Mega shift: Dood & wedergeboorte ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


Afgelopen week was er een mega shift, die nog aanhoudt tot de nieuwe Maan / Zon eclips van 20 april. Er is veel kans dat jij hierdoor op een of andere manier geraakt werd en misschien wel in mindere of meerdere mate een gevoel hebt gehad van dood en wedergeboorte.

Je kon je gevoeld hebben alsof je in de diepe wateren van transformatie werd gegooid, met diepe emoties, massa's nieuwe inzichten, en veel herschikking en herziening.

Deze energie bouwt zich verder op tot 20 april. In dergelijke periodes krijg je - of je je ervan bewust bent of niet - voortdurend situaties, uitdagingen, die je vanuit je eigen Hoger Zelf zelf hebt gecreëerd, om je vanuit je lager zelf te helpen groeien en evolueren. En dan heb je telkens de keuze om het te bekijken en keuzes te maken en beslissingen te nemen die ofwel voor jouw (en ons) hoogste goed gaan of die voor het goed van het beperkte ego gaan.

In het eerste geval kan de uitdaging, de sprong, de drempel hoger lijken, het kan je moeite kosten, je voelt je uit je comfortzone geduwd, je overwint veel weerstand, angst en twijfels.

Het tweede geval is de makkelijkste weg, er is geen drempel, je kiest voor de weg van geen of weinig weerstand, het kost je geen moeite, je luisterde misschien naar stemmen van anderen om je heen die jou bang maakten, die jouw plannen of keuze afbraken, die dat wat licht en goed is voor jou en voor ons in een slecht daglicht stelden. Maar op lange termijn is het de eerste keuze die jou het meeste groei, evolutie, wijsheid, liefde en overvloedige uitbreiding brengt. Want je bent je kleine bange zelf overstegen, je hebt je grenzen verlegd, je bent gegroeid, en sterker, wijzer en krachtiger geworden, vanuit een grotere liefde, respect, appreciatie voor en aanvaarding van jezelf. Je leert: ik kan dit, en het doet mij goed, en het maakt ook de wereld om me heen een beetje lichter.

Deze intense spirituele groeiperiode in april kan je het best counteren door heel alert te zijn op wat je denkt, wat je doet, wat je kiest en beslist.

Jouw gedachten en daden maken jouw en onze wereld.

Jij bepaalt hoe het resultaat van wat je kiest en doet er zal uitzien.

Durf je nooit uit je comfortzone, dan zal dat ook het resultaat zijn dat je voor jezelf in je leven realiseert: vast zitten, niet over je eigen muur heen raken, je onvervuld voelen, en blijven wachten tot “iets” of “iemand” jou die resultaten komt brengen die jij wenst.

Zet je elke dag opnieuw heldere, liefdevolle intenties, intenties die ook kaderen in het hoogste goed voor alles en ga je heel bewust uit je comfortzone vanuit het idee: natuurlijk zal het me lukken, natuurlijk kan ik het, en natuurlijk doe ik alles eraan om het beste resultaat te bekomen, dan zal je resultaat en je leven ook zo zijn: vervullend, bemoedigend, overvloedig, gezegend. Aan jou de keuze, elke dag, elk uur, elke seconde van je leven.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 


In deze gechannelde meditatie nodigt Moeder Maria je uit om contact te maken met je innerlijk kind, waarbij je je eerst richt op wat vreugde brengt en vervolgens op wat angst en pijn oproept.

Maria behandelt verschillende aspecten van het innerlijk kind. Enerzijds wijzen de hogere emoties van het kind in de richting van het doel van je ziel en helpen je dat doel te vinden. Aan de andere kant weerspiegelen de donkere emoties van het kind wat onbewust in je is en zoekt het naar bevrijding en liefdevolle aanvaarding.

Op beide manieren kan het innerlijke kind ons leiden en ons in contact brengen met de betekenis van onze zielenreis voor dit leven...

The inner child as guide

 

Zondag 16 april 2023, 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis

Bijdrage € 15,-

Engelstalige channeling

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

.

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.