Lente • afgelijnd zijn op je échte Zelf ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland

De Lente is er, de natuur is na een lange winterslaap volop aan het ontwaken, en zo kan ook jij je voelen nu. De aanhoudende energetische activiteit kan je het dubbele gevoel bezorgen van diepe vermoeidheid, het allemaal niet echt helder zien, veel vraagtekens, maar terzelfdertijd kan je ook de ontembare kracht voelen van het nieuwe dat in jou naar boven komt.

Net zoals de jonge kiemen zich met die grote levenskracht een weg banen doorheen de zware grond, uiteindelijk toch het 'Licht' zien en vanaf dan volop gaan groeien en bloeien, zo is dat nu ook met jou.

Afgelopen maanden is er innerlijk zoveel verschoven in je, heb je nagedacht, innerlijke leiding ontvangen, en heb je alle aspecten van dat wat voor jou belangrijke thema's zijn vanuit verschillende perspectieven kunnen bekijken.

Heb je ooit gezegd of gedacht: 'Dat zal ik nooit doen', of 'Zo en niet anders zal dat aspect in mijn toekomst er moeten uitzien', dan is er veel kans dat je nu al of de komende tijd toch merkt dat die oude overtuigingen gewoon zijn als los zand - en dus voor jou géén gezonde fundering voor je keuzes, weg en leven.

Wat je vroeger (uit onwetendheid) afwees, kan best grote zegeningen voor jou inhouden, daar waar die oude overtuigingen je op een dood spoor brachten. Dat durven zien in jezelf, en nieuwe visie toelaten, is een grote verwezenlijking, en ja, dat kost energie. En het kost soms tijd eer je het allemaal helder en duidelijk ziet, zodat je dan ook dié keuzes kan maken en beslissingen kan nemen, die je het gevoel geven dat het voor jou innerlijk klopt.

Heraflijnen noemen ze dat

 

En heraflijnen maakt dat er opnieuw stroming komt, dat je weer verder kan, - en dit brengt altijd meer levensvreugde, vitaliteit en straling mee.

Nu er zoveel aan het veranderen is, is het goed en zelfs nodig om regelmatig te checken in welke mate alle aspecten van je leven afgelijnd zijn op je échte Zelf - want waar dat niét het geval is, verlies je energie, trek je jezelf naar beneden, neemt je levenskracht af. En dat alles heeft allemaal een groot impact op je lieve lichaam, dat nu in deze fase extra helderheid, harmonie, zachtheid en rechte aflijning kan gebruiken, om ook fysiek terug tot balans te komen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332


Disclaimer - Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.