Leven zoals je altijd hebt willen leven ♥ Martha Krul ♥ Lichtwerkers Nederland

Het lijkt zo mooi wanneer je die regel leest. Het is ook mooi, maar zeker niet gemakkelijk.

Een groot deel van ons leven hebben wij hier naar uitgekeken. Mag het een beetje gemakkelijker? Waarom heb ik voortdurend het gevoel dat ik in “gevecht” ben met mijzelf? Heb ik voor dit moeilijke en lastige leven gekozen?

Je herkent het onmiddellijk. Je herkent jezelf hierin. Maar nu is er iets wezenlijks veranderd.

Wij zijn door perioden heen gegaan waarin wij bewust leerden om niet te veel aandacht aan ons ego te besteden. Ons ego dat ons steeds afleidde en ons op andere gedachten probeerde te brengen. Nu zijn wij weer een stap verder.

Het leven ontvouwt zich voor je op de manier zoals jij zou willen leven. Je krijgt een sterke verbinding met je eigen levenspad. Het pad dat jij voor je geboorte op aarde, al gezien hebt. De verbinding tussen ons en het universum is sterker. Hetgeen er tussen zat, is weg. De sluier is opgetrokken en weggehaald. Er is een open verbinding.

Nu is het aan jou om je sterker te verbinden met het universum en je begeleiders daar. Zij zien je, ze voelen je en weten wat jij graag zou willen.

 

Maar er is er maar één die de leiding heeft en dat ben JIJ

 

❥ Net als met het “spel” waarin wij op aarde zitten, bepalen de mensen op aarde hoe zij hun spel spelen.

Het universum is druk om daar samen met hen een balans in te houden. Alle processen lijken op elkaar. De aarde in haar spel, is het proces in het groot. Ons proces is daar een afgeleide van.

Door volledig in vertrouwen je tekens te volgen gaat je leven de wending krijgen die jij altijd hebt gewild. Maar dat is nog lang niet altijd even gemakkelijk voor ons. Wij zitten nog steeds voor een deel in de ervaringen van de lagere dimensies. Dat ego, en ik regel, is nog niet uit ons systeem. DAT maakt het in eerste instantie lastig om nu mee te stromen in die leiding vanuit het universum.

Let maar eens goed op hoe moeilijk het is om je in ALLE momenten over te geven en los te laten. Juist als er voor je gevoel te veel druk op de ketel komt, vallen wij heel gemakkelijk terug naar ons “oude” lagere dimensie denken en handelen.

 

Dit is de training voor de komende periode

 

Alle onderdelen hebben wij daarvoor al afzonderlijk getraind. Overal je tekens zien. De energie door je heen voelen stromen. Je weet dat het universum er voor je is.

Zie het als een spel. Speel het als een kind. Je zal er steeds meer plezier in krijgen.

JIJ bent een kind van het licht. Verbonden door het licht. JIJ brengt het licht. Daarvoor is het universum is eeuwig dankbaar.

Namasté

Martha Krul
spiritualroseofsilence.blogspot.com


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloadsLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn beschermd met auteursrecht.