Lichtwerkers gaan nieuwe stappen zetten ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Wij voelen dat het licht op aarde snel verandert en wij merken dat wij zelf sterk aan het veranderen zijn.

Het oude zware deel begint zich los te maken. Wij voelen sterkere wisselingen in onze emoties. Kunnen al veel meer blij zijn ondanks…..

Hierin gaan wij nu weer nieuwe stappen zetten. De energie ondersteunt ons daarin en wij gaan in deze verandering weer in hoge mate het licht ondersteunen.

De lichtwerkers gaan energetisch de handen ineen slaan. Gaan zich energetisch met elkaar verbinden. Je kan het zien als dat onze handen en voeten elkaar raken. Wij vormen dan weer een “X” en daarmee ontstaat een net van licht.

Dit net gaat niet alleen het licht tussen de lichtwerkers versterken, het heeft daarnaast nog een heel bijzondere functie. Alle mensen die nog niet ontwaakt zijn en nog verbonden zijn met de 3e dimensie, worden in het “net” opgenomen en zo liefdevol naar de hogere trillingen meegenomen.

In die hogere trilling zullen zij gemakkelijker kunnen ontwaken. Zij gaan op een nieuwe wijze om zich heen kijken. Je hoeft dus alleen maar een liefdevolle lichtwerker te zijn. Je eigen licht te voeden en te versterken. Je eigen kruik vullen en goed gevuld houden.

❥ Ik ben licht, ik ben liefde, ik ben…..

Deze “lifting” is nu de nieuwste stap in ons proces. Wij zullen daardoor vele mensen kunnen helpen om zich met het licht te gaan verbinden. Zonder dat daar één woord bij gesproken wordt. De energie doet het werk. Jij hoeft niemand over de streep te halen. Het proces voorziet daar volledig in.

Meer mensen zullen nu gaan ontwaken. De maatschappij-vernieuwing heeft dat nodig. Het aardse proces “dringt” ons weer naar meer stilstand. Die is ook nodig, zodat de oude maatschappij nog meer barsten gaat vertonen, waardoor het licht naar buiten kan komen.

❥ De oude maatschappij zal volledig verdwijnen want het nieuwe is zich al aan het vormen. Vergelijk het met de plantjes die tussen de kieren doorgroeien. Zo gaat het nu ook met de verandering van de maatschappij. Niets is wat het lijkt en het zit allemaal prachtig in elkaar.

 

Houd je eigen licht brandend en fel. Kijk liefdevol in de ogen van de ander


Zie de liefdevolle ziel die in ieder mens aanwezig is. Maar die niet altijd naar de oppervlakte is kunnen komen. Jouw licht zal jezelf en de ander helpen in het totale proces. Het proces is zo mooi, zo bijzonder. Wij hoeven nu alleen maar ons met elkaar te verbinden. Hartverbindingen die gevoed worden door de BRON. Het echte werk is begonnen. Wij vormen een lichtnet en voeren zo de mensen naar het licht. Zo mooi kan het zijn en zo mooi is het nu geworden.

 

Namasté ''Ik zie het licht''

 

Martha Krul

spiritualroseofsilence.blogspot.com

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.