Mijn visie op de ontwikkelingen die gaande zijn ♥ Ronald Smit ♥ Lichtwerkers Nederland

Lieve vrienden,

Ik krijg vaak de vraag voorgeschoteld wat mijn idee is waar ze mee bezig zijn, de elite op onze Liefdevolle Moeder Aarde.

 

Dit is mijn visie hierop vanaf de eerste meldingen:

Eerst de angst aanjagen via het "Killer" virus waardoor iedereen in shock verkeerde. Ik mag eerlijk zijn, ook ik had zoiets van... wat is dit nu weer. Ik kan en heb geen angst, maar ik bereid me wel graag voor op het pad dat ik mag bewandelen en dit pad was even verstoort na de eerste melding. Dit duurde niet lang, maar een paar dagen toen bij mij het licht door mocht komen wat er ging gebeuren.

 

Daarna, nadat ze merkten dat het niet deed wat ze hadden verwacht kwam het racisme-gebeuren, dat even wat olie op het vuur mocht gooien wat betreft de verdeeldheid. Verdeelde zielen overleggen niet met elkaar en dus komen ze weer terug in hun eigen shit. Dit terwijl de gedeeltelijke lochdown er was.

De verwachting van hen was, dat hierdoor de mensen thuis weer terug in de angst zouden gaan schieten omdat ze alleen en gedeeltelijk opgesloten zaten.

 

Ook dit deed eigenlijk niet wat het moest doen en tevens werden de ziekenhuizen maar leger en leger, dus moest er weer iets anders verzonnen worden.

 

Ze stopten dus met het vermelden van de slachtoffers van het "Killervirus" en gingen ze over op de besmettingen, die cijfers waren makkelijker te behalen en direct konden ze ook het één en ander voorbereiden op de achtergrond om de macht bij ons weg te halen omdat we ons gingen beroepen op de grondwet.

 

Waar we naar toe gaan, LET WEL... dit is hun plan. Wat ze willen is totale controle en daar zullen ze alles aan doen.

❥ Maar die totale controle is alleen mogelijk als wij meewerken en ons in de angst laten meevoeren.

En daar zit even een knelpunt. We zijn namelijk met veel te veel zielen op deze aarde om onder controle te houden en dus wordt er iets verzonnen om het aantal te decimeren. Deze discriminering  is mogelijk via een vaccinatie. Ook een veel beproefde manier wat blijkt uit de cijfers vanuit ontwikkelingslanden alwaar dit uitvoerig getest is. En het 5G netwerk (of het 6G, en zelfs met het 7G zijn ze al bezig), dit 5G netwerk is uitvoerig getest door de defensie afdelingen in diverse landen op verschillende onderdelen. Er is getest op controle via de straling tot het vermoorden van de vijand zonder dat er maar één kogel aan de pas kwam. Puur door de straling die de hersenen deed ploffen alsof je in een magnetron terecht was gekomen.

 

En wat is nu het doen van al die waanzin… je zal het niet geloven, maar het doen is om de rijken der aarde nog rijker te maken. Daarvoor hebben ze… ik zal het maar hard zeggen… slaven nodig.

Ze hebben zielen nodig die geen weerstand bieden en doen wat ze zeggen te moeten doen.

 

Zoek ook eens op “De Georgia Guidestones”, deze stenen zijn zomaar ineens rond 1980 ontstaan.

Er bestaat veel onduidelijkheid over de opdrachtgever en de bedoeling, omdat de enige nog levende man die zegt de opdrachtgever R. C. Christian ontmoet te hebben, beloofd heeft niets te zeggen. Christian, die niet zijn echte naam gaf, vertegenwoordigde volgens hem een 'kleine groep van loyale Amerikanen'. De constructie begon in de zomer van 1979. Christian betaalde het land en de constructie, maar droeg het monument later over aan Elbert County.

Die 'kleine groep van loyale Amerikanen’ zie ik als de kleine groep met zielen die enorm rijk zijn.

 

En daarom gebeurd nu wat er allemaal gebeurd lieve vrienden.

Ik heb lang gewacht om mijn inzicht over deze gigantische onzin naar buiten te brengen omdat het zo een angst kan veroorzaken, maar ik kan het gewoonweg niet (meer) verzwijgen.

❥ Ons grote voordeel is dat ze dit al eeuwen lang aan het opzetten zijn en ze gebruiken telkens weer de zelfde technieken hiervoor wat ze zo doorzichtig maken. Als je dus eenmaal weet waarnaar en hoe je ernaar mag kijken heb je geheel zelf het heft in handen hoe je hiermee om wilt gaan.

 

Willen wij iets hieraan doen, dan zullen we liefdevol mogen opstaan. En ik zeg liefdevol: omdat we hier te maken hebben met een Universele wet en die noemen we de Wet van de Aantrekking

 

Als wij puur met agressie hierin duiken zal het agressie zijn wat we oogsten en dat is ook wat je om je heen ziet bij al die demonstraties.

 

Demonstreer liefdevol, ga niet in op welke provocatie dan ook gevoed door de overheid. Stuur jouw liefdevolle energie naar iedereen die een andere gedachtegang heeft. Maak van jouw opstand een liefdevolle opstand omdat liefde de sterkste energie is in het gehele universum… het universum is en bestaan alleen maar uit liefde, lieve vrienden.

 

Laat je dus niet verleiden tot welke actie anders dan liefde.

Ik kan me nog een heel oude afbeelding herinneren van een klein meisje in het Midden Oosten… ik dacht dat het Israël was… die stond midden in het strijdgewoel met een rode roos in haar hand die ze aanbood aan een soldaat van de tegenpartij… deze soldaat, lieve vrienden ging helemaal stuk hierdoor en stond in tranen te kijken naar deze kleine HELDIN lieve vrienden.

 

Dat is liefde, de liefde ten top die je kunt tonen. Jezelf helemaal blootgeven en met alle risico’s van dien alleen maar om jouw liefde te tonen.

 

Naast dit alles lieve vrienden, zijn andere grote op onze Liefdevolle Moeder Aarde bezig met de uitrol om diverse misstanden op te rollen waarvan ze een belofte hebben gedaan om te doen.

Ik ga geen zielen op een voetstuk plaatsen door namen te noemen, puur en alleen omdat ook zij simpelweg hun eigen en unieke liefdevolle pad hierin volgen… De taken die ze hebben aangenomen voor hun incarnatie. NU is het moment om deze zaken aan te pakken omdat de macht van die paar machtswellustige drastisch is afgenomen… HET IS ECHT het uur NU, ook hiervoor.

 

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde. 

Ronald Smit
bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief