Nabespreking Lichtactivatie De energie van 2021 áán ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Waardevol mens en wezen van licht,

Dit is de nabespreking van de Lichtactivatie op 10 januari 2021.

Tijdens de activatie hou ik me niet bezig met de gemaakte audio, maar ik stem me af in mezelf, diep in de energie, op wat er aan mij duidelijk gemaakt wil worden, wat er van mij gevraagd wordt en wat er in energie gebeurt.

Deze manier van werken wordt zo geregisseerd vanuit de wereld van Licht.

Hieronder deel ik mijn ervaring en de inzichten die ik heb ontvangen.

Voegen mijn woorden iets toe aan jouw ervaring: neem ze dan mee.

Sluiten mijn woorden niet aan bij jou: laat ze dan rustig weer gaan.

❥ Je hoeft er niets mee. Elke ervaring is uniek en waardevol.

Je mag erop vertrouwen dat deze activatie precies dat in jou heeft aangeraakt en in beweging gebracht wat jou verder brengt in jouw proces van groeien in bewustzijn...

Gisterochtend, volop in voorbereiding voor de activatie, opende ik facebook en de afbeelding hierboven met de woorden 'Happy New You' was het eerste dat ik zag.

Over synchroniciteit gesproken...

 

Afstemming +/- uur voor de activatie

 

De energie van het veld dat zich vormde was openend en verzachtend. Deze energie en dit veld vormden de basis voor de activatie en het ontvangen van de 'nieuwe jij'.

Verzachten, ont-spannen, is nodig om meer in je lichaam te komen en meer van jouw energie te kunnen bevatten.

Je kan pas een landingsplek voor Liefde en Licht zijn, als je aanwezig in je lichaam en open en zacht bent, wel stevig en stabiel, maar ook toegankelijk.

Tijdens de activatie

 

Dit veld maakte dat oude hardere lagen, die waarschijnlijk ook bij jou naar boven waren gekomen de dagen hiervoor, met heel zachte energie werden omringd, aangeraakt.

De helende muziek met zachte, ronde, golvende, openende klanken uit de opname sloten hier prachtig bij aan.

Zo kon je dieper 'zakken' en kon pijn en verdriet, verborgen onder / achter die harde 'bescherm'lagen, voelbaar worden en met liefde verlicht, verzorgd, gezalfd.

Misschien heb je dit verdriet gevoeld, subtiel op de achtergrond of duidelijker voelbaar aanwezig. Misschien heb je iets in je hart voelen gebeuren, dat werd geopend, verzacht en verzorgd.

Ook je buik, bekken en liezen werden verzacht en geopend.

❥ 'Ze' lieten me zien dat het pad van Licht begint bij het openen van jezelf.

Als jij open gaat naar binnen, kan je dieper in jeZelf gaan. En van daaruit spreidt het pad van Licht zich steeds breder, weidser, voor je uit.

Een brede pilaar van Licht liet zich zien, van kruin tot bekkenbodem. Dit bevond zich aan het begin van de activatie aan de voorkant van het lichaam en was dus vooral verbonden met de vrouwelijke energie. Dit als weergave van dat licht en bewustzijn op dit moment nog vooral via de vrouwelijke energie geaard en geankerd wordt.

Dit voelde uit balans. De pilaar wilde meer in evenwicht komen, door zich naar achteren te verschuiven in het lichaam, naar (ook) de kant van de mannelijke energie, in de rug.

Gedurende de activatie verschoof de pilaar meer naar achteren en ontstond meer die gewenste balans.

In de achterzijde van het lijf zijn nog vele oude lagen te openen en verzachten en dit gebeurde voor een deel. Je kan dit hebben ervaren als een branderig gevoel in bijvoorbeeld je onderrug. Dat is een teken dat er iets gebeurt, dat er in energie aan wordt gewerkt.

Via de vrouwelijke energie wordt de nieuwe jij of de nieuwe energie ontvangen.

Om de nieuwe jij handen en voeten te geven in je aardse dagelijkse leven, is de structuur, stevigheid van de mannelijke energie nodig.

Niet de oude, koude mannelijke energie van alleen, hard werken en overleven, maar de nieuwe mannelijke energie, met licht en liefde, in verbinding met het vrouwelijke en alle lichtbegeleiding.

Een liefdevolle mannelijke focus op wat jij wil oefenen, brengen, ankeren en integreren is zeer nodig, omdat afleiding / trekkende kracht door mensen, energieën, dingen in je buitenwereld krachtig zal zijn. Je focus als ankerpunt / lichtdrager / wegwijzer wordt steeds belangrijker.

Steeds opnieuw mag je je afvragen:

Wat van waar ik mijn aandacht aan geef, doet er echt toe?

En wat brengt mij naar meer licht, liefde, helderheid en bewustzijn?

Misschien heb je tijdens de activatie ook inspiratie of ingevingen ontvangen over eventuele volgende stappen op jouw pad van Licht?

Vertrouw daarop en zet je stapjes. Hoe klein ook, begin...

Diepe, harde lagen in met name het hart / borstgebied zijn aangeraakt en verzacht. Aan het einde van de activatie waren borst, maar ook buik, liezen en bekken verder geopend. De energie stroomde dieper door en lichaam en chakra's waren meer 'in  lijn' gebracht. Ook kan je hebben gemerkt dat je hoofd, nek, schouders zachter en meer ontspannen waren.

Na 21 uur ging de instroom van energie nog een tijd verder, zoals wel vaker. 

Al dat openen & activeren hoeft niet per se een fijn gevoel te geven. Dat kan wel, maar hoeft dus niet. De nieuwe energie, de nieuwe trillingen, kunnen ook een vreemd, onbekend gevoel in je lijf hebben gegeven. Dat is oké.

Deze nieuwe trillingen gaan de komende tijd dieper doorwerken en integreren.

Geef dit maar zoveel mogelijk rust, tijd en ruimte....

❥ Fijn dat je er bij was en dankjewel allemaal voor deze mooie verbinding. Samen vormen we een draagvlak voor steeds meer Licht en Bewustzijn...

Het is voor het eerst: Er is nog geen volgende activatie gepland.

2021 ligt voor mij nog helemaal open.

Ik ga merken wat er van mij gevraagd wordt de komende maanden en dit jaar en zodra er weer aanbod is, zal ik het delen in de nieuwsbrieven...

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl


 

Tip:

 

Bewust en diep ademen, gewoon in je dagelijkse leven, zo vaak als je er maar aan denkt, brengt meer van jouw energie en licht in je lichaam en laat het stromen...


 

Extra uitleg voor mensen die nieuw zijn bij de activaties:

 

Als er oude energie / spanning uit je lichaam vrijkomt, is het normaal dat je gaat gapen / boeren / tranen / huilen / zweten. Dit hoeft niet, maar het kan er wel bij horen.

 

Het gebeurt regelmatig dat mensen in slaap vallen tijdens een activatie. Als dit gebeurt, dan is dat prima. Dit is dan de beste manier waarop jij de activatie in je energie kan ontvangen. Als je dat fijn vindt, dan kan je de audio opname nog op een ander moment en ook vaker terugluisteren. 

Heb je de lichtactivatie gemist?


Als jij je aangetrokken voelt kunt je de audio opname van deze lichtactivatie nog nabestellen in de webshop.


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland