Chakra 5 in het volle Licht

❥ Donderdag 7 mei 2020 om 20:00 uur door Lea van der Eem


Veel dragers van licht hebben in vele lichtwerker-pionier levens trauma's opgelopen in het laten zien, delen en uitspreken van innerlijke waarheid. Deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat er diepe angst ligt opgeslagen in het vijfde chakra.

 

Oude energie in het vijfde chakra herken je aan:

 

Je klein houden

Angst om te zeggen wat je echt vindt of wil

Emoties binnenhouden 

Afgesneden van hart, gevoel, intuïtie & creativiteit 

Pijn of spanning in het keelgebied, heesheid of keelontstekingen 

Splitsing tussen hoofd en rest van het lichaam 

Maar de tijden zijn veranderd, het algemene bewustzijn op aarde is enorm gegroeid.

Mensen worden bij bosjes 'wakker' en nog veel meer mensen staan op het punt om uit  een diepe, lange slaap te komen.

Jouw stem, jouw energie en jouw waarheid zijn nodig.

Het is tijd dat ook jij met jeZelf naar buiten komt en je laat zien en horen!

 

In het licht van de volle maan ontvang je tijdens deze activatie upgrades van licht, liefde en bewustzijn voor het vijfde chakra, je keelchakra.

 

Samen openen we de poort naar jeZelf, zodat jij meer:

 

Kan leven vanuit jouw waarheid in diepe verbinding met jeZelf 

Kan leven in vrijheid 

Naar buiten kan brengen wat er in jou leeft 

Jouw innerlijke waarheid kan delen 

 

Deze lichtactivatie is zowel voor jou persoonlijk als het collectief.

 

De inhoud van de lichtactivatie groeit en krijgt vorm tijdens Lea's voorbereidingen en is afgestemd op de energie van het moment.

Informatie die voortkomt uit haar afstemmingen delen wij op Facebook en in onze nieuwsbrieven.

 

Meer achtergrondinformatie kan je lezen in het artikel  "Helen van angst meegenomen uit vorige levens". 

Chakra 5 in het volle Licht


 Donderdag 7 mei 2020 om 20:00 uur

 

 Thuis op je eigen fijne plek

 

 Bijdrage € 17,50

Hoe meld ik me aan ?


Door op de knop hieronder te klikken, kom je eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

Belangrijk:

 

Als de betaling is afgerond, klik je op de knop 'betaling bevestigen / afronden / ga verder'. Dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'ik meld me aan'.

Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze activatie.

Als je aanmelding goed is aangekomen, ontvang je direct daarna een een bevestigingsmail. Het is goed om ook je spam te checken. Krijg je deze mail niet, dan kun je het beste contact met mij opnemen via de mail.

 

N.B. Voor de energetische helderheid, dient iedere persoon die mee wil doen, zich zelf aan te melden. 1 aanmelding geeft toegang tot de activatie voor 1 persoon.

 

Vanaf het moment dat je je aanmeldt, verbind je je energetisch aan het proces. Je wordt meegenomen in de afstemming / voorbereiding en de energie zal voor je gaan werken.

  

Kan je niet op dit tijdstip? Dan kan je de audio opname gewoon op je eigen moment luisteren. Deze geeft jou toegang tot de energie van de activatie.

◈ Ik wil graag meedoen met 'Chakra 5 in het volle Licht'

 

Hoe gaat de activatie?


Op de dag van de activatie, (ongeveer) tussen 16 en 17 uur, stuurt Lea je een mail met informatie over de activatie. Hierin staat ook de link naar de audio opname die we voor deze activatie gebruiken. De opname kan je het beste beluisteren met je oortjes (op je laptop of telefoon). 

 

Om 20 uur luisteren we allemaal tegelijk de opname.

Door haar stem stem word je op liefdevolle en duidelijke wijze begeleid bij hoe jij je aandacht in jezelf en je lichaam kan richten. Het luisteren naar de audio is ondersteunend om jou energetisch te openen, zodat je de energie van deze activatie zo diep mogelijk kan ontvangen. De activatie / transmissie brengt jou dieper in je lichaam en vindt plaats op meerdere energetische lagen. Jij zal precies dat ontvangen wat jouw verder brengt in jouw proces van groeien in bewustzijn.

 

Tijdens de activatie is Lea een ankerpunt voor de nieuwe energie, ze aardt het groepsveld, zorg voor licht en veiligheid, geleid en geef richting aan de energie (aan zowel de nieuwe als de oude energie) en werk hierin samen met de lichtwereld. Dit allemaal om jouw proces te ondersteunen en het licht naar die plaatsen te brengen waar het in jou kan en mag gaan.

 

Lukt het je niet om op de afgesproken tijd mee te doen? Je kan de opname ook op je eigen moment beluisteren. Door het luisteren van de opname krijg je toegang tot de energie. Sowieso kun je de opname nog zo vaak luisteren als voor jou goed voelt.

 

De dag na de activatie ontvang je een nabesprekingsmail waarin Lea haar ervaring met je deelt. Deze mail bevat waardevolle informatie die jou meer inzicht geeft in de energetische processen die zich op dieper niveau afspelen. 

Ervaringen van deelnemers aan eerdere activaties / energietransmissies:

 

"Deze activaties helpen me erg in mijn proces van bewustzijn en opschonen, loslaten en nieuw licht binnen laten."

  

"Ik heb aan verschillende activaties van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, ze doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

 

"Ik vond de activatie heel fijn. Voelde veel warmte en liefde. Ik heb een diepe rust ervaren en heb me heel bewust door jouw stem laten leiden en ervaren wat er gebeurde. Ik heb heel veel meditaties gedaan en Webinars gevolgd maar zoals deze had ik nog niet ervaren. Heel bijzonder en mooi vind ik het. Dank je wel. "

 

"Vanaf de eerste seconden veel verdriet, veel tranen maar het was oké. Het was niet zwaar, het mocht er zijn. Op sommige momenten een overweldigend gevoel, een warme golf van energie en liefde door mijn hart en lichaam. Maar ook serene rust. Wat me het meest is bijgebleven; ik sta in mijn hart, zo groot en zo wit en licht, ik kijk omhoog en de ruimte is oneindig groot. ik sta daar nog net niet te juichen. Zo bijzonder…. Dank, dank, dank." 

 

"Bedankt voor je mooie sessie gisteren. Het heeft voor mij weer enorm geopend."

 

"Dank voor deze activatie die bij mij de diepere lagen heeft aangeraakt. Ik heb heel veel ruimte en lichtheid ervaren en een diepere verbinding / vertrouwen. Heel fijn!"

 

"Was heel bijzonder. Voel me ruimer, lichter en vrijer."

 

"Ik heb inmiddels al een paar activaties meegedaan en ze werken voor mij erg positief en krachtig.  Ik ervaar iedere keer een enorme verandering op zowel bewustzijnsniveau, evenals mijn fysieke gesteldheid."

 

"Ik volg bij verschillende mensen healings, maar jij bent de enige die me de connectie met het lichaam zo bijbrengt...Jij bent de enige die me zo in dit lichaam brengt met je healings."

◈ Ik wil graag meedoen met 'Chakra 5 in het volle Licht'N.B. Vanaf het moment dat je je aanmeldt, word je meegenomen in de energetische voorbereidingen.

Een aanmelding kan daarom niet worden geannuleerd.

Als je niet kan op het genoemde tijdstip, kan je de audio opname op je eigen moment luisteren.

Deze geeft je toegang tot de energie van de activatie / transmissie.Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland