Loslaten om volledig te kunnen stromen ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Ons “huis” is volledig gestript. Leeggehaald en opnieuw opgebouwd. Mooier en inventiever dan wij ooit voor mogelijk hebben gehouden.

Een grote  “valkuil” is nu dat wij nog steeds doen alsof wij in het oude huis wonen. Alle moderne snufjes die aangebracht zijn, worden niet echt herkend. Daardoor ligt veel van het nieuwe potentieel er werkloos bij.

Je kan het vergelijken met een ouder iemand, die gewend is zijn eigen merk auto te blijven rijden.

Die auto wordt van tijd tot tijd ingeruild. Die auto is voorzien van de nieuwste snufjes. Maar de man heeft alleen het licht, de richtingaanwijzer en de ruitenwissers nodig. Dus waarom zou hij zich druk maken over al die andere handigheidjes die hem geboden worden?

 

En zo gaat het ook met ons...

 

Wij hebben een volledige upgrade gehad, maar laten nog heel veel onbenut.

De processen hebben allemaal met elkaar te maken. Je staat nu onder een behoorlijke maatschappelijke druk, die o.a. nodig is om je naar je eigen kracht te laten gaan. Jij hebt niet in de gaten wat je allemaal kan. Hoe je nog veel, veel meer uit jezelf kunt halen.

Door tegen het universum te zeggen, kom maar op. Ik volg je op de voet. Daag mij maar uit. Ik heb de kracht en de moed om deze nieuwe manier van leven aan te pakken. Dan zal je leven een geweldige wending nemen. Je zal vliegen en stromen in die hogere dimensies. Je laat al het oude achter je. Het dient je niet meer. Nee, sterker nog, het remt je groei af.

Door vast te houden aan het oude, gaan er deuren dicht, die anders open waren gebleven.

Wij manifesteren in hoog tempo. En misschien weet je het even niet meer. Prima, dat is heel goed. Ga dus lekker achterover zitten. Dan ga je terug naar het moment van NU. Dan zal je de volledige verbinding voelen met het universum. Die verbinding is één van de belangrijkste nieuwe snufjes

in je vernieuwde uitrusting.

De druk van het moment waarin wij leven, is de stimulans om je vernieuwde jij te gaan onderzoeken.

Nieuwsgierig als een kind voelen en uitzoeken hoe het eigenlijk in elkaar zit. Voel dat je heel creatief bent in het vinden van die nieuwe wegen. Jij kunt veel meer dan je denkt. Je weet veel meer dan je denkt. Je ziet meer dan je denkt. Je nam het allemaal maar als “gewoon” aan, maar door er mee te leren werken blijkt het niet gewoon, maar buiten-gewoon te zijn.

Vind jezelf dus opnieuw uit. Ga dat heerlijk vernieuwde huis onderzoeken en probeer al die nieuwe snufjes uit. Die nieuwe auto kan zoveel meer dan je denkt. Het is zo bijzonder allemaal. Ga naar je kracht. Voel die vrijheid. Voel die blijheid en je zal vliegen. Net als de adelaar boven de storm.

Je bent uitgenodigd en je bent meer dan welkom.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.