Maar liefst 5 planeten retrograde ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

Er lopen sinds gisteren maar liefst 5 planeten retrograde, en dat brengt nog meer dan voordien de focus bij heraflijning, herziening, en herschikking. Meer dan ooit is dit de tijd om jezelf regelmatig vragen te stellen. Welke grote thema's zijn nu aan de orde in je leven?

Wat roept er om verandering, vernieuwing en waar dient er het dringendst een frisse wind doorheen te waaien?

Waar knelt je leven teveel?

Waar ben je toe aan doorbraak, bevrijding, in welke aspecten van je leven snak je naar meer vrijheid?

Wat zijn je prioriteiten nu en de komende tijd, en hoe kan je de dingen in je leven herschikken en herorganiseren om een grotere harmonie te krijgen? Waaraan, aan wie, aan welke situatie verspil je teveel energie?

Het is alsof je ogen stilaan meer open gaan, en je pas nu echt zal zien welke waarde dingen hebben in je leven. Misschien heb je tot nu toe de waarde van dingen onder- of overschat, en kom je nu stilaan tot inzicht.

Misschien ga je nu pas waarderen wat of wie er altijd is geweest, of ontdek je dat je dringend mag gaan werken aan je Zelf-waarde én Zelf-waardering.

Mensen groeien nu in snel tempo, en groeiende bewustwording kan ook maken dat je meer tijd en energie wil gaan besteden aan bepaalde dingen, of aan bepaalde mensen, omdat je nu pas hun diepe waarde ziet.

Het kan even goed zo zijn dat je niet langer nog energie en tijd wil besteden aan bepaalde dingen of relaties, omdat je voelt dat dit niet meer oké is en dat de balans al lang zoek was.

Een heel boeiende tijd, waarin ieder intens aan zijn eigen stukken werkt. Voor sommigen betekent dat nu pas écht diepe schoonmaak, heroriëntering en diepe transformatie, en voor anderen veel vernieuwing, creativiteit, en kiezen én concreet maken van nieuwe paden. En alles is oké, je staat gewoon waar je staat, en niemand's pad kan vergeleken worden met het pad van een andere, daaraan willen we in de Nieuwe Tijd geen energie meer verspillen, want die hebben we nu echt wel nodig voor andere dingen. Die er écht toe doen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Corona en de ontspoorde mannelijke energie in deze wereld

Actuele boodschappen voor lichtwerkers


 Zondag 7 juni om 20:00 uur

 Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

 Pamela Kribbe channelt Moeder Aarde en Maria Magdalena

 

Corona en de ontspoorde mannelijke energie in deze wereld

 

Pamela channelt de Aarde (Gaia) over de relatie tussen de coronacrisis en de diepe invloed van een mannelijke energie die vervreemd is geraakt van het hart, de focus overmatig op het mentale legt en het contact kwijt is met het vrouwelijke.

 

Het vernietigende effect van deze ontwortelde mannelijke energie, zegt de Aarde, is niet iets wat zich alleen in de buitenwereld voltrekt (denk aan de verwoesting van de natuur en de onmenselijkheid van een voornamelijk op consumptie en productie gerichte economie). De ontspoorde mannelijke energie zit ín ons allen en beïnvloedt ons dagelijks denken, voelen en handelen.  Het obsessieve denken, gericht op beheersing en controle, is een tweede natuur geworden, en de huidige crisis wijst op de grenzen aan deze houding. 

 

De natuur, de aarde, geeft die grenzen langzamerhand steeds duidelijker aan; de coronacrisis is één manier waarop de wal het schip keert.   

 

Er is een vrouwelijke energie in de aarde, en in ons als kinderen van de aarde, die gezien en gehoord wil worden. We kunnen haar echter niet horen met het verstand, wel met ons hele wezen, dat zoveel meer omvat dan het denken.

 

Voelen vanuit je buik – laat de crisis vóór jou werken

 

Pamela channelt Maria Magdalena over de noodzaak om – juist nu – te gaan leven vanuit je innerlijke weten, dat zich energetisch gezien in de buik bevindt en niet in je hoofd. Maria Magdalena zal erop wijzen dat de ontwrichtende effecten van de huidige crisis vooral dat deel van jezelf raken dat niet in harmonie is met je ziel. 

 

Angst, niet willen voelen, wegvluchten en mentale oplossingen bedenken voor de problemen in je leven, zijn reacties die niet overeenstemmen met wat de ziel in jou wil. Jouw ziel wil niet ‘gelukkig zijn’ op een oppervlakkige manier of ‘alle zaken op orde’ hebben. Jouw ziel wil dat je aandacht geeft aan het essentiële: wat geeft je leven zin, wat ráákt jou ten diepste, waar wil jij echt energie in stoppen? Deze crisis nodigt uit tot een fundamentele herbezinning daarop en Maria Magdalena zal in deze channeling ingaan op het belang van ‘zakken in je buik’ en ‘de diepte ingaan’, opdat het licht van je ziel werkelijk kan indalen.

 

Actuele boodschappen voor Lichtwerkers op zondag 7 juni om 20:00 uur. 

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.