Leven en dood ♥ Jeroen Koning ♥ Lichtwerkers Nederland

Nu we al weken geconfronteerd worden met overlijdens berichten wordt het tijd onze relatie met de dood eens onder de loep te nemen. De enige zekerheid in het leven is dat we dood gaan… waarom zijn we daar dan zo bang voor? We leven met de dood op de hielen en tegelijkertijd dagen we hem constant uit. We stappen in het verkeer op fietsen, motor‘s, scooters en in auto’s, treinen en vliegtuigen… voeren oorlogen en doen allerhande beroepen en sporten die een groot risico inhouden.

Maar dit noemen we gecalculeerd risico dat we daarom accepteren. Ondanks dat er bv alleen al in het verkeer duizenden slachtoffers per jaar vallen zien we de auto niet als een gevaar.

Dagelijks begeven we ons in situaties die ons noodlottig kunnen worden. Van dat wankele keukentrapje tot aan surfen in zee wanen we ons veilig omdat we denken het zelf in de hand te hebben.

Totdat er iets gebeurt wat we niet in de hand denken te hebben. Een ziekte of virus ‘overkomt’ ons in onze beleving. Plotseling schieten we in de angst. De dood komt dichtbij. Er gaan miljoenen mensen dood per jaar door honger, oorlogen, rampen en ziektes, maar daar sluiten we ons voor af. De berichten in de media fascineren wel op een wonderlijke manier en ze sterken ons in het geloof dat leven een soort Russische roulette is. Je kan geluk en/of pech hebben.

We zijn vaak aan het overleven en hebben van ons leven een ratrace gemaakt om uit de klauwen van de dood te blijven. Van de wieg tot het graf werken we ons suf om de beste versie van ons zelf te worden, terwijl we dat al Zijn. Onze ziel, die weet wie we werkelijk zijn, wacht geduldig tot we haar verlangen ont-dekken, terwijl ons ego rond stuitert. Het ego is bang voor de dood en probeert ons fysieke lichaam op alle mogelijke manieren te beschermen. Desnoods ten koste van anderen.

Maar onze ziel weet dat er geen dood is


Er is slechts leven waar de ervaring van de dood een onderdeel in is. We zijn allemaal al meerdere keren dood gegaan… en herboren zonder het te beseffen. Zo zijn we naar meer bewustzijn gegroeid en staan we nu op een kruispunt. Gaan we weer terug naar het oude ‘normaal’, of gaan we eindelijk Leven? Wanneer ons leven in balans is zal ook de dood daarin een gezonde plaats kunnen innemen.

❥ Wanneer we de dood accepteren als een onlosmakelijk deel van het leven kunnen we ontspannen.

Haast, stress, angst, zorgen… zullen verdwijnen en ons immuunsysteem ten goede komen. Het zijn namelijk niet de virussen die ons doden, maar de overreactie van een verzwakt immuunsysteem.

❥ Dat hebben we dus zelf in de hand door gezond te leven en ons lichaam te eren als voertuig van de ziel.

We hebben onze autonomie uit handen gegeven aan de (medische) wetenschap en we verwachten dat daar de oplossingen vandaan komen. Organen kunnen vervangen worden en zo leven we in de overtuiging dat we ons leven kunnen verlengen ongeacht hoe we met onze gezondheid om gaan. Maar als we de balans willen herstellen moeten we de verantwoordelijkheid voor onze gezondheid hernemen. We hebben in dit deel van de wereld alle middelen tot onze beschikking om ons immuunsysteem te versterken zodat ons lichaam zelf ziektes kan bestrijden. Wanneer we elkaar weer mogen knuffelen zullen we ervaren dat er Leven is voor de Dood.

Namasté,
Jeroen Koning


Goddelijk is niet iets verhevens of alleen weggelegd voor enkelen. Goddelijke energie is de oorspronkelijke bron van energie waaruit jij en ik bestaan, dat wat overblijft als alle beschermlagen wegvallen, je pure kern, licht.

De wereld heeft je laten geloven dat je minder bent dan dat. Je bent klein gehouden. Om dat voor elkaar te krijgen is je lichaam gespannen, verkrampt geraakt en is energie gestopt met stromen.

Waar je eerst niet bewust was van deze beschermlagen, creëer je tijdens je proces van wakker worden, beetje bij beetje bewustzijn in deze lagen. Je brengt licht, liefde en vertrouwen, waardoor deze lagen zachter kunnen worden en uiteindelijk wegvallen. Elke keer als er een stukje oplost, kom je weer een beetje dichter bij wie jij in wezen bent. Laagje voor laagje brengen we verzachting in de vele verhardingen, spanningen en verkrampingen. 

Dat is een lange, lange weg. Velen van ons zijn moe en soms lijken er oneindig veel laagjes los te maken.

Stapje voor stapje worden we richting onze kern geleid. Onderweg kom je steeds weer delen tegen die niet aansluiten bij wie je werkelijk bent. Dit onder ogen zien, hier doorheen gaan en deze delen omarmen, is nodig om te kunnen groeien en in jouw eigen Goddelijke liefde te zijn. 

❥ Lichtactivatie 'Indalen van je Goddelijke Zelf
❥ Donderdag 21 mei op Hemelvaartsdag

❥ Thuis op je eigen fijne plek.

 

❥ Door Lea van der Eem

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland