Laat je het welzijn binnen? ♥ Abraham Hicks ♥ Lichtwerkers Nederland

❥ Je lichaam is ziek. Wat wil dit zeggen? Dat wil zeggen dat je veel of enkele dingen gevonden hebt die je als tijdelijk excuus gebruikt om de Energie niet te laten stromen.

Hier is je lichaam dus. Miljoenen, triljoenen cellen en ieder weet precies wat het moet doen. En iedere cel vraagt. En als de cel vraagt, beantwoordt de Niet-fysieke Energie. Dat is wat Levenskracht is. De Levenskracht stroomt dus. Die perfecte Levenskracht stroomt naar de perfecte ervaring van iedere cel.

 

En wat gebeurt er in het menselijk Bewustzijn?


❥ In mijn ontevredenheid ontstaat er weerstand die de cellen hinderen om te kunnen ontvangen waar ze om vragen.

Met andere woorden: “De cellen vragen, maar ik veroorzaak een vibrationele ruis waardoor de cellen niet datgene kunnen ontvangen waarom ze vragen.... want ik maak me zorgen om iets, ik ben boos om iets, ik ben gefrustreerd om iets, want ik ben gefocust op hoe-het-is in plaats van wat ik eigenlijk wil. Op dit moment – en ik wil dit niet in mijn ziek-zijn – maar op dit moment ben ik een vibrationele mis-match met het Welzijn waarvan mijn cellen weten hoe ze dit kunnen bereiken.”

“Dus dan luister ik naar muziek waardoor ik me even goed voel, of ik aai mijn kat, of ik mediteer.”

Dat is het allerbeste. Als je mediteert, stop je de gedachte. Als je de gedachte stopt, stop je de gedachte die weerstand geeft. Als je de weerstand stopt, zal je vibratie stijgen. “Ik doe allerlei dingen die me van moment tot moment toelaten dat de Energie kan stromen. En als de cellen de Energie kunnen ontvangen waar ze om vragen, zullen ze herstellen en zal mijn lichaam weer gedijen.”

En dat is zó waar, dat je vandaag tien ziektes zou kunnen hebben, en morgen geen enkel bewijs meer daarvan. Zo snel kan je lichaam zich herstellen. Maar de meesten van jullie kunnen hun gedachten niet zo snel veranderen.

Dus de tijd om van ziekte naar welzijn te gaan ligt alleen aan hoe lang het duurt om uit te zoeken hoe ik het binnen kan laten; om uit te zoeken hoe ik me goed kan voelen terwijl ik iets zie waardoor ik me rot voel..


Er is dit ding wat jullie steeds doen. Je denkt dat je naar ongewenste dingen moet kijken om de dingen die je wilt te kunnen krijgen. En we zeggen, we weten niet hoe je daarbij gekomen bent want dat heeft nooit gewerkt. Er is geen enkel bewijs dat zegt dat dit werkt. Je zegt, “Maar als ik maar hard genoeg push tegen deze ziekte, of tegen dit of dat zodat ik oorlog voer tegen al deze dingen, en ik maar hard genoeg kan pushen tegen dit ding, dan zal het wel oplossen en niet langer bestaan.”

 

❥ En we zeggen, ieder beetje AANDACHT op dat ding zorgt ervoor dat je het in je vibratie vasthoudt, en laat daardoor het Welzijn niet toe wat er anders zou zijn.

Onthoud dat er geen duisternis-knop bestaat. Er is alleen het weerstaan van het Licht. Het ‘kwaad’ bestaat niet. Er is geen bron van het ‘kwaad’. Oh, er is wel het bijproduct van de menselijke gedachte wat door de Wet van Aantrekking samenklontert en je aardig wat Gedachtevormen kan brengen, maar er is geen bron van het ‘kwaad’. Er is alleen de Bron van Welzijn die je binnenlaat of niet.

 

Er is geen bron van ziekte, er is alleen de Bron van Welzijn die je binnenlaat of niet


En als je die niet binnenlaat, dan ervaar je minder dan welzijn en dat noem je dan ziekte en je geeft het een naam, waarop iemand zegt “Oh, dat heb ik ook, en ik heb dat ook, en ik heb dat ook.”

❥ En als genoeg mensen dit claimen te hebben dan zeg je, “Oh, er moet wel een bron zijn. Er zijn er teveel die dit hebben en we zouden dit niet voor onszelf gewenst hebben.”

En we zeggen, je doet het ook niet bewust maar je doet het door je vibratie per ongeluk aan te bieden. Je doet het door niet te weten dat hoe je jezelf VOELT belangrijk is. Hoe je jezelf voelt is belangrijk! Want hoe je jezelf voelt laat weten of je het binnenlaat of niet. Wat binnenlaat? Welzijn, overvloed, helderheid, Welzijn, goede dingen, relaties, wat je maar wilt. Door hoe je jezelf VOELT weet je of je het binnenlaat of niet.

 

Het spel is dus: laat ik het binnen?

 

“Ik ben wat nukkig, laat ik het binnen? Ik voel me niet zo goed, laat ik het binnen? En nu? En nu? En nu? Helpt dit tv-programma me om het binnen te laten? Mijn hartslag is hoog, het laken zit over mijn hoofd, misschien niet. Ik ben gekwetst, laat ik het binnen? Ik ben kwaad, laat ik het binnen?”

Je kunt weten of je het wel of niet binnenlaat, en dat is het enige waar je op hoeft te letten, want je leven is gewoon een reeks van binnenlaten. Met een klein beetje oefening kun je zoveel binnenlaten, dat je vibratie iedere keer zal verschuiven en je een manifestatie krijgt die je naar een stabielere plek brengt om het volgende stukje Welzijn binnen te kunnen laten.

Abraham Hicks

www.abraham-hicks.com


Speciale dank voor de vertaling:

❥ Annelie van Eijk

www.mijnspirituelenatuur.nlBlijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.