Mee surfen op de sterke vernieuwingsgolf ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De mist van de vorige weken trekt stilaan op, en als dit voor jou nog niet het geval is, weet je dat het moment waarop je de dingen weer helder kan zien nadert.

De trilling is hoog, en als je nu niet goed geaard en gecenterd bent, kan je heel snel je focus verliezen en van hier naar daar geblazen worden door wat op je afkomt.

Maar zorg je wél voor een gezonde aarding, en doe je de moeite om telkens weer balans te hervinden, dan kan je voluit mee surfen op de sterke vernieuwingsgolf, die allerlei dingen op je pad, nieuwe contacten in je leven, en 'oudere' relaties op een nieuw level brengt - en dat is een heel leuk gevoel. Meer dan ooit is alles in je leven toegespitst op spirituele groei: je 'pijnpunten' omvormen tot kwaliteiten, je energie leren managen om steeds meer harmonie te brengen in alle facetten van je zijn, en zeer concreet dingen aanpassen waarvan je al lang duidelijk is dat ze aangepast dienen te worden.

Een boeiende tijd, maar zeker een tijd waarin je grote stappen vooruit kan zetten wanneer je drempels durft over te gaan.

Wanneer je oude gewoonten, waarvan je weet dat ze niét goed zijn voor je, en die nog getuigen van het niet (genoeg) liefhebben, waarderen en respecteren van alle lagen van je Zelf (lichaam, emoties, denken en spirituele lagen) durft te vervangen door nieuwe gewoonten wat betreft het goed behandelen van je lichaam, zachtheid en liefde te voelen voor jezelf, te denken vanuit je Hoger Zelf, het toepassen van schoonmaak en telkens weer voeden en upgraden van je energieveld. Dan zal je dit jaar voelen dat er een nieuwe lichtheid in je komt, dat je luchtiger omgaat met de dingen des levens, dat je meer kan relativeren als het wat minder gaat, en dat je stilaan meer en meer nieuwe mogelijkheden gaat zien die jouw oneindige potentieel opentrekken. Zodat je steeds meer de hoogste versie van jezelf gaat leven. Fijn.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.