Lea van der Eem

Spiritueel Psycholoog & Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd


Ik ben opgegroeid in een gezin met zowel veel donker, pijn, onbegrip en karma, als in spiritualiteit en bewustzijn zoekende ouders. Als gevoelig mens en onbewuste drager van licht ging ik al als tiener/jongvolwassene op zoek naar hoe om te gaan met alle moeilijke dingen die ik voelde en tegenkwam in mijn leven. Dat was de start van een ontdekkingsreis door vele lagen van donker, verwarring, zwaarte, onzekerheid, angst en pijn heen, naar mijn innerlijke licht.

 

Tijdens deze lange, lange reis, werd laag na laag doorleefd en afgelegd. Mijn focus bleef altijd naar binnen gericht: wie ben ik diep van binnen en wat is mijn waarheid? Helderheid en liefde waren en zijn mijn innerlijke drijfveren.

 

De afgelopen jaren begon ik langzaam wakker te worden uit al dat donker en dat proces is gaande, er komt steeds meer licht.

 

Inmiddels werk ik in opdracht van de lichtwereld. Naast dat ik moeder ben van drie (tiener)dochters, is mijn leven volledig gericht op het laten groeien van bewustzijn, ankerpunt zijn voor de nieuwe energie en mijn bijdrage leveren aan het collectieve ontwakingsproces.

 

Om wakker wordende dragers van licht te ondersteunen en begeleiden deel ik informatie door te schrijven over het proces van ontwaken, energie-ontwikkelingen en thema’s waarin licht geschenen mag worden. Dit allemaal op basis van eigen ervaringen.

 

Na sinds 2003 vele mensen individueel te hebben begeleid als spiritueel psycholoog, heb ik in 2018 de overstap gemaakt naar het verzorgen van lichtactivaties voor grote groepen. Om zo op steeds diepere lagen licht te brengen in collectieve thema’s.

 

Alles wat ik doe en aanbied is gericht op verder ontwaken, je herinneren wie je bent, wakker worden voor je taak in dit leven, verdiepen in jeZelf, het aarden van steeds hogere frequenties in je lichaam en vertrouwen op je innerlijke waarheid.

 

Waar ik lange tijden van onrust, onzekerheid, angst, beperking en tekort heb gekend, is er nu een groeiend gevoel van bewustzijn, helderheid, vertrouwen, vrijheid en overvloed. Dat zijn de lichtfrequenties waarvoor ik ankerpunt ben.

 

Ik ben heel blij dat we al zover zijn in dit ontwakingsproces en voel me dankbaar voor alle verbindingen die tussen de dragers van licht tot stand komen en het nieuwe veld dat we samen met zovelen creëren.

 

Shine bright

❥ Lea 

❥ Lees Lea's artikelen

Doe mee met een Lichtactivatie

Bestel audio opnames
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland