Negatieve gedachten, overtuigingen & jouw trilling ♥ Daniel Scranton ♥ Lichtwerkers Nederland


“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn zeer vertrouwd met de processen die jullie allemaal hebben om te manifesteren wat jullie willen manifesteren in jullie realiteit.

Wij hebben gezien hoe jullie je gedachten, je geest en je vermogen om je te concentreren op wat je wilt, gebruiken om die creatie te ervaren. Sommigen van jullie beseffen dat je honderd procent van je werkelijkheid creëert, en daarom kun je erg boos op jezelf worden wanneer je een gedachte denkt die in strijd is met de werkelijkheid die je wilt ervaren. Jullie hebben het gevoel dat jullie jezelf saboteren wanneer jullie een overtuiging naar boven laten komen die in strijd is met wat jullie in jullie werkelijkheid willen ervaren.

 

Wij zouden liever zien dat jullie die momenten zagen als kansen


Bewust worden van een gedachte of een overtuiging die je al tientallen jaren in je leven koestert, is een belangrijke factor bij het loslaten van die ongewenste, beperkende gedachte of overtuiging.

❥ Als je je er eenmaal bewust van bent, dan kun je dieper gaan.

Je kunt je afvragen of wat je denkt een bepaalde vibratie heeft. Het antwoord zal natuurlijk altijd ‘ja’ zijn. Als je eenmaal de trilling hebt bepaald van wat je denkt, dan kun je tot een dieper begrip komen van wat jouw typische trilling is.

❥ Dat besef zal je heel goed van pas komen, want je kunt niet veranderen wat je vibreert, tenzij je je bewust bent van wat je vibreert.

 

Daarom raden we je aan blij te worden als je een van deze ongewenste en beperkende gedachten tegenkomt. Het zijn jouw aanwijzingen. Het zijn de broodkruimels, die je terugleiden naar wat je in de kern van je wezen aan het vibreren bent. En nogmaals, wat je vibreert is belangrijk.

Het is in feite hoe je je realiteit creëert


Je kunt de hele dag bewust gedachten denken, om te proberen te verhullen wat je werkelijk vibreert, maar ze zullen je vibratie uit zichzelf niet beïnvloeden. Je moet het werk doen. Je moet erkennen dat de trilling er is, er in voelen, hem loslaten, en hem inruilen voor een beter voelende trilling.

 

En dan raden we je aan nota te nemen van de gedachten die in je bewuste bewustzijn komen. Ze zullen je dan het prachtige werk weerspiegelen dat je hebt gedaan om je trilling te veranderen.

Jullie zijn de scheppers van je eigen werkelijkheid, maar je moet dieper gaan dan het denken van gedachten en het creëren van visieborden als je gigantische sprongen voorwaarts wilt maken in je manifestatievermogen.

❥ Jullie zijn allemaal in staat om mooie levens te leiden, anderen te leren hoe je mooie levens kunt leiden, en het menselijk collectief bewustzijn te beïnvloeden door te laten zien hoe het mogelijk is om je algehele vibratie te verschuiven en uit de omstandigheden te klimmen waarin een persoon leeft die niet gelukkig is.

 

Jullie zijn degenen die de mensheid moeten leiden, en nu is de perfecte tijd om te beginnen jullie medemensen te laten zien hoe manifestatie werkelijk tot stand wordt gebracht daar op de planeet Aarde.

 

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Daniel Scranton
danielscranton.com

  Speciale dank voor de vertaling
Martien van wakkeremensen.orgBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.