Lichtactivatie van het tweede chakra

Zaterdag 22 - 2 - 2020 om 20 uur Lea van der Eem


Veel dragers van licht hebben, door hun innerlijke verlangen van licht brengen in het donker, oude energieën van hun omgeving overgenomen en zijn deze gaan 'dragen'. Ook in het tweede chakra ligt oude energie opgeslagen. 

Door de voortdurende groei in bewustzijn kan licht, energie met hogere frequenties,   op steeds diepere lagen in ons systeem doordringen. 

 

Oude energie in het tweede chakra herken je aan:

 

Gevoel van tekort, issues met geld, issues met seksualiteit, niet comfortabel zijn met je lichaam, gebrek aan inspiratie, innerlijke leegte, weinig levensvreugde/-energie, depressiviteit, vervulling buiten jezelf zoeken (eten, liefde, werk, prikkels, mensen, verslaving, enz.).

 

Nieuwe energie in een gezond en stromend tweede chakra herken je aan:

 

Gevoel van genoeg: ik heb genoeg - ik ben genoeg, zin in het leven, levensenergie, vitaliteit, vreugde / plezier, genieten van je zintuigen en het hebben van een aards lichaam, stromende seksuele / creatieve energie, geïnspireerde ideeën, verbinding met jeZelf, overgave aan de goddelijke stroom en timing, innerlijke vervulling en rijkdom (weerspiegeld door overvloed in je buitenwereld in de vorm alles wat je maar kan wensen en wat jou als ziel dient), jezelf geven wat je nodig hebt, het vertrouwen dat je het recht hebt te krijgen wat je nodig hebt, kiezen voor voedsel / bezigheden / mensen / situaties die voedend voor je zijn.

 

Tijdens deze activatie word je op liefdevolle wijze door Lea en de lichtwereld begeleid.  Je ontvangt upgrades van licht, liefde en bewustzijn, die de lichtkracht en doorstroming in jouw tweede chakra op diepere lagen activeren dan eerder mogelijk was.  Dit biedt ondersteuning voor jouw hele proces en werkt ook na de activatie door.

 

Door te ontvangen en ervaren leer je tegelijkertijd jouw energie en bewustzijn te gebruiken.


 Zaterdag 22 - 2 - 2020
 om 20 uur

 

 Thuis op je eigen fijne plek

 

 Bijdrage € 17,50

Op donderdag 20 - 2 - 2020 om  20 u is de lichtactivatie van het eerste chakra.

De onderste twee chakra's zijn nauw met elkaar verbonden.

In de bijzondere energie van deze poortdagen (20-2-2020 en 22-2-2020) mogen beide chakra's licht-upgrades ontvangen.

Wil je aan beide lichtactivaties meedoen, dan is de bijdrage € 30,-.

Hier kun je meer informatie lezen over het eerste chakra.

Aanmelden

  

Door op de knop hieronder te klikken, kom je eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

 

Belangrijk:

 

Als de betaling is afgerond, klik je op de knop 'betaling bevestigen / afronden / ga verder'. Dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing.

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je direct daarna een een bevestigingsmail. Het is goed om ook je spam checken. Krijg je deze mail niet, dan kun je het beste contact met mij opnemen via de mail.

 

N.B. Voor de energetische helderheid, dient iedere persoon die mee wil doen, zich zelf aan te melden. 1 aanmelding geeft toegang tot de activatie voor 1 persoon.

 

Vanaf het moment dat je je aanmeldt, verbind je je energetisch aan het proces. Je wordt meegenomen in de afstemming / voorbereiding en de energie zal voor je gaan werken.

  

Kan je niet op dit tijdstip? Dan kan je de audio opname gewoon op je eigen moment luisteren. Deze geeft jou toegang tot de energie van de activatie.

❤ Ik wil graag meedoen met lichtactivatie chakra 1 + 2

❤ Ik wil graag meedoen met lichtactivatie chakra 2


Hoe gaat de activatie?

 

Op de dag van de activatie (ongeveer tussen) 16:00 uur en 17:00 stuurt Lea je in een mail met een speciaal hiervoor gemaakte audio opname als mp3 bestand met daarbij verdere uitleg. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Om 20 uur luisteren we allemaal tegelijk de opname.

Door Lea's stem word je op liefdevolle en duidelijke wijze begeleid bij hoe jij je aandacht in jezelf en je lichaam kan richten. Het luisteren naar de audio is ondersteunend om jou energetisch te openen, zodat je de energie van deze activatie zo diep mogelijk kan ontvangen. De activatie / transmissie brengt jou dieper in je lichaam en vindt plaats op meerdere energetische lagen. Jij zal precies dat ontvangen wat aansluit bij waar jij op dit moment bent in jouw proces.

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Door het luisteren van de opname krijg je toegang tot de energie. Sowieso kun je de opname nog zo vaak luisteren als voor jou goed voelt.

 

De dag erna ontvang je een nabesprekingsmail waarin Lea haar ervaring met je deelt. Deze mail bevat waardevolle informatie die jou meer inzicht geeft in de energetische processen die zich op dieper niveau afspelen. 

Ervaringen van deelnemers aan eerdere activaties / energietransmissies:


❤ "Wow. Wat een mooie transmissie is dit voor mij geweest. Ik hoop voor vele anderen met mij ook, zo voelt het wel althans. De Lichtwereld komt voelbaar steeds dichterbij. Tastbaarder en bereikbaarder. Onderweg naar huis. Hartelijk dank voor jouw fijne begeleiding, je stem en je hele Wezen." 

❤ "Dank je wel voor deze prachtige lichtactivatie. Wat een herkenning en inzichten heeft het me gegeven. Ik snapte het ineens. Patronen, ieders pad, mijn stuk daarin, en vooral het licht van 2020 ben jij! Ja natuurlijk, hoe anders."

❤ "Dank je wel, Lea! Was heel bijzonder. Voel me ruimer, lichter en vrijer." 

 

❤ "Wat een bijzonder en sterk veld!  Dankjewel voor de prachtige licht transmissie."

 

❤ "Ik heb inmiddels al een paar activaties meegedaan en ze werken voor mij erg positief en krachtig.  Ik ervaar iedere keer een enorme verandering op zowel bewustzijnsniveau, evenals mijn fysieke gesteldheid."

 

❤ "Ik volg bij verschillende mensen healings, maar jij bent de enige die me de connectie met het lichaam zo bijbrengt... Jij bent de enige die me zo in dit lichaam brengt met je healings."

  

❤ "Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen.  Jouw activaties hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte. Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

 

❤ "Ik heb aan verschillende activaties van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, ze doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

❤ Ik wil graag meedoen met lichtactivatie chakra 1 + 2

❤ Ik wil graag meedoen met lichtactivatie chakra 2


N.B. Vanaf het moment dat je je aanmeldt, word je meegenomen in de energetische voorbereidingen.

Een aanmelding kan daarom niet worden geannuleerd.

Als je niet kan op het genoemde tijdstip, kan je de audio opname op je eigen moment luisteren.

Deze geeft je toegang tot de energie van de activatie / transmissie.

Maandag 24-02-20 om 20:00 uur ◈ Pamela channelt Maria Magdalena ◈ Te ontvangen vanuit je eigen fijne plek: lekker thuis. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland