Momenteel is de energie op aarde flink aan het veranderen ♥ Kimberley Kooijman ♥ Lichtwerkers Nederland


 Ervaar je de laatste tijd ook steeds meer last van (onverklaarbare) fysieke en mentale klachten?

Zoals bijvoorbeeld niet kunnen slapen, het gevoel alsof je hoofd op slot zit en je alles vergeet, toenemende pijnen, gebeurtenissen die weer boven komen drijven etc.

Dan zou dit heel goed kunnen komen door het ascensie proces waar we momenteel in zitten! Hieronder leg ik er het een en ander over uit.

 

Momenteel is de energie op aarde flink aan het veranderen


We worden al een tijdje opgetild naar een hoger bewustzijn, waardoor dus ook de trillingen verhogen. Dit kun je duidelijk voelen. Dit proces kan veel wrijving en onrust geven. Alles in ons dat niet meer in harmonie is - zowel met de huidige energie als met ons hogere zelf- en vastzittende blokkades, zullen allemaal losgetrild worden.

Zo zie je dat er steeds meer boven tafel zal komen. Vooral onwaarheden worden steeds meer zichtbaar. Zo komen er bijvoorbeeld steeds meer leugens en schokkende gebeurtenissen naar boven, kijk maar naar de media.

Je zal dat zelf ook ongetwijfeld merken in je directe omgeving en je zal ook dat je er niet meer tegen kan, tegen die leugens en bedrog.

 We hebben dit zo lang in de 3D wereld kunnen vasthouden (de dimensie van dualiteit), maar dat lukt nu niet meer.

Ons lichaam zal zich namelijk op elk vlak de eenheid en harmonie willen gaan herinneren.

De trilling verhoogt overduidelijk en dit brengt ons naar een hoger bewustzijn. Steeds zal je je hier meer bewust van worden.

Ieder in zijn eigen tempo weliswaar, maar omdat de energie nu zo'n boost ervaart kan eigenlijk niemand er meer omheen


Zelfs niet de mensen die eigenlijk het liefst hun kop in het zand steken en nog volop in hun ego leven. Hun zullen het de komende tijd best pittig krijgen.

Maar ook voor degene die zich er wel bewust van zijn kan het behoorlijk zwaar zijn. Oude patronen en situaties die niet verwerkt zijn zullen nu steeds meer naar boven komen.


 Zo kan je bijvoorbeeld een trauma van vroeger diep hebben weggestopt en merk je dat die nu ineens weer naar boven komt.

Dit kan heel heftig zijn maar ook juist voelen alsof er een last van je schouders valt. Echter is dit voor iedereen verschillend. Ook zal je merken dat je je meer begint te "verzetten" tegen de verwachtingen van anderen en meer gaat nadenken over hoe je zelf de dingen graag wilt. Je leert steeds meer echt vanuit je hart te leven i.p.v. hoe anderen het graag willen, omdat je onbewust steeds mensen wilt "pleasen".

 Hoe pijnlijk en / of verwarrend bepaalde dingen nu ook mogen zijn, het is toch echt de tijd om los te laten.

Ascensie, ofwel de energie verhoging, gaat over het verheffen, balanceren en harmoniseren van onze trillingspatronen. Zoals eerder vermeld gaat dit dus vaak gepaard met een flink portie toenemende klachten. Ik noem het klachten omdat ik het ook zeker zo ervaar, maar de laatste tijd leer ik het steeds meer om "om te denken". Wanneer ik dan weer spontaan last heb van bepaalde dingen, bedenk ik me dat het komt door de huidige energie en het proces waar ik me in bevind, waardoor ik er toch vrede mee kan hebben.

Onverklaarbare heftige emoties, lichamelijke klachten, innerlijke conflicten, verwarring en noem maar op. Hoe lastig het soms ook is, alles wat je nu in je zelf tegen komt en ervaart heeft jouw liefdevolle erkenning en aandacht nodig.

Alle liefs,

Kimberley Kooijman
www.flowmazing.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.