Seizoenswissel & Mercurius Retrograde ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Wanneer je met de fiets een bocht nadert, ga je automatisch wat remmen, je bent aandachtiger, en je overziet de verkeers-situatie. En dat is precies wat je doet wanneer je een sterk energetisch keerpunt nadert. Je lichaam weet dat al voor jij het in je denken beseft. Je zenuwstelsel vangt al prikkels op van de energetische shift die zich al aan het vormen is, en alles in je lichaam reageert daarop.

Vandaar dat je kan merken dat je de dagen voor en na een seizoenswissel (Zonnewende of Equinox) wat vermoeider bent, je vertering gaat trager, je bent wat meer prikkelbaar, je slaappatroon verandert enzovoort.

Het is alsof je lichaam je erop wijst dat het een goed moment is voor je om wat te vertragen, om wat aandachtiger te zijn, om jouw koers te bekijken, te herzien, te her-evalueren en eventueel te veranderen.

En dat is wat we nu aan het doen zijn.

Vandaag begint de Mercurius retrograde, en tot 25 juni lopen er maar liefst 6 planeten retro, dat wil zeggen een afremming die groter is dan gemiddeld. Dit is geen tijd om al plannen te gaan maken, om veel te gaan doén, maar eerder een tijd om je plannen te checken, en te kijken en vooral voelen of ze nog kloppen.

❥ De evolutie gaat nu zo snel, dat dat wat je vorig jaar of zelfs enkele maanden geleden nog zo hard wou, misschien helemaal niet meer is wat je nu wenst - omdat je een massa inzichten hebt gekregen de afgelopen tijd.

Misschien is het voor jou zo dat je voelt dat jouw koers helemaal oké is, en afgelijnd is op je hart en ziel en hoogste goed, maar dat je voelt dat er een bepaalde karmische of goddelijke timing is die maakt dat het nu voor jou eerder een periode is van synthese, innerlijk werk, genieten van wat er is, terwijl je je intenties blijft koesteren en voeden met alle Licht en Liefde die je hebt en bent.

Toch ook extra aandacht besteden aan hoe je communiceert, want daar kan die Mercurius retro aardig wat verstoring in brengen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.