Nabespreking Lichtactivatie 12 - 12 ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Prachtig wezen,

Dit is de nabesprekingsmail van de Lichtactivatie op 12-12.

En ik had gezegd dat dit de laatste activatie van 2020 zou zijn, maar er wilde een extra lichtactivatie komen op 21-12. Onderaan deze mail vind je de link naar meer info over de activatie op deze bijzondere dag.

Tijdens de activatie hou ik me niet bezig met de gemaakte audio, maar ik stem me af in mezelf, diep in de energie, op wat er aan mij duidelijk gemaakt wil worden en wat er van mij gevraagd wordt.

Deze manier van werken wordt zo geregisseerd vanuit de wereld van Licht.

Hieronder deel ik alle inzichten die ik heb mogen ontvangen.

Voegen mijn woorden iets toe aan jouw ervaring: neem ze dan mee.

Sluiten mijn woorden niet aan bij jou: laat ze dan rustig weer gaan.

Je hoeft er niets mee. Elke ervaring is uniek en waardevol.

Je mag erop vertrouwen dat deze activatie precies dat in jou heeft aangeraakt en in beweging gebracht wat jou verder brengt in jouw proces van groeien in bewustzijn...

 

Afstemming (+/- uur voor de activatie)

 

Tijdens mijn afstemming kreeg ik de woorden:

❥ "Alles wat je voelt heeft een diepere betekenis. Ook geld heeft een diepere betekenis."

Ik realiseerde me:

Op 12-12 zijn er over de hele wereld allerlei meditaties. Jullie hebben er voor gekozen om je aan te sluiten bij deze en daar ook nog eens een financiële bijdrage voor te geven. Ik voelde opeens: dan moeten jullie wat er via mij gedeeld wordt waardevol vinden. Dat raakte enorm diep. Want ook die oude programmaring dat het niet waardevol is wie je bent en wat je komt brengen, en de pijn die daarbij hoort, zit diep.

Dank...

Via mijn persoonlijke ervaringen worden telkens weer collectieve thema's in het licht gezet en geheeld.

En zo werden direct de grote thema's van deze activatie en dit jaar volop aangeraakt en in het licht gezet:

❥ Waardevol zijn om de energie en het licht die jij bent.

❥ Jezelf waardevol voelen.

❥ Geven van jezelf, maar ook mogen ontvangen.

❥ JeZelf zien en voelen en ook herkend worden in wie je werkelijk bent. 

Tijdens de activatie

 

Tijdens de lichtactivatie werden er sluiers voor ons geopend.

❥ Eén sluier: denken / hoofd. Andere sluier: ego / pijn. 

Eerst werd de ene sluier liefdevol aan de kant geschoven en daarna de andere. En dit telkens opnieuw. Zo werd een pad voor ons verlicht, geopend. Een soort heilige weg.

Ze gaven me het beeld van een bruid die vanaf de ingang van de kerk langzaam en in de volle aandacht naar het altaar schrijdt. Bij elke stap werden opnieuw de sluiers geopend. Niet op weg naar een fysiek huwelijk, maar naar een verbinding in / met / van Licht.

Door het openen van de sluiers van denken / hoofd / pijn / ego kan je met meer helderheid, maar vooral ook zachtheid, kijken naar jeZelf.

De sluiers werden ook geopend in het kijken naar andere mensen. De harde lagen rondom andere mensen werden in een ander licht gezet. Misschien kwam er wel iemand in je gedachten, naar wie je opeens met zachte ogen, meer liefde, meer compassie kon kijken. Ze recht door allerlei lagen heen...

De denken-, pijn- en ego-sluiers zijn niet alleen tijdens deze lichtactivatie geopend. Je zal de komende tijd opmerken dat je vaker zowel jezelf, als ook andere mensen, dieper 'ziet'.

 

Een beeld dat aan mij werd gegeven:

 

Een pad, aan beide zijden verlicht door allemaal lichtpuntjes.

Dit is de begeleiding vanuit de wereld van licht.

In het begin is het pad breed, wat symbolisch is voor de bandbreedte in energiefrequenties: zowel hoge als lage frequenties.

Het licht en de begeleiders laten het pad steeds smaller worden: steeds meer vallen de lagere frequenties buiten jouw pad en steeds minder is er de mogelijkheid om links en rechts uit te wijken. Steeds meer hogere frequenties op jouw pad en uitgelijnd in je centrum. Het pad leidde, geduldig maar duidelijk, naar steeds meer licht, eenheid, verbinding, liefde...

Je hebt je misschien de afgelopen tijd afgevraagd waarom je je liet (af)leiden door bezigheden, dingen, gedachten, gevoelens, voeding, enz. van lagere frequenties...

"Dat is oké lieverd", zeggen ze. "Het is onderdeel van de bandbreedte in frequentie waar je je op dit moment in bevindt. Dat is niet goed of slecht. Je mag stoppen met oordelen of je afvragen of je het wel goed doet. Het is gewoon iets om te ervaren, te voelen, zoals alles en altijd. De frequenties op jouw pad, waar je je ook bevindt, zullen steeds zuiverder worden." 

In de kosmische poort van 12-12 was de energie van Mary Magdalene (Ik hoorde haar naam in het Engels) groot en overkoepelend aanwezig. Haar energie stroomde groots en ruim ons veld in. Ze liet me weten dat een aantal van jullie sterk verbonden is met haar energie...

Vertrouwen in 'Zijn' en 'niks doen' werd geactiveerd. Vooral niet iets doen uit ongemak, onzekerheid, angst, druk, onrust, of denken dat iets moet of hoort.

❥ Maar wel: inkeren, naar binnen gaan en dieper zakken. Dit vraagt moed, kracht, de tijd durven nemen en vertrouwen. Dit is wat zij ons meegeeft.

Je hebt misschien de afgelopen dagen spanning en druk in het middenrif, derde chakra, gevoeld. Die plek hangt samen met dit thema en was erg actief. Deze energieplek is verder geopend en oude energie is vrijgelaten. Dit zal de komende dagen nog verder gaan. Misschien moest je boeren tijdens de activatie of ook nu nog. Dit is een teken van vrijkomen van oude spanning.

De doorgang naar dieper naar binnen, naar beneden in je buik en bekken is verder geopend. Hierdoor kan je warmte en stroming in je buik en bekken hebben ervaren.

Ook het hart is vrijer gemaakt.

 

Boodschap om dieper door te laten dringen:

 

"Als ik echt echt echt, tot in elke vezel en elke cel van mijn lichaam, zou voelen en weten dat ik een wezen ben van licht en liefde en dat dit is wat ik kom brengen, en als ik het volste vertrouwen heb in de aanwezige leiding vanuit de wereld van Licht en het oneindig overkoepelende bewustzijn, voor mij en iedereen, hoe (anders)  zou ik me dan voelen, gedragen, uitspreken?"

 

Nog een boodschap:

 

"Wij zien dat jullie je afvragen waarom het toch zo moeilijk is om deze diepe verbinding met jeZelf te maken en waarom dit ook zo vaak niet 'lukt'. Lieverds, ook hier: veroordeel jezelf hier niet om. Het is een moeilijk en nieuw pad dat je gaat. Jullie zijn het, die dit pad begaanbaar aan het maken zijn. Wij zijn trots op elk momentje dat jij maar een glimp opvangt van je ware zelf. Je hebt geen idee van de moeilijkheidsgraad en misschien ook geen idee van onze grote vreugde hier bij. Ook jij mag en zal die trots en vreugde de komende tijd steeds meer gaan voelen..."

 

En nog iets anders:

 

Valt het jullie ook op hoe specifiek sinds gisteren de vogels opeens heel hard zingen, kwetteren, geluiden maken, aanwezig zijn? Heel opvallend...


****

 

Neem maar de tijd en ruimte om de energie van deze activatie door te laten werken en integreren. Voel maar wat jij hierbij nodig hebt...

 

Je kan de audio opname nog zo vaak luisteren als voor jou goed voelt.

Vertrouw hierin, zoals altijd, op jezelf.

Extra uitleg voor mensen die nieuw zijn bij Lea's activaties:

 

 

Als er oude energie / spanning uit je lichaam vrijkomt, is het normaal dat je gaat gapen / boeren / tranen / huilen / zweten. Dit hoeft niet, maar het kan er wel bij horen.

 

Het gebeurt regelmatig dat mensen in slaap vallen tijdens een activatie. Als dit gebeurt, dan is dat prima. Dit is dan de beste manier waarop jij de activatie in je energie kan ontvangen. Als je dat fijn vindt, dan kan je de audio opname nog op een ander moment en ook vaker terugluisteren. 

Er is een extra lichtactivatie op maandag 21 december 2020

 

Dit is de dag van de solstice en daarbij de bijzondere en zeldzame uitlijning van Saturnus en Jupiter in Aquarius.

 

Het belooft weer een bijzondere energiedag te worden...

 

We vormen tijdens deze activatie weer een krachtige Lichtverbinding om de energie van deze dag via je lichaam te ankeren in het veld van Licht rondom de aarde.

We doen het samen

 

 

Licht en liefde

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Starseed Special Transmissie en meditatie

Wieteke Koolhof channelt Arjun van de YahYel op zondag 25 april om 20:00 uur

 

Nieuw! Verlichtingsactivatie

Zondag 9 mei om 20:00 uur door Davy Diekstra

 

Nieuw! E - TEA - 2

Introductie van de YahYel door Wieteke Koolhof en Denise DiekstraLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland