Leeuwenpoort: Maria Magdalena draagster van Goddelijke Kennis ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

Gisteren gingen we door de Leeuwenpoort heen. De energie van de Leeuwenpoort is als die van een Leeuwenpaar die hun kinderen liefdevol beschermt, maar niet door ze moeilijke ervaringen te onthouden.

Ze worden juist meegenomen naar volgende avonturen, zodat ze hun eigen krachten kunnen ontdekken en een doorleefde wijsheid op kunnen bouwen.

Zo hebben wij mensen ook de vrije wil en ruimte om op Aarde alles te ervaren wat er mogelijk is. Alleen als we alle menselijke ervaringen ook werkelijk doorleefd hebben kunnen we een volgroeid bewustzijn krijgen en zullen onze volle potente, krachten en wijsheid tot onze beschikking komen.

 

De opening van de Leeuwenpoort zendt hogere frequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde


Deze frequenties activeren ons DNA, waardoor ons bewustzijn kan worden en er oude kennis, opgedaan in vorige levens, vanuit ons cel-geheugen naar boven kan komen. Hierbij zal ook oude Goddelijke kennis, waar we in de Gouden periode van Atlantis nog toegang toe hadden, weer vrij kunnen komen. Maar deze kennis kan alleen tot ons komen indien we beseffen dat ons leven een schepping is vanuit de Goddelijke Wil!

De naam Leeuwenpoort is verbonden met de Sphinx. Als de grote hoeder van vele oude Inwijdingsplekken bewaakt de Sphinx vele geheime kennis, mysteriën en verbindingen met o.a. Sirius. Tijdens de Leeuwenpoort is de Sphinx extra actief en geeft vele lichtcoderingen vrij, die ons zullen raken en aansporen om weer te gaan vertrouwen op de eigen oude kennis die diep in onszelf te wachten ligt om weer zuiver en verantwoordelijk ingezet te worden.

❥ Daarom kunnen er ook oude traumalagen open gaan die verbonden zijn met misbruik van Goddelijke kennis.

Deze traumalagen zijn niet zo gemakkelijk toegankelijk, omdat ze herinneringen in zich dragen die uit de tijd van Atlantis stammen. Velen van ons hebben bijgedragen aan de verschillende ondergangen van Atlantis.

We zijn alleen getuige geweest van hoe we op deze ondergangen afstevenden, en velen van ons hebben geprobeerd om dit op een bepaalde manier tegen te houden, waarbij we soms ook vanuit persoonlijke belangen zijn gaan handelen. Dit is niet iets om te veroordelen; zie het als ervaringen die we 'moesten' beleven en doorleven, om de werking van de Goddelijke kennis in licht en donker te leren onderscheiden.

Het vrijkomen van de herinneringen uit die traumalagen kunnen de indaling van hogere frequenties, die tijdens deze dag versterkt worden door de Sphinx - die op dit moment gouden stralen uitzendt! - nog blokkeren. Door deze blokkades dragen we nog gevoelens van niet goed genoeg zijn, angstig zijn om in onze kracht te gaan of het Goddelijke niet waard te zijn.

De periode van de Leeuwenpoort nodigt je van harte uit om te reflecteren op:

❥ 'Waar laat ik zelf nog mijn kracht weglekken?

❥ Waar laat ik het zelf nog gebeuren dat ik in oude emoties en negatieve spiralen wegzak?'

Met een oerbrul van een Leeuw(in) kun je jezelf wakker schudden om terug in de Bronverbinding te gaan, terug in jouw diepe weten dat je onsterfelijk Licht bent dat je tijdens iedere ervaring kunt laten schijnen, nu, vanuit jouw Goddelijke kennis, op dit moment.

Maria Magdalena is tijdens haar leven van ruim 2000 jaar geleden een ware Hoedster van Goddelijke kennis geworden. Ze is een archetypisch voorbeeld van het toepassen daarvan. Zij kon à la minute terugschakelen naar Licht en Liefde, door zich los te koppelen van de uiterlijke beelden en aardse situatie.

Neem haar voorbeeld mee in jouw leven...


Kies altijd voor het allerhoogst mogelijke perspectief wat je in jezelf kunt oproepen. Dan zul je, net als zij, in staat zijn om ieder mogelijke ontkrachting te overstijgen.

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl


 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief