Laat onvoorwaardelijke Liefde je zwaard en schild zijn ♥ Marilyn Raffaele ♥ Lichtwerkers Nederland

 

The Arcturian Group door Marilyn Raffaele

 

Gegroet lieverds. Opnieuw voegen we ons bij jullie oude zielen, om de kwesties te onderzoeken die betrokken zijn bij het leven op aarde in een tijd die verwarrend en verontrustend is geworden, zelfs voor degenen die het weten. Je weet al dat het een tijd van grote verandering is, maar velen van jullie blijven onbewust hopen en wachten tot alles terugkeert naar 'normaal' of zoals de dingen waren.

 

Dit kan niet gebeuren omdat bewustzijn, zijnde de substantie van vorm, zowel persoonlijk als wereldwijd verandert en evolueert. De energie die de creaties vormde van de wereld waarmee je ''vertrouwd'' bent, is niet meer dezelfde en dat je als ''normaal'' bent gaan accepteren wordt niet langer energetisch ondersteund. Veel aspecten van het driedimensionaal leven lossen op om opnieuw te verschijnen in hogere en betere vormen, die een hogere bewustzijnsstaat weerspiegelen. Het is gewoon oorzaak en gevolg.

 

Vergelijk het heden met een zaadje in de grond dat zich een weg baant door de duisternis van zwaar, dicht vuil voordat het in het licht kan verschijnen als een sterke, gezonde plant die klaar is om tot zijn volle potentieel te groeien. De zaden van een nieuwe en hoger dimensionale wereld zijn aanwezig, levend en wel, maar moeten zich een weg banen door het dichte en zware vuil van dualiteit en scheiding.

 

Jullie lichaamscellen slaan energie op van intense ervaringen uit vorige en huidige levens en blijven deze vasthouden. Sommige van deze ervaringen bestempeld als ''goed'', andere ''slecht'' en een paar ''afschuwelijk en beangstigend.'' Deze oude energie blijft levend en wel, en beïnvloedt iemands levenskeuzes totdat ze wordt opgehelderd door bewuste intentie of spirituele evolutionaire groei.

 

Hoge resonerende frequenties van Licht lossen deze op en vervangen de lagere resonanties, omdat er geen goddelijke wet is om ze in stand te houden, te handhaven of op hun plaats te houden. De hogere frequenties van Licht die nu naar de aarde stromen, samen met je intentie en keuze om spiritueel te evolueren en oude energie te zuiveren, leggen een enorme hoeveelheid lage resonerende energie bloot, zowel wereldwijd als persoonlijk.

 

Steeds meer mensen beginnen te beseffen wie en wat ze zijn, en dat zijzelf en niet anderen de scheppers van hun eigen leven zijn


Deze beweging naar empowerment heeft voor iedereen een ander effect, omdat iedereen het leven interpreteert in overeenstemming met zijn of haar bewustzijnstoestand. Dit is de reden waarom er veel negatieve chaos plaatsvindt, terwijl er tegelijkertijd individuen zijn die handelen vanuit hun nieuw ontwaakte gevoel van bekrachtiging met positieve, opbeurende en meer geëvolueerde activiteiten gebaseerd op liefde.

 

Omdat je je bewust bent geworden dat God / Goddelijk Bewustzijn de ware realiteit is van jou en alle anderen, is het jouw taak om in deze tijden afstand te nemen en in het licht van je bewustzijn te blijven en het uiterlijke proces toe te staan zich te ontvouwen zonder te proberen het te sturen. Alles vordert zoals het moet, wat misschien niet is hoe jij of de meerderheid denkt dat het zou moeten of willen, gebaseerd op beperkte driedimensionale concepten.

 

Probeer je niet al te veel zorgen te maken over uiterlijke schijn, maar gebruik de omstandigheden liever om je volledig te concentreren op de waarheid die eraan ten grondslag ligt, terwijl je je geloofssysteem onderzoekt met betrekking tot bepaalde verschijningen die je kunnen beïnvloeden.

 

Er komt informatie naar boven die voor jullie schokkend is. Je wist dat velen geschokt zouden zijn wanneer de lang ingebedde duistere activiteiten aan de oppervlakte zouden komen, maar je had niet verwacht dat je zelf geschokt zou zijn. Deze put loopt erg diep. Let op, raak niet overdreven betrokken bij energetisch donkere en zware informatie. Er komt nog meer, het moeras wordt inderdaad drooggelegd, maar niet op de manier die velen hadden verwacht.

 

Wees in de wereld, maar niet van de wereld, want jullie zijn geëvolueerd voorbij de behoefte aan lessen van oude energie.

Je hebt de spellen gespeeld die op dit moment gedurende vele levens worden gespeeld en je werk is nu om een Lichthouder te zijn, waar je ook bent. Een Lichthouder blijft gecentreerd in waarheid, in eenheid en in het bewustzijn van God als de enige echte kracht die volledig aanwezig is in elke ziel, of ze er nu voor kiezen dit te accepteren of niet.

 

De kern van elke persoon is Goddelijk, want er is niets anders


Hoe kan er iets buiten THE ONE zijn? Te geloven dat er dualiteit is, de valse energie die de meeste driedimensionale creaties heeft gevormd. Er is nooit een verre God geweest die bijhoudt wie ''stout'' is en wie ''aardig'' is.

Zelfs sommige zeer ontwikkelde individuen blijven onbewust geloven in een God die straft / beloont, omdat deze overtuigingen gedurende vele levens heersten en diep ingebed zijn geraakt in het collectieve bewustzijn. Herken deze oude energie als of wanneer je merkt dat je verwacht gestraft te worden voor een onbedoelde overtreding.

Als er maar ÉÉN alomtegenwoordige God/Bron is, waar zou dan enig ander leven vandaan komen? Waar zou een andere geest vandaan komen, of enig ander bewustzijn? Er is er maar één en die drukt Zichzelf voor altijd uit in oneindige vorm en variatie. Dit is de waarheid die elke persoon op een gegeven moment moet erkennen, accepteren en leven. Geloof ik dit of niet? ..

.. Dat is de essentie van de spirituele evolutiereis

 

Stel je een "waterlichaam" voor, en stel je dan een "landmassa" voor, stel je nu met datzelfde concept een "lichaam van bewustzijn" voor. Dit is de realiteit van jou. Je bent nooit een materieel lichaam geweest dat een bewustzijn huisvestte, maar je bent altijd een "lichaam van bewustzijn" geweest. Wat je kent als het fysieke lichaam, is een materieel concept (noodzakelijk om in driedimensionale energie te leven) van het perfecte spirituele 'lichaam van bewustzijn' dat de geconditioneerde overtuigingen en bewustzijnsstaat van het individu weerspiegelt. Denk hier eens over na, misschien wil je het eens meenemen in je meditatie.

 

Er bestaat niets anders dan Eén alomtegenwoordig, almachtig, alwetend Goddelijk Bewustzijn / God/ Bron. Daarom is niemand gescheiden van die Ene, of wat dat betreft, van elkaar. Alles is gevormd uit "hetzelfde materiaal" - goddelijk bewustzijn - maar geïnterpreteerd door de menselijke geest volgens het bereikte niveau van bewustzijn. De realisatie en het bewustzijn van één is de basislijn, de periode en de enige sleutel tot waar geluk en vervulling ligt.

 

Wat geloof ik, dat zich op deze manier in mijn leven manifesteert?

Wat bewaar ik in mijn bewustzijn als waarheid?

Ervaringen vinden plaats in de levens van veel wakkere individuen die niet langer deel uitmaken van hun geloofssysteem en dit maakt hen in de war en vragen zich af waarom. Je moet begrijpen dat gedurende honderden vorige levens iedereen laag resonerende energieën heeft verzameld die nu naar boven komen.

 

Als er zich momenteel een intense, onaangename ervaring in je leven voordoet, beschouw het dan als een diploma in plaats van een mislukking, want het geeft aan dat je een niveau van bewustzijn hebt bereikt dat voorbereid is om op te ruimen en verder te gaan dan de resterende resten van de energie. Oude energieën die verborgen zijn in de hoeken van het bewustzijn van elke persoon, worden op dit moment weggevaagd.

Kwesties die voorheen niet waren opgemerkt, maken zich nu met luide stem bekend

 

Niemand krijgt ervaringen voorgeschoteld waarvan zij niet meer kunnen leren of die niet in staat zijn om te genezen. Het Hogere Zelf van elk individu leidt en begeleidt hun persoonlijke evolutiereis in eenheid met het contract vóór de geboorte van de persoon. Zielcontracten voor de geboorte worden gecreëerd voordat ze incarneren met de hulp van een spiritueel begeleidingsteam en weerspiegelen niet simpelweg iemands huidige bewustzijnsstaat, maar eerder datgene waarop ze spiritueel zijn voorbereid en nodig hebben om te leren en spiritueel te groeien.

 

Tijdens deze intense tijden van spiritueel ontwaken ervaart iedereen een bord vol met "dingen" die erkend moeten worden in plaats van slechts één of twee problemen zoals gebruikelijk in andere levens. Dit komt omdat je hebt gekozen om op dit moment op aarde te zijn om naar de hogere frequenties van het ascensieproces van de aarde te verschuiven en lage resonerende energie niet mee kan worden genomen naar de hogere frequenties.

 

Alles verloopt volgens plan. Probeer niets te weerstaan maar laat liever de onvoorwaardelijke liefde je schild en zwaard zijn in elke situatie


Als je je aangetrokken voelt tot deze berichten, betekent dit dat je geen beginner bent op de evolutionaire reis en niet langer willekeurige gebeurtenissen ervaart die representatief zijn voor het derde dimensionale geloofssysteem. Je wordt eerder geduwd en begeleid naar een hoger bewustzijnsniveau.

 

Vertrouw op je intuïtie. Blijf te allen tijde gecentreerd en ontmoet elke laag resonerende situatie die je ziet, waarover je leest of die je persoonlijk ervaart vanuit je hoogste besef van de waarheid.

Dit betekent niet dat je niets van praktische aard doet, maar dat je doet wat gedaan moet worden vanuit een plaats van spirituele realisatie en kennis

 

Dit is je overgang naar die bewustzijnsstaat waar je onbewust leven na leven naar hebt gezocht. Een waarin de persoonlijke beperkte jij niet meer bestaat, die is vervangen door JOU.

 

 

Wij zijn de Arcturian Group.

Gechanneld door Marilyn Raffaele
onenessofall.com

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.