Met je eigen Lichtkracht op weg naar Waarheid en Bevrijding ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Wat is er gaande in de wereld? We zouden het ‘Het Grote Ontwaken’ kunnen noemen. Tegelijkertijd komt er heel veel donkerte aan het licht; onwetendheid of bewuste manipulatie van anderen, wat ons nog onnodig terugwerpt naar lagere frequentievelden indien we dat nog niet doorzien.

Onbewust reageert ieder mens hierop, vanuit de eigen persoonlijke delen die zelf nog geen licht dragen.

We zien anderen om ons heen reageren, speculeren, projecteren en compensatiegedrag vertonen. In feite vertonen de onbewuste delen van ons nog steeds overleef-gedrag, dat zó ‘normaal’ lijkt dat het niet meer opvalt.

Iedereen die het nog normaal vindt houdt de oude matrix in stand en kan er maar moeilijk uit loskomen

 

Een Lichtdrager die naar het oude ‘normaal’ kijkt ziet VERLOREN LICHTKRACHT, ONWAARHEID en ZELF-MISKENNING naar boven komen. Dit is ook in onszelf – soms nog onbewust – aanwezig, maar ze spelen vooral de hoofdrol in wat er nu mondiaal gaande is.

Maar het mooie is: als reactie op wat we zien wordt er een universele vuurkracht wakker die op zich op onwaarheid en onrechtvaardigheid in de wereld richt.

Dezelfde vuurkracht wil onszelf en de wereld ook bevrijden van alle schone schijn, van aardse onwetendheid en spiritueel gepapegaai dat niet op innerlijke doorleefdheid gebaseerd is.

Ons is zo lang een rad voor ogen gedraaid door diegenen die de macht in handen dachten te hebben. Innerlijk kunnen we onszelf vrijmaken van alles wat ons ooit in dat rad van verdichting gevangen heeft gehouden!

 

Het is tijd om onszelf uit een veel te kleine cocon vol onwaarheden en uit valse hoop te bevrijden


Het is tijd om in onszelf te gaan ontdekken hoe we onze onderweg achtergelaten en verloren Lichtkrachten terug kunnen vinden. Het is zelfs mogelijk om je met de nog veel grotere potentie van Lichtkrachten die er in de Lichtwereld aanwezig is te gaan verbinden! Dit betreft ook onze eigen Lichtkrachten die we moesten achterlaten voordat we op Aarde konden incarneren. Zij zullen ons, vanuit hogere dimensies, begeleiden naar hogere bewustzijnslagen.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.