Liefde en vrijheid in nieuw perspectief ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij zijn een heel bijzondere fase binnen gegaan. Wij stijgen al maar hoger in onze energie.


Het is voor ons niet gemakkelijk om te begrijpen wat er precies gebeurt. Levens lang hebben wij ons staande moeten houden. Hebben wij vaak met ons eigen leven de vrijheid moeten bekopen. Onze keelchakra’s zijn pijnlijk van het uitschreeuwen van die oude pijnen.

En dan…….

Komt er een nieuwe golf energie die ons letterlijk optilt. Wij hebben als leeuwen gevochten voor onze vrijheid. In diverse levens, in diverse vormen. Vrijheid en respect werden in wetten vastgelegd.

Wat kan een wet voor iemand doen? Een wet geeft geen vrijheid, die geeft een extra beknelling. Je moeten houden aan…..

Nu gaat de mens verder over de regenboogbrug en voelt dat er wezenlijk iets verandert. Ons hart gaat verder open. Onze fysieke ogen zijn verbonden met ons hart. Wij ZIEN die ander. Wij VOELEN die ander. Wij RESPECTEREN die ander en daardoor voelen wij respect voor onszelf.

Juist door de omstandigheden waarin wij zitten zijn liefde, vrijheid en respect onder een vergrootglas komen te liggen.

Voordat de wereld stil viel, werden wij bijna door elkaar onder de voet gelopen. Voelden wij het gehijg in onze nek. Hebben wij letterlijk geschreeuwd om afstand en respect.

Dit hele proces wordt vanuit het universum geleid. Wij voelen ons gedragen, maar begrijpen dat gevoel nog niet helemaal.

Onze harten zijn geopend. Onze energietrilling is sterk verhoogd. Wij kunnen bij onze eigen kracht komen. Die kracht is nu ontdaan van ego, maar versterkt door het hart.

Vrijheid, gelijkheid, werd in wetten vastgelegd. Dat had in de lagere dimensies nauwelijks invulling. Het waren regels, neergeschreven, hol. Nu zitten wij in een hoge trilling en geeft ons hart inhoud aan die regels.

Nu zijn die regels niet meer nodig. Wij zitten in die hoge trilling. Vrijheid, respect, liefde naar elkaar is daar vanzelfsprekend. Daar zijn geen regels voor nodig.

Daar gelden de ON-geschreven wetten van gelijkWAARDIGheid. Niemand hoeft je dat uit te leggen wanneer je verbonden bent met je hart.

Wij zijn een brug overgegaan en weten dat wij gezien worden. Er is weer een WAARDEVOL segment aan ons menselijk bestaan toegevoegd. Liever gezegd, terug gegeven.

Het universum ondersteunt en stuurt ons proces. Wij zijn slechts de spelers op het aardse toneel. Allemaal krachtige en liefdevolle spelers, die hun sporen al levens lang verdiend hebben. Het zijn stuk voor stuk sterke en liefdevolle zielen.

Het spel ontvouwt zich steeds verder. Het licht geleid ons en brengt ons naar de overkant.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.