Licht in het duister • Springplank naar de Kosmos ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland

Op dit moment van transitie van de Aarde - worden jullie als lichtwerkers uitgenodigd om vanuit een energie van wijsheid en gelijkwaardigheid te komen in het observeren van alle ogenschijnlijk niet-transparante praktijken op jullie planeet.

En zoals de maan een redelijke afstand heeft tot jullie planeet, zo wordt jullie gevraagd om je niet te laten meeslepen in de verhaallijnen van separatie, maar om vanuit een hoger perspectief de eenheid te blijven zien. Sterker nog; om deze eenheid vooral ook te blijven voelen, in je hart. Voor iedereen, zonder uitzondering, op dit podium van het leven zoals dat er nu uit ziet.

De tijd is er klaar voor – of beter gezegd; jullie zijn er klaar voor en wij nodigen jullie dan ook vriendelijk uit – om mee te kijken door deze kosmische lens en te genieten van het wonderbaarlijke speelveld wat zich opent met de realisatie dat JIJ op een hoger nivo – ook het sterrenstelsel omvat – waarin je nu denkt te bestaan.

Jullie zullen zien dat uiteindelijk met de evolutie van de aarde naar een hogere trilling, ook de boodschap achter dit spel tussen zon, maan en aarde met jullie mee zal transformeren, dat het allemaal, in zijn totaliteit lichter zal worden...

Wieteke Koolhof
design4awareness.com

Uit: de 'Maanspecial' - de gechannelde transmissie en kosmische meditatie door Wieteke Koolhof en Arjun van de Yahyel.

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Engelse lezing: ‘‘De volgende stap...”

Jeshua vertelde eerder dat we in dit leven een cyclus van levens afmaken. Tegelijkertijd komt er een einde aan een planetaire cyclus, omdat ook de aarde ook naar een andere vibratie verschuift. Waar staan we nu en waar moeten we ons op focussen in deze tijd van transitie?

 

Zondag 20 juni om 20:00 uur door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen. Wil je hier bij zijn? Dan kun je je aanmelden via Lightraisers Worldwide.Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, sommige afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.