Nederland is aan het wenden ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

De zonnewende laat zich voelen. Golven van een sterke tsunami laten stromen binnen. Er is een sterke wending in gezet. Het wordt iedere dag lichter. Wij hadden altijd het gevoel dat Nederland “rustig” was.

Nu wordt het duidelijker en krijgen wij meer te zien en te voelen. Mensen worden wakker.

Er komt meer naar de openheid. Af en toe kwamen er berichten naar buiten die ons lieten voelen dat Nederland steeds meer duister laat zien.

Op dit moment is er een sterke stroming van licht en donker. Het duister probeert zo snel mogelijk hun eigen plan uit te rollen. Het is aan ons om nu de keuze te maken van het licht.

 

Steeds meer mensen worden wakker. Het licht wordt sterker. Wij zitten in een turbulente tijd. Het licht laat voelen dat er openingen te voelen zijn. De energie van dit moment en de opening van het grote portaal waarin wij nu zitten, maakt mensen wakker. Het duister probeert zo snel mogelijk hun eigen volgende stappen te laten zien en voelen. De angst wordt versterkt.

 

Wij voelen dat de beide stromingen sterk zijn. Het licht is het sterkste.


Wanneer je in de energie kijkt dan zie je dat het licht veel sterker is dan het duister. Je voelt dat je eigen energie op dit moment sterk aan het veranderen is. Je voelt dat je in een veel hogere trilling bent gekomen.

Het is duidelijk dat Nederland wakker wordt. De mensen voelen dat er duistere dingen gebeuren. Nederland is altijd heel sterk geweest in het transformeren dan de energie. Het is nu duidelijk dat Nederland een stap gezet heeft, die juist de poort gaat openen.

 

Het klopt niet wat er gebeurt.

 

En jij weet het.

 

Het duister probeer de touwtjes in handen te houden, maar dat gaat niet meer lukken. Nederland voelt dat het licht komt. Nederland wordt wakker. Het is een heftige tijd, want Nederland is aan het veranderen. De energie laat voelen dat er grotere veranderingen op komst zijn.


Kijk naar het licht. Voel dat jij verbonden bent met het universum. De verkiezingen in Nederland hebben een wending in gezet. Niet op de manier die je ziet volgens de media, maar er is heel veel licht.

 

Nederland keert terug naar het licht. De mensen voelen het en zijn verbonden. De energie in Nederland is aan het veranderen. Blijf verbonden met de energie en voel dat er een hele sterke energie binnen stroomt.

 

Voel het licht.

 

Voel de transformatie.

 

JIJ hebt een grote stap gezet naar het licht.

 

Grote energie stroomt binnen.

 

Namasté

 

Ik zie het licht

 

 

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.