Hoe komt een lichtactivatie tot stand?

 

Ik wil graag met jullie delen hoe het proces van het tot stand komen van een lichtactivatie bij mij gaat. Ik schreef al eerder dat ik samenwerk met de lichtwereld en dat is ook bij een activatie zo.

Het begint met het ontvangen van een thema. De manier waarop ik informatie ontvang is door opeens te weten dat iets zo is of mag verlopen op een bepaalde manier. Ik ontvang altijd via mijn lichaam, daar voel ik eerst de energie, die daarna langzamerhand woorden krijgt.

Vanaf het moment dat duidelijk is wat het thema is, ga ik een proces in betreffende dat thema. Eén van de eerste stappen is het op de website zetten van alle informatie. Daarmee ontstaat er een soort basis en wordt de energie ‘aan’ gezet. Het wordt al zichtbaar gemaakt en van daaruit kan het zich verder ontwikkelen.

De weken daarna stem ik me af op de energie van het thema. Ik ontvang uitleg en informatie, allemaal weer door te voelen in mijn lichaam. Dus niet doordat ik bewust contact heb met wezens uit de lichtwereld. En toch is duidelijk dat die informatie uit de hogere bewustzijnsvelden komt.  Deze gevoelens probeer ik zo goed mogelijk weer te geven in woorden en dit deel ik met jullie door erover te schrijven op Facebook en in nieuwsbrieven.

In mijn persoonlijke dagelijkse leven komen situaties op mijn pad die helpen mijn begrip te verdiepen. Dit gebeurt op allerlei manieren. Veel wordt duidelijk gemaakt in het contact met mijn drie dochters, maar ook bijvoorbeeld door een mail die ik ontvang over de ervaringen van iemand anders, een berichtje dat ik op Facebook lees, een film zie ik zie, iets wat ik ervaar tijdens een wandeling in de natuur. Het kan van alles zijn.

Daarbij word ik geraakt op diepere lagen in angst, pijn, schuld, schaamte, oordelen, enzovoort. Zo wordt de richting gewezen waar oude energie ligt opgeslagen, zowel in mijn systeem als in de collectieve velden. Doordat ik voel waar de oude energie aanwezig is, weet ik ook waar nieuw bewustzijn en licht nodig zijn.

Tijdens dit proces leer en verdiep ik steeds verder. 

Dit is tot nu toe vaak een intens proces geweest en het vraagt om veel bewustzijn en kracht om deze oude energie in goede banen te kunnen leiden. Dit geleiden van energie gaat weer altijd door mijn lichaam heen.

Ook zie ik met terugwerkende kracht lessen in situaties van vaak tientallen jaren eerder in mijn leven. Die situaties worden in mijn herinnering gebracht, zodat ik daar met het bewustzijn waartoe ik nu beschikking heb, naar kan kijken. Ook via deze weg ontvang ik inzichten en nieuw begrip.

Ondanks dat het vaak pittige processen zijn waar ik doorheen wordt gestuurd, is het gelukkig inmiddels ook regelmatig een feestje om zo te mogen leren en de grote rijkdom aan lessen die in mijn leven liggen opgeslagen, te ervaren.

Tijdens de voorbereidingen ontvang ik ook telkens stukjes informatie over hoe de audio opname voor deze lichtactivatie inhoudelijk vorm mag krijgen. Zodat deze de uiteindelijke activatie / energietransmissie zo goed mogelijk zal begeleiden.

Tijdens de activatie wordt van mij gevraagd om helemaal afgestemd te zijn in mezelf, in mijn lichaam, en diep in mijn energie. Dat is waar het gebeurt. Daar wordt de energie geactiveerd, geaard, verbonden en doorgegeven. Voelen door dieper in mijn eigen lichaam te gaan is mijn manier van afstemmen op alles: andere mensen, de lichtwereld, voelen over tijdlijnen heen  (in vorige levens of in dit leven), voelen door ruimte heen (naar andere plekken, situaties of mensen). 

Aan het begin van het proces, als ik het thema krijg aangereikt, heb ik meestal nog geen idee hoe ik dit allemaal moet gaan doen. Toch hoef ik me nooit zorgen te maken. Ik krijg altijd stapje voor stapje alle informatie aangereikt die nodig is. Elke keer is het weer anders en nieuw.

Het belangrijkste wat ik nodig heb is de focus op het verruimen van bewustzijn, vertrouwen, overgave en heel veel ruimte leeg houden, waardoor ik de mogelijkheid creëer om te kunnen ontvangen.

Als laatste schrijf ik op basis van wat ik heb gezien, gevoeld en ervaren tijdens de activatie een uitgebreide nabesprekingsmail. Ook deel ik eventuele boodschappen die ik heb ontvangen. En daarna ontwikkelt dit thema zich in ieder van ons en in het collectieve veld op een perfect passende manier en in een perfect passend tempo verder… 

 

De lichtwereld

 

De lichtwereld bestaat voor mij niet uit concrete personen of wezens, maar is gewoon iets wat er IS.

De lichtwereld heeft oneindige mogelijkheden om mij haar boodschappen door te geven.

 

Ik ontvang boodschappen in de lucht en de wolken.

Ik ontvang inzichten door de ervaringen die ik opdoe, mensen die ik spreek, situaties die op mijn pad komen.

Ik ontvang informatie via films, TV-programma's, liedjes en internet.

Ik ontvang opdrachten in de natuur, via planten, bomen en dieren.

Ik ontvang inzichten en een dieper begrip in mezelf.

 

Alles heeft voor mij een diepere betekenis en ik leer van elke ogenschijnlijke oppervlakkige situatie.

Alle eerdere ervaringen in mijn leven, zijn een basis waardoor ik dingen nu kan begrijpen.

Soms wil iets op een bepaalde manier gebeuren en begrijp ik pas achteraf de achterliggende reden.

 

Ik schrijf artikelen, nieuwsbrieven en deze stukjes op Facebook in opdracht van de lichtwereld en vanuit wat er in mij is.

Ik plan healings in opdracht van de lichtwereld.

De thema's voor de healings en hoe ik de audio's kan vormgeven, worden aan mij 'gegeven'.

Hoe ik de energietransmissies kan 'doen' weet ik door de lichtwereld.

 

Het is heerlijk om zo te kunnen werken.

 

Ik word gezien in wie ik ten diepste ben.

Wat ik voel is belangrijk.

Er is nooit druk, geen moeten: volledige vrijheid.

Het is belangrijk dat het zo goed mogelijk gaat met mij.

Mijn zielsontwikkeling staat voorop.

Ik mag alles in mijn eigen tempo doen.

Ik mag doen waarvoor ik hier op aarde ben.

Mijn talenten worden benut.

Ik mag doen wat ik leuk vind.

Sinds ik nauwer samenwerk met de lichtwereld komt er meer geld naar me toe (eerder was er een gevoel van tekort, nu een gevoel van overvloed).

 

 

Fijne werkgever. Echt een aanrader! :-) ''

❥ Lees Lea's artikelen

Doe mee met een Lichtactivatie

Bestel audio opnames


Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief


Jeshua gaat in op de armoede in de wereld, hoe daarnaar te kijken vanuit een spiritueel perspectief en in welke richting de oplossingen liggen voor dit schrijnende probleem. Ook wordt ingegaan op de vraag hoe jij je in je eigen individuele situatie verhoudt tot geld, tekort en/of overvloed en de stroom van ontvangen.

Elke eerste zondag van de maand worden de gechannelde boodschappen aangevuld door een inleidende meditatie van Gerrit die aansluit bij de informatie op dat moment.

 

Actuele boodschap voor lichtwerkers februari 2021

 

 Zondag 7 februari 2021 om 20:00 uur

❥ Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

❥ Eén channeling van Pamela Kribbe
Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland