het groot is dit lang niet altijd transparant en duidelijk te zien, maar in je eigen leven kun je de resultaten zien van waarin je energie hebt gestoken.

Dit kan prettig zijn of confronterend, maar maakt wel duidelijk hoe je eventuele veranderingen kunt aanbrengen om een gewenst(er) resultaat te behalen. Het vuur van de Zon en van (de vele planeten in) de vuurtekens Leeuw en Ram vragen je wat jou in vervoering brengt, wat jou vreugde geeft en waar jij goed in bent (geworden). Luister naar je hart, want dan blijf je trouw aan je gevoel – daar heb je in deze tijd meer aan als het gaat om het interpreteren van de vele tegenstrijdige informatie die ons om de oren vliegt. Wees het licht dat jij wilt zien in de wereld!

De nieuwe maan staat in Leeuw, direct naast de Zon en Mercurius. Dit maakt doelbewust, passievol, gul en levenslustig. Met jouw capaciteiten kun je jezelf goed laten zien en jouw leiderschapskwaliteiten inzetten. Creatief en groots denken, verder kijken dan wat alleen voor jezelf goed is, brengt jou en de wereld verder. Houd je hoofd koel, want met de Maan in Leeuw is kritiek lastiger te verdragen en kun je gemakkelijker ergens een drama van maken.

Saturnus brengt geremdheid en emoties kunnen loodzwaar voelen. Uiten van gevoel, emoties of vuurkracht kan het ene moment wel en het andere moment niet, dan klap je ineens dicht. Nieuwe of opgelegde maatschappelijke regels bewerkstelligen eenzaamheid en verbitterdheid. Toch kan ook juist in deze tijd een bedekte waarheid boven water komen en een incompleet beeld (geschetst door gezaghebbers) compleet maken. Wie onzuiver handelde kan door de mand vallen.

Dit wordt versterkt doordat de dag voor en tijdens de nieuwe maan Mars en dwergplaneet Eris op dezelfde graad in Ram staan. Mars geeft daadkracht, actie en energie. Eris staat voor de strijd voor rechtvaardigheid, de onverdraagzaamheid van leugens en zorgt ervoor dat er een spiegel wordt voorgehouden, zodat de waarheid boven komt. Voor jezelf zou je moeten onderzoeken op welke manier je keuzes hebt gemaakt, waardoor jouw waarheid is gevormd. Wat je bedekt, omdat je het liever niet ziet, en wat je dus in stand houdt terwijl je het eigenlijk bent ontgroeid of omdat het je onvrij maakt. In het groot betekent het dat er duidelijkheid komt waarom bepaalde wereldse keuzes werden of worden gemaakt, wat in strijd is met een rechtvaardige maatschappij. Ook het belang van gezonde voeding en stoffen tegenover giftige kan aan de kaak worden gesteld. Het is de kunst om niet té assertief te zijn, maar ook niet in te slikken wat er op je hart ligt. Het gaat erom te ont-dekken wat verborgen is en liefde in de weg staat. Hoe kun jij bijdragen aan een rechtvaardigere wereld en grotere vrede, zowel in jezelf en buiten jezelf? Aan iedere verandering gaat een strijd vooraf. Volg je hart en richt je pijlen op vrede…

© Petra Stam

www.petrastam.comBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.