Live channeling event Arjun in Amersfoort 2 oktober 2022 ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland


Lieve Lichtwerkers,

 

Aanstaande zondagmiddag - op 2 oktober 2022 - organiseert Maartje Lute - een Nederlandstalig LIVE Arjun channeling event met Wieteke Koolhof in Amersfoort.

De kaartverkoop gaat snel - maar er zijn nog een paar plekjes beschikbaar.

Arjun Channeling Event Amersfoort

Nederlandstalig Event | Tickets € 44,- pp incl. thee en iets erbij in de pauze

(Opgelet: dit event wordt georganiseerd door Maartje Lute, niet door Lichtwerkers Nederland)

 

Event beschrijving


Op zondag 2 oktober organiseren wij een bijzonder event in Bindi! Wees van harte welkom in deze open vraag en antwoord met Arjun van de Yahyel (gechanneld door Wieteke Koolhof). De setting lijkt een beetje op die van een satsang, alleen in dit geval wordt er afgestemd op buitenaards (Extra Terrestrial) contact.

De Yahyel zijn een ras wat qua uiterlijk erg ons lijkt, maar wat verder door is geëvolueerd. 5D is voor hen een normale staat van zijn. Zij leven in harmonie met elkaar en het is hun passie om ons reflecties aan te dragen van datgene - wat er als hogere potentie in ons leeft. Zij werken samen met onder andere Sirius en de Pleiaden – in de voorbereiding van ons menselijk collectief op open (ET) contact. Waar het precies vanaf hangt of dit daadwerkelijk gaat gebeuren, ligt volgens Arjun volkomen bij ons (als mensen) en of wij het in onszelf kunnen vinden om in liefde te leven met elkaar en met deze prachtige planeet.

 

Hoe we die 'Staat van Zijn' praktisch kunnen omhelzen, wordt op een direct inzetbare manier – en altijd met liefde en een knipoog, aan ons terug gereflecteerd door dit ET-ras. Laat je verassen door de informatie EN door de energie die meekomt met dit live channeling event.

 

De Yahyel helpen ons graag om hogere frequenties te belichamen en om te gaan met uitdagingen die we in ons leven van alledag kunnen tegenkomen. In de Q&A kun je elke vraag stellen die jou beweegt; bv over herhalende dromen, meta-fysische onderwerpen, gezondheid, of waarom dingen in de wereld zijn zoals ze zijn - niets is te gek. Het is de passie van onze dierbare interstellaire familie, om ons te inspireren een hogere trilling te omarmen. Dit kan voelbaar zijn in de ruimte - niet alleen in de woorden die doorkomen, maar ook in de energie die aanwezig is tijdens de channeling.

Tijden

 

❥ 14:50-15:00 inloop

 

❥ 15:00-15:05 welkom en inleiding

 

❥ 15:05-15:50 Eerste helft Channeling: transmissie en Q&A

 

❥ 15:50-16:10 PAUZE met thee en iets erbij (inclusief in de prijs)

 

❥ 16:10-17:05 Tweede helft Channeling: volledig open Q&A

 

❥ 17:05-17:30 Ruimte voor uitloop channeling & napraten voor wie wil

Intoductie


Wieteke Koolhof is een Interstellar channel en beeldend kunstenares uit Nederland. Sinds haar 3e ervaart zij bewust contact met Buitenaardse wezens. Gedurende haar hele leven hielpen deze multidimensionale ervaringen haar in haar eigen spirituele groei en leidden haar er uiteindelijk toe om naar voren te treden met deze verbindingen als zijnde een 'ET-channel', met de focus op de hybride rassen. Ze reist regelmatig internationaal om haar passie en vreugde over deze onderwerpen te delen als New Paradigm-spreker en YouTube-vlogger. Tevens is zij te vinden met haar werk Gaia Televisie in het programma 'Interviews with Extra Dimensionals' . In de afgelopen jaren werd zij met name bekend met haar channeling werk voor Arjun van de YahYel. 

Arjun Channeling Event Amersfoort

Nederlandstalig Event | Tickets € 44,- pp incl. thee en iets erbij in de pauze

(Opgelet: dit event wordt georganiseerd door Maartje Lute, niet door Lichtwerkers Nederland)


❥ Voor vragen kun je mailen naar Maartje Lute via: arjun.channeling.event@gmail.com


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief