Enkele ervaringen van deelnemers


❤ "Dank je wel voor jouw liefdevolle steun en stem..... fijn dat jij er bent! Jouw healings zijn voor mij een grote steun in het moeilijke proces dat ik doormaak. Ik ontvang telkens opnieuw kracht en vertrouwen."

❤ "Ik kan nog geen woorden geven aan hetgeen er allemaal in me gebeurt na de healing.  Alleen dat ik je erg dankbaar ben en voel dat het veel in me teweeg brengt . In MIJN buik. Hij krijgt veel meer aandacht nu. Het doet me goed alles in alle rust verder in te laten dalen, en dat de tijd te geven, het nog meer in mijn lijf te gaan wonen. Nóg meer thuiskomen in mezelf. Het ontroert me wederom."

❤ "Ik voelde tinteling en ontspanning in heel mijn lichaam. Blijdschap! Inzicht; voelbaar dat mijn pad van afgelopen jaar/jaren/levens;  "mijn pad was perfect!" (al deed het ook vaak pijn ;-) ). Ik voel door deze healing als of ik "gedragen ben" naar het nieuwe licht van 2020. Het woord "geüpgraded" kwam in mij op. Ik ben door de healing "ont"roerd en heeeeel diep aangeraakt...."

❤ "Wow. Wat een mooie transmissie is dit voor mij geweest. Ik hoop voor vele anderen met mij ook, zo voelt het wel althans. De Lichtwereld komt voelbaar steeds dichterbij. Tastbaarder en bereikbaarder. Onderweg naar huis. Hartelijk dank voor jouw fijne begeleiding, je stem en je hele Wezen." 

❤ “Sinds de healing voel ik meer ruimte en rust. Oude spanningen zijn losgelaten en ik land weer in mezelf. Ik voelde me lichter worden, alsof er een enorme last van mijn nek af werd gehaald. Ik ben dankbaar voor deze healing.”

 

❤ "Wat heerlijk om zo uitgebreid de aandacht in mijn lichaam te brengen. Mijn energie ging volop stromen. Het fijne aan deze healing is dat het eigenlijk zo simpel is. Ik kan dit ook heel makkelijk zelf toepassen in mijn leven."

 

❤ "Deze healing bracht mij terug in mijn lichaam, mijn kracht en in het vertrouwen in mezelf. Ik weet weer wat mijn pad is. Ook al is het moeilijk, ik weet nu weer: ik kan het wel."

 

❤ “Wat voel ik me gesteund door deze healings. Zo fijn om jouw stem te kunnen volgen en dan te voelen wat het met me doet. Door de opname vaker te luisteren merk ik dat het dieper gaat en zoveel rust en ontspanning geeft. Dank je wel mooi mens.”

❤ "Ik heb inmiddels al een paar healings meegedaan en ze werken voor mij erg positief en krachtig.  Ik ervaar iedere keer een enorme verandering op zowel bewustzijnsniveau, evenals mijn fysieke gesteldheid. Ik ben erg dankbaar dat ik jou ‘ergens op Facebook’ ben tegengekomen."

❤ "Ik heb in mijn leven mishandeling meegemaakt en ook seksueel misbruik. Tijdens de healing begonnen mijn kaken te ontspannen. Opeens voelde ik dat er een harde laag zowel om me heen als in mij verdween en oploste. Ik voelde me toen zachter en lichter worden, meer vrouw zijn en meer geland in mezelf. Warme stromingen gingen door mijn lichaam heen."

❤ "Ik wist het al wel, maar ik voelde het zo sterk deze healing: de verbinding met mezelf is het allerbelangrijkste. Ik doe vaak oefeningen en meditaties en dan is dit klaar en dan hup schiet ik weer in wat anders, laat ik het los… zo is het meer een kunstje wat je dan even doet. Ik kreeg heel duidelijk mee nu hoe ik in de onderstroom mag gaan zitten en het mee kan nemen, erbij kan blijven. Dat was erg fijn, die verbinding beter weer voelen! En vandaag blijft het nog enorm nagonzen en voel ik me nog steeds veel meer in verbinding. En... Eindelijk in weken ook weer eens heerlijk geslapen, wat een cadeau, dank je!!"

❤ "Door deze healing heb ik al mijn stress los kunnen laten. Het voelt alsof er een deur is geopend naar een heel andere wereld. Een wereld van rust, gemak, vertrouwen, liefde, ruimte en vrijheid. Heel fijn! Dankjewel!".

❤ "Heel HARTelijk dank voor de krachtige healing. Ik heb veel ervaren. Fysiek. Ik werd overvallen door veel voelbare neerdalende rust, eerst in mijn hoofd. Het gevoel dat ik zou kunnen slapen, wat niet gebeurde. Wel zakte ik af naar diepe ontspanning en ander laag van bewustzijn. Mijn hele onderbuik rondom mijn navel warmde op. De warmte breidde zich steeds meer uit, heel aangenaam. Ook naar boven mijn borstkas in en richting mijn rug."

❤ "Door het luisteren van de opname voel ik beter hoe ik om kan gaan met de grote hoeveelheid energie die ik voel op sommige dagen. Daardoor kan ik het beter aan en is het minder zwaar."

❤ ''Dit is de eerste keer dat ik het op tijd doe. Meestal doe ik het een dag erna. Maar je voelt de steun veel beter als je het tegelijk met de rest doet. Merk het eigenlijk vooral nu. Voel me weer een stuk lichter.''

 

❤ ''Dank je wel voor de prachtige Healing , ook iedereen bedankt die mee heeft gedaan , je kon dat ook voelen. Heel veel gapen wel 3 kwartier lang , heel ontspannen en warm licht. Mijn benen die vaak koud zijn, maar mijn hele lijf was warm. voel nu behoorlijk de griep , en ik snap waarom.''

❤ "Na de healing voelde ik een warm liefde gevoel in mij. Dit had ik al heel lang niet meer gehad."

'❤ 'Het was heerlijk, ik voelde het stromen. Mijn voeten waren in het begin koud maar werden lekker warm. Ik heb veel moeten gapen. Het ontroerde me toen ik hoorde dat er zoveel mensen meededen. Dank je/ jullie wel!''


❤ "Sommige healings voelen fijn of goed, andere zijn echt een mooi geschenk op het juiste moment, zo ook deze. Tijdens het openen van de energielagen en het opruimen van oude energie vielen er meteen lasten van mijn lichaam, ik voelde me licht worden en tegelijk 'zakken' in mijn lichaam. Aan het einde van de healing was alle donkere energie opgeruimd. Mijn innerlijke lichtbol was schoon met wit licht en straalde een mooie fonkeling uit. Licht was overal in mijn lichaam. Ik voelde een grote liefde en warmte in mijn hele lijf."

❤ ''Was voor mij ook de eerste keer. Echt ontzettend gaaf om mee te maken. Energie was ook duidelijk aanwezig.''

❤ ''Het was geweldig om hieraan mee te doen. Het was mijn eerste keer. Ik voelde een sterke energie rond mijn hoofd en definitief mijn blokkades. Ook zag ik verschillende mensen die meededen, dus de connectie was goed.''

❤ "Dank je wel voor deze healing. Het was een mooie healing en ook eentje waarbij ik veel tranen heb gelaten en dus veel heb kunnen loslaten."

❤ ''Heel fijne liefdevolle ervaring. Voelde energie door mijn hele lichaam. Kon blokkades in lichaam voelen. Veel oude energie mocht eruit( geeuwen/tranen ) Heel bijzonder; heel veel dank hiervoor.

❤ ''Via lichtflitsen, een warm/koud gevoel en geeuwen naar een toestand van opgelucht zijn, rust, licht en liefde. Dank je wel hiervoor. Warme knuffel.

❤ "Deze opname heeft mij super goed gedaan. Ik voel dat er echt "stukken van pijn en verdriet" zijn opgeruimd en dat ik meer kan voelen in mijn buik/onderbuik. Ik voelde enorm intens en even had ik een heftige krachtige pijn aan de linker kant in mijn onderbuik. De pijn ging over naar zachtere pijn en verdween. Ik weet dat er nog meer opgeruimd kan worden en ik ga de opname vaker luisteren."

❤ "Ik heb tijdens de healing veel energie gevoeld in mijn buik/ bekkengebied, laag in mijn onderrug is er veel losgelaten d.m.v. golven van tintelingen, stromend energie, warmte en pulserende bewegingen. De dag na de healing stond ik op met een gevoel van blijdschap en het geeft me nog meer stimulans om de dingen te doen waar ik al mee bezig ben."

❤ "Graag wil ik je laten weten dat ik veel aan je healings heb. Het is niet niks wat er naar boven komt, maar via jou voel ik dat ik hier niet alleen mee ben."

❤ "Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen.  Jouw healings hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte. Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

❤ ''Wanneer healing net zo populair wordt als sport. Zullen we vrede kennen.''

❥ Lees Lea's artikelen

Doe mee met een Lichtactivatie

Bestel audio opnames


Rijkdom en armoede vanuit spiritueel perspectief

 Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland