Met je eigen Lichtkracht op weg naar Waarheid en Bevrijding ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Wat is er gaande in de wereld? We zouden het ‘Het Grote Ontwaken’ kunnen noemen. Tegelijkertijd komt er heel veel donkerte aan het licht; onwetendheid of bewuste manipulatie van anderen, wat ons nog onnodig terugwerpt naar lagere frequentievelden indien we dat nog niet doorzien.

Onbewust reageert ieder mens hierop, vanuit de eigen persoonlijke delen die zelf nog geen licht dragen.

We zien anderen om ons heen reageren, speculeren, projecteren en compensatiegedrag vertonen. In feite vertonen de onbewuste delen van ons nog steeds overleef-gedrag, dat zó ‘normaal’ lijkt dat het niet meer opvalt.

Iedereen die het nog normaal vindt houdt de oude matrix in stand en kan er maar moeilijk uit loskomen.

Een Lichtdrager die naar het oude ‘normaal’ kijkt ziet VERLOREN LICHTKRACHT, ONWAARHEID en ZELF-MISKENNING naar boven komen. Dit is ook in onszelf – soms nog onbewust – aanwezig, maar ze spelen vooral de hoofdrol in wat er nu mondiaal gaande is.

Maar het mooie is: als reactie op wat we zien wordt er een universele vuurkracht wakker die op zich op onwaarheid en onrechtvaardigheid in de wereld richt.

Dezelfde vuurkracht wil onszelf en de wereld ook bevrijden van alle schone schijn, van aardse onwetendheid en spiritueel gepapegaai dat niet op innerlijke doorleefdheid gebaseerd is.

Ons is zo lang een rad voor ogen gedraaid door diegenen die de macht in handen dachten te hebben. Innerlijk kunnen we onszelf vrijmaken van alles wat ons ooit in dat rad van verdichting gevangen heeft gehouden!

 

Het is tijd om onszelf uit een veel te kleine cocon vol onwaarheden en uit valse hoop te bevrijden.


Het is tijd om in onszelf te gaan ontdekken hoe we onze onderweg achtergelaten en verloren Lichtkrachten terug kunnen vinden. Het is zelfs mogelijk om je met de nog veel grotere potentie van Lichtkrachten die er in de Lichtwereld aanwezig is te gaan verbinden! Dit betreft ook onze eigen Lichtkrachten die we moesten achterlaten voordat we op Aarde konden incarneren. Zij zullen ons, vanuit hogere dimensies, begeleiden naar hogere bewustzijnslagen.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.