Licht en donker zijn geen vijanden ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland


Hoewel je het misschien niet zou zeggen, zijn we op weg naar ver-EEN-iging. Terug naar de Eenheid, die er altijd en overal al was, maar vanwege ons gelimiteerde bewustzijn nog onvoelbaar en ondenkbaar bleef.


Nu alles in de wereld op de spits gedreven wordt, zullen de energetische velden en de uitingen van alles en iedereen zich gaan verhevigen. Het lijkt er in de derde dimensie op dat we gedwongen worden om 'twee kampen' te vormen. Maar let op: vanuit een hoger perspectief bekeken zullen de wakkeren opmerken dat die tweedeling alleen nog binnen de dualiteit kan bestaan.

Diegenen die deze tweesplitsing in hun bewustzijn al overstegen hebben zijn als een verbindend, hoger Liefdesveld aanwezig. Dat is hun Zielenmissie! Na vaak jarenlange, innerlijke louteringsprocessen zullen ze de stille roep van hun ware Missie voor dit aardse leven steeds krachtiger gaan horen. Hun aardse persoonlijkheid zal steeds meer omhuld en opgenomen gaan worden in de ware, goddelijke kern die ieder mens in zich draagt.

Dat deze kern soms zo moeilijk in anderen te zien is, heeft alles te maken met waar deze 'ander' zich mee identificeert. Indien er nog veel verstoringen aanwezig zijn in het mentale, emotionele en/of - wilslichaam zul je zelf ook meteen een aarzeling voelen in de verbinding met deze persoon.

❥ De kunst is dan vóórbij deze verstoringen uit te reiken naar de Ziel die achter die verstoringen aanwezig is.

Indien iemand zich waarachtig met de eigen goddelijke kern kan identificeren zul je in die verbinding een open deur en een warm hart aantreffen; openheid, kwetsbaarheid, helderheid, veiligheid en toegankelijkheid. Hier hoeft er niets verhuld of bestreden te worden, omdat in Liefde alles zichtbaar en aanwezig mag zijn.

Mensen die in staat zijn om de aardse tweedeling te overstijgen kiezen geen partij, zij oordelen niet en denken niet in 'goed of fout'.

❥ Zij zien dat iedere ervaring, binnen welk veld dan ook, kan bijdragen aan het verhogen van ons bewustzijn.

Wat je als ontwakende Lichtwerker kunt doen, is rustig blijven schouwen, en voelen wat er wel of niet bij jou resoneert.

Blijf waakzaam wanneer er gevoelens van angst of dreiging in jou opkomen; deze zullen oudere, nog niet geheelde delen van jou kunnen triggeren waardoor de gevoelens zich zullen verhevigen, en jou weer uit jouw loodlijn met jouw hogere Zelf kunnen halen.


Wil je echt bijdragen, doe dan iets waarbij je jouw hart verder voelt opengaan, waarbij je gevoelens van dankbaarheid, liefde, vrede en dat diepe oervertrouwen voelt toenemen.

Veel liefs,

Mieke & Vincent
www.miekevulink.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.