Nieuwe maan 12 april 2021 ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

12 april, 04u32 is er Nieuwe Maan. Het zou er deze keer één kunnen zijn die je nieuwe moed geeft, die je in verbinding brengt met alle vuur, drive en kracht die je nodig hebt om jouw volgende stappen te nemen.

Er wordt heel wat nagedacht, herafgewogen, herzien, en conclusies getrokken deze maand, en het zou kunnen zijn dat je merkt dat je over bepaalde dingen heel anders gaat denken dan een jaar geleden, net omdat je in al die tijd zovele verschillende aspecten hebt gezien van thema's waar je innerlijk veel aandacht aan besteedde..

Met alle vuur en heftigheid die de rest van deze maand en zeker de komende week 'in de lucht hangt', is het goed om alert te zijn op je communicatie, op stukjes informatie die jouw kant opkomen en die je nodig hebt op je weg.

Je hebt in de 'moderne mysteriespelen' die de media ons tonen vast gezien hoe dualiteit liefdevolle waarheid in de weg staat, en hoe 'de ene kant' recht tegenover 'de andere kant' staat, mekaar spiegelend in woede en opwekken van angst. Dit is voor jou het moment om jouw éigen waarheid te vormen, uit alle puzzelstukken die jou aangereikt werden. Jouw waarheid die, wanneer je goed hebt gekeken en veel hebt geleerd, boven alle ego-gewoel gaat staan, en in het veld van liefde, begrip, mededogen en openheid.

Ieder in de wereld draagt zijn stukjes van de Eénheidspuzzel, en die krijgen we pas gelegd wanneer we allen elkaar de hand reiken, en samen zorgen voor het Hoogste Goed van Iedereen.

Er duiken veel emoties op deze maand, maar wanneer jij in het veld van liefde boven alle modder gaat staan waarin nog veel ego-gevechten plaatsvinden, dan behoud je je innerlijke glimlach, zie je helder en wijs waar jij staat en wat jij concreet hier en nu kan doen om je eigen leven en dat van ons allen een stuk meer harmonieus te maken.

Overtuigingen op zich zijn koud en kil, maar wanneer ze verbonden worden met de liefde van hart en ziel, dan worden ze wijsheid, en daar hebben we nu allen en de hele maatschappij een grote behoefte aan. Reden te meer om de moeite te doen je energieën te herschikken, en tot je centrum terug te keren, telkens weer, om meer Licht te zien, om de dingen Lichter te zien, en om een veld van Licht neer te zetten. Samen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.