Lea van der Eem

Spiritueel Psycholoog & Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd


Jaren heb ik geworsteld met alles wat ik in mezelf voelde en waarnam. Ik was zo anders dan de mensen om mij heen. Lang heb ik gezocht naar iemand die mij kon begeleiden bij dat wat ik doormaakte. Tot het besef kwam dat de begeleiding die ik zocht alleen in mezelf te vinden is. Ik ben een pionier en wat ik zocht, bestond simpelweg nog niet.

 

Tijdens die ontdekkingsreis heb ik van binnenuit begrip gekregen van het proces (van ontwaken, de overgang van de derde naar de vijfde dimensie of naar de nieuwe aarde) en welke begeleiding er nodig is bij alle 'moeilijke' gevoelens die je tegenkomt in jezelf tijdens het doormaken van deze overgang.

 

Inmiddels staat mijn leven al vele jaren volledig in het teken van het vergroten van bewustzijn, groeien van begrip van de overgang naar de nieuwe aarde en integreren van de nieuwetijdsenergieën. Dit gaat samen met het dagelijkse leven met mijn drie dochters. 

 

Als spiritueel psycholoog heb ik ruim 16 jaar mensen individueel begeleid in mijn eigen praktijk. De laatste jaren is de nadruk komen te liggen op begeleiding bij het proces van losmaken uit de ‘oude’ energieën (angst, tekort, oordelen, onmacht, denken vanuit problemen, leven vanuit je hoofd) en ontvangen en integreren van het ‘nieuwe’ (licht, liefde, ruimte, vrijheid, verbinding, overvloed, vertrouwen, leven vanuit de verbinding met je hart en buik). Sinds 2018 begeleid ik online groepen

 

Ik begeleid bij het verruimen van je bewustzijn, vinden van en vertrouwen op je eigen waarheid, verdiepen van de verbinding met jeZelf, omgaan met alle frequentie-ophogingen en gevoelens die daar bij vrijkomen, het dieper aarden van je wezensenergie in je lichaam en je lichaam leren gebruiken als ankerpunt voor de steeds helderder licht.

Dit gebeurt allemaal vanuit een stevige verbinding met het lichaam en de aarde. Het is juist de bedoeling in deze tijd dat al die mooie energieën niet meer blijven zweven maar echt op de aarde worden geïntegreerd en in het dagelijkse leven worden gebracht.

 

Ik maak van nature makkelijk contact met diepere bewustzijnslagen, voel waar de oorsprong zit van wat zich aan de buitenkant laat zien en breng, vanuit mijn hart en levens-lange ervaring, mensen dichter bij zichzelf.

Ik ben rustig, open, helder, warm en betrokken. Ik kan me afstemmen op heel subtiele energie en tegelijkertijd verbinding houden met het grotere geheel.

 

Het is mijn missie om een bron van licht, inspiratie, bewustzijn, informatie en steun te zijn voor alle mensen die de overgang willen maken en op hun unieke manier bij willen dragen aan de nieuwe aarde.

Ik groei in de nieuwe tijd, leer elke dag van alles wat ik meemaak, voel en ervaar en deel het geleerde zoveel mogelijk.

 

Ik geef informatie via artikelen, inzichten, energienieuws en tips via facebook en mijn nieuwsbrief en verzorg online energietransmissies en healingtrajecten voor (inmiddels grote) groepen.

De artikelen van Lea lees je hier.

De Lichtactivatie agenda kun je hier bekijken.

En hier kun je de lichtactivaties nabestellen.

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur  in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland