Lichtactivatie van het eerste chakra

Donderdag 20-2-2020 20 uur Lea van der Eem

Deze lichtactivatie is geweest. Je kunt de opnames van chakra 1 en chakra 2 nu bestellen in de webshop. Dan kan je de audio opname gewoon op je eigen moment luisteren. Deze geeft jou toegang tot de energie van de activatie.

Ervaringen van deelnemers aan eerdere activaties / energietransmissies:


❤ "Wow. Wat een mooie transmissie is dit voor mij geweest. Ik hoop voor vele anderen met mij ook, zo voelt het wel althans. De Lichtwereld komt voelbaar steeds dichterbij. Tastbaarder en bereikbaarder. Onderweg naar huis. Hartelijk dank voor jouw fijne begeleiding, je stem en je hele Wezen." 

❤ "Dank je wel voor deze prachtige lichtactivatie. Wat een herkenning en inzichten heeft het me gegeven. Ik snapte het ineens. Patronen, ieders pad, mijn stuk daarin, en vooral het licht van 2020 ben jij! Ja natuurlijk, hoe anders."

❤ "Dank je wel, Lea! Was heel bijzonder. Voel me ruimer, lichter en vrijer." 

 

❤ "Wat een bijzonder en sterk veld!  Dankjewel voor de prachtige licht transmissie."

 

❤ "Ik heb inmiddels al een paar activaties meegedaan en ze werken voor mij erg positief en krachtig.  Ik ervaar iedere keer een enorme verandering op zowel bewustzijnsniveau, evenals mijn fysieke gesteldheid."

 

❤ "Ik volg bij verschillende mensen healings, maar jij bent de enige die me de connectie met het lichaam zo bijbrengt... Jij bent de enige die me zo in dit lichaam brengt met je healings."

  

❤ "Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen.  Jouw activaties hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte. Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

 

❤ "Ik heb aan verschillende activaties van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, ze doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

❤ Bestel nu de opname chakra 1

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland