Laat je niet van de wijs brengen ♥ Fran Tielemans ♥ Lichtwerkers Nederland


 Laat je niet van de wijs brengen door donkere dingen die momenteel in de wereld gebeuren, ontken het ook niet.

Het is wat het is: een veruiterlijking van wat er aan onopgeloste emoties en niet harmonieus denken aanwezig is diep weggeborgen in het collectief (onder-)bewustzijn.

Je kan alleen heel eerlijk de oorlogen in jezelf proberen op te lossen, vrede te sluiten met hen met wie je het in je leven moeilijk hebt gehad (betekent niet dat je het oké vindt wat men je heeft 'aan-'gedaan of wat men zei tegen je, maar dat je de toxische last van al die herinneringen niet langer meer wil met je meedragen), heel eerlijk te kijken naar je eigen schaduwstukken (want die hebben we allemaal) en ze op te lossen (naar het Licht te brengen, jezelf telkens wat liever gaan zien).

 Wanneer elk mens leert verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen negatieve emoties en gedachten én die op te ruimen, dan hoeft er niemand nog iemand anders aan te vallen omdat die een andere mening heeft, omdat die de dingen ietsje anders ziet, omdat die een heel eigen uniek pad loopt.

Dan is ieder in harmonie met zichzelf, zit ie goed in zijn vel en dan is er als vanzelf vrede in de wereld


Je weet, vrede in de wereld begint bij vrede in jezelf.

Meer dan ooit: durf je op te richten en jouw Licht te laten schijnen, durf te zijn wie je bént en ga niet voor minder. Verberg je niet angstig in de massa, hou je hoofd niet onder de korenmaat, uit angst aangevallen te worden, en verlies geen energie met je te 'verdedigen' tegen zij die vanuit onwetendheid jou of je weg wensen te ontkrachten.

Hoe meer je hart en ziel op één lijn staan, hoe meer liefde en mededogen je kan voelen voor iemand anders, wat ie ook denkt, wat ie ook doet. Maar durf jouw grenzen te bewaken, laat niet over je heen lopen, uit een oneindige liefde voor de goddelijke vonk die jij bént. En respecteer de grens van iemand anders.

 Dit is een tijd die veel vraagt van je.

Er zijn alle energetische veranderingen, die je lichaam overspoelen soms (maar die je zoveel inzichten en inspiratie brengen eens het stof is opgetrokken), en er is die woelige wereld om je heen.

 Wat helpt?

Jezelf goed verzorgen, relativeren, humor, leuke dingen doen, kijken naar en zijn in de pracht van de natuur, je verheugen in de mooie verbindingen die je voelt met mensen die het écht goed met je menen en met wie je steun en liefde kan delen, volop je creativiteit laten stromen en al je energie met vreugde inzetten op wat goed en mooi is en op wat jij wil realiseren in je leven nu., muziek, enzovoort.

Er is een overvloed aan moois in dit leven, in deze wereld. Dat is spiritualiteit be-leven: spirit in alles leren zien. De lotus willen zien die zich vanuit de modder omhoog duwt, naar het Licht. En die dat kan, en die prachtig bloeit nadat ze alle modder van zich heeft afgeschud.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


 

Compassie voor het Collectief


 “Klopt het dat wij op aarde duistere krachten (zoals een Hitler) ‘nodig hebben’ om o.a. het spel van de dualiteit uit te kunnen spelen?’’

 “Grote, impactvolle gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld de tweede wereldoorlog, waarbij veel mensen om het leven zijn gekomen – hadden nooit plaats kunnen vinden, als niet ook heel veel mensen bereid waren geweest om deel te nemen in de uitvoering daarvan, of die kozen om passief te blijven terwijl dit alles zich voltrok. Dus ik dacht altijd; “Er zal wel een hoop haat onder de bevolking geleefd hebben in die tijd”. Maar was dat eigenlijk wel zo?’’

 “Als we nu verhalen uit die oorlog horen, lijkt het wel alsof het grote merendeel van de mensen geen daadwerkelijk besef had van wat zij deden. Zo kennen wij allemaal het Duitse “Wir haben es nicht gewüst”. Hoe is het toch mogelijk dat enorme groepen mensen zich zo kunnen blindstaren op iets wat ‘goed lijkt’ maar dat eigenlijk niet is? En wat is het nut daarvan – vanuit hun ziels-perspectief? EN vanuit het ziels-perspectief van degenen die hier niet in meegingen? Dus van degenen die bijtijds zagen dat er iets niet klopte?’’

Videochanneling zondag 27 februari 2022


Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel

Bekijk hier alle ingezonden vragen die behandeld worden in deze transmissie:Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.